Samsung SSD 840-EVO 120 GB

Säljes Lagringsenheter Publicerad 2015-09-24

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  200 kr
Profilbild av fyllejocke
Medlem sedan
Okt 2012
Foruminlägg
185
Annonser
6
Marknadsbetyg
-
Kronoberg, Glasriket
-
14

Hej,

Säljer nu min 840-EVO från Samsung. Den har agerat som OS disk sen november förra året och innan dess hade jag den bara som en sekundär SSD där jag hade spel installerade. Har funkat felfritt i min ägo och aldrig varit något strul.

Disken införskaffades den 20:e december, 2013. Köptes hos Inet, elektronisk kvitto finns samt lite mer än ett års garanti kvar på den. Varför jag säljer SSDn är därför jag köpte en 850-Pro 512 GB här på marknaden och behöver nu inte denna längre.

Prisidé(?) - Vi kan börja med bud från 200:-. Avslutar budgivning på söndag för jag har ändå inte tid att skicka den förrän nästa vecka. Jobbar fredag till söndag nu. Upphämtning funkar det med, ingenting prioriteras över det andra. Om vi når en milstolpe med bud och den sista erbjuder att hämta den kan jag tänka mig att släppa den tidigare.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill på mina villkor och ingen annans. Hetsiga och stressiga människor undanbedes att ens posta i tråden, ni vet vilka ni är. Föredrar civiliserade människor som har tålamod.

Marknadsreferenser finns, så ni köpare behöver inte oroa er.

Bor i östra Småland 5 mil från Växjö i Glasriket.

Mvh,

Hampus