Inlägg

Inlägg som zAjben har skrivit i forumet
Av zAjben
Skrivet av SuperSverker:

Vadan denna fråga...
Potentiellt kan detta bli en fråga som ligger på gränsen
när det kommer till Sweclockers regler...

Ok! Jag drar tillbaka min fråga. Tack ändå!

Av zAjben
Skrivet av LessHack:

Kör YT premium för 40 kr istället... Så länge de funkar. Så får man yt music också.

Hur får du det för 40 kr?

Av zAjben

Jag gillar Webhallen och har alltid gjort. Förr var butiken mycket bättre än andra butiker, men det var >10 år sedan så var fallet, och det beror snarare på att andra butiker blivit bättre än att Webhallen skulle blivit sämre. Så länge man börjar konkurrera om priser också så tror jag Webhallen kan vända det här. Varför ska jag betala mer när jag kan få det billigare någon annanstans och med gratis hemleverans minst lika snabbt? Kundtjänsten är bra, men det är den på andra ställen också.

Av zAjben

Vill väldigt gärna handla från Webhallen, men man är ju konsekvent dyrare än andra butiker, och det kanske var motiverat för 10 år sedan när man hade en bättre service, snabbare leverans, bättre kundservice, bättre hemsida, men man är inte ledande med någon marginal på någon av dessa punkter längre tyvärr. Har därför svårt att motivera att betala mer när det inte är bättre. Därför blir det att nästan alla mina inköp numera går till andra butiker istället, vilket jag tycker är synd. Skulle gärna styra tillbaka till Webhallen om man började matcha priserna hos konkurrenterna.

Av zAjben

Återupplivar den här tråden igen. Vilken bank är idag minst ovänlig mot krypto? Tänkte jag skulle skaffa en ny bank efter Länsförsäkringar..

Av zAjben

Har en kompis som blev nekad och ombedd att göra en ny registrering eftersom dem inte ansåg att han styrkt sitt inköpsdatum. Han gjorde en ny ansökning och bifogade något annat dokument och vips blev också han godkänd.

Av zAjben

Fick också mail om godkänd registrering! Överlägset bästa köpet jag gjort 😀

Av zAjben
Skrivet av LeVvE:

Pratade med supporten och fick det här som svar: https://i.imgur.com/hUjmgK4.png

Så får väl anta att det är ok för min del eftersom jag inte fått något mail.

Tack! Är det inom 40 dagar efter registrering eller från kampanjens slutdatum? Har inte heller hört något, så man kan ju hoppas.

Av zAjben
Skrivet av Aarox:

Är det någon som fått svar efter att ha skickat iväg om ”bonusprodukten”. Skickade in i måndags och i vändande mejl stod det att det ska granskas inom 72h.

Inget här! Skickade i helgen.

Av zAjben
Skrivet av Aarox:

Hur lång tid från beställning till att varan skickades tog det för er? Förhoppning är inte leveransen flera veckor lång som sist…

Beställde i måndags kl 17, skickades igår, leverans imorgon!

Av zAjben

Andra vändans koder är utskickade nu!

Av zAjben

Det var det jag misstänkte. Stort tack för förklaringen! 🙂

Av zAjben

Philips 85PUS8808/12

Har stått och valt mellan en OLED eller en MiniLED TV eftersom jag har ett vardagsrum med ganska mycket ljusinsläpp. Hittade nu ett erbjudande på en Philips 85PUS8808/12 för 25k. När jag tittar på prisjakt står det att det är en miniLED men när jag är inne på Philips hemsida så får jag intrycket av att det inte stämmer? Hittar inte heller att det skrivs ut Miniled på vare sig Power eller Elgiganten. Någon som vet? Hittar den inte heller i butik att åka och titta på.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=8356994&utm_campaign=al...

Av zAjben

"Kära kund,
Vi behöver tyvärr meddela att din order kommer att cancelleras på grund av att vi inte längre har varan i lager och inte kommer få tillbaka den.

Vi ber om ursäkt för besväret och vill erbjuda dig en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp.

Rabattkod: 10%

*Din rabattkod är giltig under 2023 och ger en 10% rabatt på en produkt. Koden gäller enbart på Samsung.se. För att använda koden behöver du lägga in den i kassan. Koden kan enbart användas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du accepterar vouchern, vänligen svara på detta email.

Med vänliga hälsningar / With kind regards
Samsung Support"

Tycker det är märkligt uttryckt, "om du accepterar vouchern". Är det för att man ska kunna friskriva sig ansvar för alla som begär en rabattkod? Jag svarade att jag inte accepterade det eftersom kompensationen är för dålig. Har inga större förhoppningar dock..

Av zAjben

Jag lägger mig där. Tack ändå!

Av zAjben
Nytt bud: 2 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av zAjben
Nytt bud: 1 700 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av zAjben
Nytt bud: 1 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av zAjben
Nytt bud: 100 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av zAjben
Skrivet av merdique:

Samma här

Samma!