Inlägg

Inlägg som oprey har skrivit i forumet
Av oprey

Hej har en M1 MAX 16 inch om du är intresserad.

Av oprey

apple macbook pro 16 m1 max 32gb ram 1tb ssd

Jag har bestämt mig för att sälja min Macbook som jag använder dagligen. Anledningen till försäljningen är att jag planerar att uppgradera till en stationär dator som är mer lämpad för spelutveckling (Windows). Datorn har NL-layout på tangentbordet, nästan identisk till uk / us layout.

Jag har även sedan dag ett använt ett skyddande "skin" för att förhindra repor. Jag kan även inkludera min laptop fodral med mjuk insida som skyddar datorn mot repor. Datorn har i princip inga synliga repor eller skador, har varit väldigt aktsam.

Datorn finns tillgänglig för upphämtning i Visby. Kan fraktas vid önskan men då behöver vi diskutera det.

Jag köpte datorn för cirka 38k och ser att det finns annonser allt från 25-30k. Jag startar tråden med 20k och ser vart vi hamnar. Hör av er på PM om ni har frågor om datorn, kan även skicka ytterligare bilder / videos på datorn.

Läs hela annonsen här

Av oprey

Apple Macbook Pro 16 M1 MAX 32GB Ram 1TB SSD OÖPPNAD

Hej,

Har en helt ny Macbook Pro 16 med M1 MAX chippet och 32GB Ram samt 1TB SSD som jag vill sälja. Tangentbordet är NL Layout som är i princip samma sak som UK och US layout då huvudtanken var att programmera på den. Garanti och Kvitto finns så klart. Jag befinner mig i Visby men kan tänka mig att komma till Nynäshamn för dem som vill hämta upp den där. Kom gärna med bud men inga skam bud då behåller jag produkten istället. Säljs idag för 36990 hos Webhallen och Komplett så jag lägger mig snäppet under det.

https://www.webhallen.com/se/product/342029-Apple-CTO-MacBook...

Läs hela annonsen här

Av oprey

Hämtar upp den för 600 i Gävle eller Sandviken.

Av oprey
Skrivet av oprey:

@CH4: noterad, budgivningen fortsätter.

https://i.imgur.com/D9UMRtt.jpg

https://i.imgur.com/0DW1Vjr.jpg

Uppdaterat med bilder

Av oprey

@CH4: noterad, budgivningen fortsätter.

Av oprey

Ber om ursäkt för att jag inte nämnde det innan. Jag tänker sälja datorn i sin helhet, ej intresserad av att endast sälja delarna. Anledningen till varför jag visade kundlistan var för att visa alla delar på plats. Datorn är byggd på en "testing bench" och därmed har jag inte köpt ett chassi (vilket jag överväger nu eftersom alla vill köpa i delar istället).

Av oprey

Intressekoll: 3700x + 2070 super

https://i.imgur.com/GGTq8JU.png

SSD:n är ifrån sabrent och psu ligger på 620W.

Har inte köpt ett chassi än då den har testats och använts under en kort tid på testing bench.

Delarna är köpt 22:a maj. Kvitto och garanti från amazon finns.

Kan skickas men föredrar att någon hämtar den i Gävleborg regionen.

Läs hela annonsen här

Av oprey

HP OMEN 15 / 15.6" / 144Hz/ i7-8750H/ 16GB/ 1TB + 256GB SSD M.2. GTX 1060.

Hej, jag säljer min gaming laptop eftersom jag inte är i behov av den numera och vill gå över till stationär dator då jag ej reser mer. Datorn är sparsamt använd, den inköptes 2019-02-25 (dvs precis 1 år sedan) och kvitto finns från webhallen. Det finns inga report eller kosmetiska störelser hos produkten. Naturligtvis så skickar jag produkten då jag bor i Gävle.

FLER BILDER KAN SKICKAS VID ÖNSKAN.

Läs hela annonsen här

Av oprey

Tack för hjälpen, som sagt budget mellan 5-6k

Av oprey

Bör jag byta cpun till Pentium G3258 ?

Av oprey

Hej, såg inte att ni hade kommenterat, https://www.netonnet.se/Customer/SharedList/63499
Datorn ser ut såhär just nu, är inte säker om jag vill ha pentium 53258 eller fx 6300. Ska använda datorn till spel ( leagueoflegends) och programmering.

Av oprey

CPU AMD / INTEL

Hej, det var så att jag ska köpa en ny dator och kan itne bestämma mellan intel och amd, tänkte mellan fx 6300 och Pentium G3258, finns det någon bättre intel processor för budget? exempel en stark i3?

Den ska inte bottlenecka amd radeon r9 280

Av oprey

Såhär ser det ut just nu, borde jag byta ssdn till något annat?:)
https://www.netonnet.se/Customer/SharedList/63499

Av oprey
Skrivet av makarickiri:

Finns ju annars R9 280 för 1800kr på netonnet

Skickades från m.sweclockers.com

Tack, den kostar bara runt 100-200 kroner dyrare så det är en perfekt val för mig, hur ser datorn ut annars? bör jag byta ut ssdn mot någonting annat?

Av oprey
Skrivet av halojoy:

Det kommer funka bra. Du har plockat fina grejer.

MSI Geforce GTX 750Ti med 2GB minne.
Kommer du nog bli nöjd med. 2GB minne är okay.
Nästa steg vore ju GTX 960, som är ett ganska nytt grafikkort. Kostar mer. Om du har råd.
http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/nvidi...

Vore det inte bättre med ett 258 bit grafikkort? Jag sitter nu på en gtx 560 ti och känner att den inte levererar så mycket, har redan gjort sitt jobb tror jag.

Glömde säga att jag ska ha 2 skärmar också, så vill att grafikkortet stödjer 2 skärmar, och man kan ju höja priset lite grafikkortet kan kosta runt 2000 2200 som max

Av oprey

Gaming / Programmerings Dator! [6K]

Hej, jag ska köpa en ny dator här framöver och jag tänker använda den mest för att spela League Of Legends och programmera med visual studio, därför vill jag inte köpa något jättedyrt för att jag spelar bara i 1080p och behöver inte 700 fps utan bara så det inte laggar och håller mig ett par år så är jag nöjd.

Här är datorn jag har plockat nu, jag har ram minne hemma och haf 912 chassi hemma så behöver dom inte men vet inte dock om jag borde byta mitt grafikkort till något annat, kan vara lite dyrare

https://www.netonnet.se/Customer/SharedList/63478

Av oprey

Uppgradering 2-3k

Hej, Det är så att jag har en processor som är en amd x4 phenom 965 pbe, och en grafikkort som är gtx 560 ti och 8gb ram. 500 gb hårddisk.

Jag vill uppgradera min dator för att jag oftast får blue screen när jag kör spel, jag undrar om jag behöver uppgradera mitt grafikkort, jag spelar bara ett spel Leagueoflegends och jag tycker att mitt grafikkort räcker, jag vill ha en uppgradering på 2-3 tusen hoppas ni kan hjälpa mig.

Av oprey

Blue screen

Hej, det är så att jag har en hårddisk på 500 gb, jag spelar ett spel som heter league of legends och varje gång jag är i champion select så får jag blue screen, det händer inte alltid men det händer ibland och jag blir riktig jävla sur på det. Jag har amd x4 965 pbe processor och gtx 560 ti grafikkort 8gb ram. Jag undrar om jag behöver byta ut hårddisken och köpa en ssd skulle det lösa min problem?

Av oprey

Jag köpte 5c för att jag gillar ios hade en lg g3 men den gav jag present till en kompis så jag beställde 5c för att android laggar efter ett tag ios är mer stabil specsen spelar inte sån stor roll