Permalänk
Medlem

Half-Life farsen

E det bara jag som tycker att det verkar lite väl överdrivet med detta?
Det är ryten hit och rykten dit, känns lite som en såpa på tv, Valve segar med spelet, det blir stulet via mail, en kille som sitter och plockar kodrad för kodrad på ett spel som har runt 500000 rader kod, de drar sig inåt och säger inte ett ord, sedan börjar det smygas runt och viskas att det är nästan klart, lögner hit och luringar dit, DOOM3 kommer och det blåser mer liv i debatten om HL2, betan på CS:S kommer kort efter, händer inte mycket sedan, folk blir frustrerade, Valve säger, nu e vi klara mer eller mindre, folket jublar, några år sent men det är det värt ropar alla, sedan, ojsan, vadnu? Stämmningar mellan Valve och VU? mer Press? spelet kommer inte förren om 6månader? Folket darrar, va? nej inte nu? så får ni inte göra!!! Trots alla frågor om när var hur så inte ett rakt svar från någon, alla säger att de andra ljuger och inget vill kommentera ett skit..
Valve släpper CS:S via Steam (återstår att se) denna vecka, men alla står som frågatecken, men HL2 då? inga svar, WORLDS FIRST REVIEW i PcGamer (US) några bilder och en reporter som borde runkat klart till screenshotsen innan han börja skriva, hyppat till max, men fortfarande inte ett ord om när det kommer?

Känns lite väl mycket som all publisitet är bra publisitet?

Rykten om 23Nov (alt. 26Nov i europa) som releasedatum, men bara vaga aningar, ingen som sagt ett fast datum, alla säger, det kan ändras men vi tror.. VU testar spelet för att se om de ska gå GOLD.. Men inga raka svar..

Kanske bara e jag men det börjar kännas löjligt..?

Visa signatur

"One is always considered mad, when one discovers something that others cannot grasp."
- Ed Wood

Permalänk
Medlem

Jo det börjar bli överdrivet nu. Släpp skiten och sluta vela så jävligt!!

Visa signatur

"På internet är alla höger."

CITERA! Om du vill ha svar!

Permalänk
Medlem

Allt har sina skäl. Om man hypar spelet så är det upp till var och en.

Permalänk
Medlem

Går man på alla releasedatum som kommer så får man skylla sig själv, ganska dumt att tro på rykten.

Jag trodde själv att spelet skulle komma tills jag hörde att koden vart stulen, men inte fan är jag upprörd, spel blir försenade.

Visa signatur

CCNP

Permalänk
Medlem

Nästa TV3 dokumentär special?

Permalänk

Jag tror att dom flesta som köper spelet kommer bli rejält besvikna på grund av att alla har talat så väl om spelet, grafiken, handlingen, så alla kommer ha för höga förväntningar

jag tror valve har gjort bort sig här att göra en sån jävla stor grej av det...

tyvär så måste jag köpa det för att kunna spela DoD source

Visa signatur

Citera för att jag ska hitta tillbaka.

Permalänk
Medlem

Nej det är inte bara du

Själv tycker jag också det liknar en dokussåpa (vilket för övrigt är den sämsta underhållning människan uppfunnit).

Jag tror inte ett smack på att den sk stölden var annat än ett sätt att skylla från sig när dom inte var färdiga med spelet.

Fast nu har dom dragit ut på det så länge att det mer påminner om en fars artad version av en såpa hade dom bara varit raka och sagt vad som gällde till fansen och alla andra potentiella kunder kunde man haft lite respekt kvar för valve, men nu tja?

Visa signatur

Det är mycket nedslående att leva i en tid då det är lättare att spränga en atom än en fördom.A. Einstein

Öh en dag närmare döden:)