Inlägg

Inlägg som Sh4d0wfi3nd har skrivit i forumet
Av Sh4d0wfi3nd

Priset på min 250/250 lina kommer nog höjas med 50-200kr nu när vi byter KO... Inte helt klart med priserna än. Men alla som klarar sig med 10/10 lina får ju det gratis. Så thats good...

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av LeVvE:

Nästan 2000kr i frakt, ouf, jag som va lite sugen.

Leverans är gratis i största delen av Sverige. Leveransavgifter gäller för andra orter och dessa beräknas vid kassan.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av heatm:

Alltså, F1s egna Fantasy-lir är ju fucked up när Magnussen för 6x så mycket poäng som Tsunoda för den här helgen. 6 va. 2 poäng.

Hamnar man utanför top 6 så är det bara platser tagna man får poäng för. Kvalar man svinbra i en dålig bil så är det dåligt sett ur fantasy-spelet, för man får så jävla lite poäng för faktiska placeringar så blir man omkörd några gånger så har man gått back.

Sånt jävla trök-spel.

Men hursom... Grymt lopp! Jag älskade det! Ser ut att blir en grym säsong och kvalet i Monaco lär bli hiskeligt spännande.

...loppet kan man ju skita i som vanligt, eller bara ha på i bakgrunden.

Haha ja, jag ser tyvärr enbart på recap som brukar komma dagen efter på youtube.
I fantasy leder jag men tror jag kommer tappa en del. Vi får se! Vill byta bottas mot något snarast men tveksamt om det blir av.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Fearnox:

Om inte lanseringen av nästa Xbox som kan ske 2026 sätter käppar i hjulet. Då kanske de vill distansiera sig från det och släpper senare.

Japp, mycket möjligt. Då kan de trippeldippa istället. Som de gjorde med xbox 360 och Ps3. Isåfall 12-18 månader efter next gen consol släpp då.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av RVX:

Let me guess, 2029 för pc då?

12-18 månader skulle jag gissa på för då hinner hype inte dö ned och de hinner dubbeldippa. Själva möjligheten att porta till konsoler och PC idag är ju väldigt simpelt om de utvecklar med en bra grund så PC versionen är nog färdig i princip samtidigt, minus optimeringar.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Querth:

Känns ändå inte som en helt dålig idé. Vi har ju bevis på att partier i riksdagen medvetet försöker vilseleda och manipulera genom sociala medier så något måste ju göras.

Då är det väl bättre att om det kan kopplas till en politiskt aktiv person att den personen anmäls istället för kollektiv bestraffning?

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Necrophor:

Utan att lägga någon värdering i förslaget i sig, men hur exakt hindrar detta din yttrandefrihet mer än att du behöver stå för vad du häver ur dig? Folk tenderar att vara snabba på att säga att man får stå för sina handlingar och dess konsekvenser, men detta gäller tydligen inte vad man häver ur sig på internet?

Har man inte "bollarna" att stå för sin obekväma åsikt känns det rätt tvivelaktigt hur stark/övertygad man är om den åsikten.

Opopulära åsikter brukar inte ses som positivt. Då är det lättare att man INTE säger något alls och därmed går alltid i den riktning som styrs av den sittande ledningen.
Prova säg något negativt om Putin eller Xi i deras länder om du inte vore svensk tex. Det är nog inte så uppskattat och ett besök är potentiellt på väg hem till familjen.

Vi behöver inte ens prata om extrema åsikter.

På kort sikt är vi inte i närheten av det som nämns men om 20-30-40 år? När alla är vana vid att man inte får säga vad man tycker. Det är ju inte som att Kina stängde ned på en dag utan det har ju pågått under lång tid.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av zogez:

Fattar inte… alltså känner ni inte själv att detta sjuka beroende att var uppkopplade alltid är sjukt. Får man panik att man inte har internet några min när man är inne i tex ett varuhus. Folk kommer ju dö om det blir krig. Då inte av kulor. Av att internet inte finns.

Nej men det kan vara bra att kunna googla recept eller söka upp om produkten när man står i butiken? Alternativt ringa eller chatta för "hej älskling, ville vi ha X vara"?
Hamnar man i den situationen av tex krig så är det en lyx jag gärna kan skippa. Då handlar det enbart om att få mat på bordet och kanske inte vad för mat det är där.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av dool:

Det är inte överdrivet. Tvärtom är det vanligt med att vänsterfolk ringer arbetsgivarna och upplyser om att nån anställd är aktiv i SD.

Jag har nog aldrig hört någon nämna meningen "Visste du att person X röstar på parti Y" mer än när det gäller SD eller kanske MP. Så jag får nog hålla med där.

Av Sh4d0wfi3nd

Den meningen förstörde för partiet resten av mitt liv iaf, nu är det bara 6 partier kvar att välja. Vi skall icke ha sånt här i Sverige. Eller ens EU för den delen.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Wyver:

Lever ni svenskar i ett U land? Ända gången jag kan komma på att det har varit dåligt med täckning är långt ute i skogen. Fjällvandringar eller andra vandringar eller ner i ett dagbrott.

5G i varuhus är väl en självklarhet.
Lika så obegränsad surf på Abbonemang till ett rimligt pris.

Plåttak stänger ute nästan all täckning. I min butik finns ingen täckning alls när man går in... Men full 5G utanför.
Butikerna brukar därmed köpa in antenn på taket för att ta signalerna och minst en antenn inne i varuhusen för att sprida igen.

Av Sh4d0wfi3nd
Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av ojz0r:

CE i detta fallet står för "China Export", kolla upp logon.

"Ett CE-märke på en produkt betyder att tillverkaren eller importören intygar att den uppfyller EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav."
Har dem bara slängt på nån EXTREMT lik logga som ser ut som en vanligt CE märkning men dem inte uppfyller EUs lagar så spelar det ju inte roll? I slutändan är det olagligt att sälja de produkterna i EU och försäkringsbolagen nekar då eventuella claims om de kan identifiera att det var en sådan enhet som orsakade skadan.

Samt "from French, "conformité européenne" meaning "European conformity"

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Wizbro:

Har aldrig handlat hos dessa kinesiska lågprisföretag, ser mestadels ut att vara skräp ingen ändå behöver.

Man kan sålla ut rätt bra grejer från dessa ställen dock om man vet vad man vill ha. Kör Aliexpress själv. Samma "skräpprodukt" som ligger i din närmaste lågprisbutik fast till 5-50% av priset. Är skillnaden mindre köper jag lokalt istället.

Av Sh4d0wfi3nd

Så är det ju på "alla" kinesiska varianter. Men jag läste artikeln innan och det vet dem ju om.
Det värsta är ju alla fakeade CE märkningar för om något börjar brinna pga din icke godkända enhet så täcker inte hemförsäkringen.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Bärrich:

Lite dum fråga men, finns det nån AC som kanske drar lite mindre ström än andra? å kyla ett rum på typ 5kvm?

Du kan enkelt kolla på energideklarationen som ska finnas synlig. Då ser du hur mycket den drar per timme. Tex 1.2 kWh/60 min för denna. Försök att hitta en med så hög EER som möjligt med så låg förbrukning du vill ha så får du något bra. Nästan allt kommer klara av att kyla 5kvm utan problem.
https://api.eluxmkt.com/external/compliance-documents/EUEnerg...

Skrivet av Soulbear:

Har någon här testat eller hört något om Qlima MS-AC 5002?

Vi vill ha något man kan lämna igång när man ska sova, och har någon vild tanke om att det låter mindre om kompressorn är utomhus (även om fönstret är lite på glänt)..

Ser ju lovande ut! Låg kylkapacitet men med tanke på att den också drar hälften mot de flesta andra samt då inte blir något undertryck så känns det inte illa alls. Hade också gärna sett om någon köper den skriver en snabb recension.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Klorixx:

Produkt: Komplett PC Advanced Gaming a152 RGB
Länk: https://www.komplett.se/product/1307024/gaming/gamingdator/ga...
Kategori: Datorer
Prisjakt: -
Pris: 11999kr

Tar man bort Windows och byter till RX 7800 XT OC samt B650 moderkort så hamnar priset på 13 652kr. Riktigt bra deal tbh? Går alltid att uppgradera CPU i framtiden.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av QRikard:

Generellt fyndställe
https://tacngear.se/
https://tacngear.se/products/isvidda-isdubb-old-warehouse
Har 50% rea på stor del av sortimentet som ligger i gammalt lager och dessutom kan man idag lägga till rabattkoden "20% EXTRA" för att få ytterligare 20% på produkter taggade med "Gamla lagret".
15% rabatten vid nyregistrering stackar däremot inte (inte oväntat), men 60% total rabatt är inte fel.

Blev ett par strumpor och lite tändstål samt braständare och sugrör. Det mesta bra i deras gamla var redan slut eller i fel storlek tyvärr.

Av Sh4d0wfi3nd
Skrivet av Murgatroyd:

SLUT.
Finns kvar hos amazon Spanien för 247:- inkl frakt eller 20.66€ om nån är desperat:
https://www.amazon.es/gp/product/B07WV3WKYB/ref=ox_sc_act_tit...

Finns en annan på IKEA för 249kr som funkar finfint. Jag köpte min för 200 vid lanseringen. Justerbar och bra hjul.

Av Sh4d0wfi3nd

office.com om du kör webversionerna. Lite bantade men duger oftast ok. Ska vara gratis.