Inlägg

Inlägg som 3Dfx Rampage har skrivit i forumet
Av 3Dfx Rampage

saknar också stora ssds till bra pris...att skriva om (data refresh) på mina 2st 12 tb hdds tar flera dagar....

Av 3Dfx Rampage

garantitid i år är viktigast!!

Av 3Dfx Rampage

Men vad är det för fråga....sitter tom en ssd i min pentium 4 RDRAM s423 retropc med kyroII gpu

Av 3Dfx Rampage

2tb ssd för boot/spel och 2 st 12tb hdds (ett som backup) för alla mina pronbehov.

Av 3Dfx Rampage

När man pausar är det alltid så att man vill ha just denna frame stilla....girigheten känner inga gränser. Premium för 50kr/mån skulle jag ta, annars blir det adblock så längre det går.

Av 3Dfx Rampage

Minns inte när jag fick ett bra erbjudande av reklam. 90-tal kanske? Bra erb. får man leta själv och reklamen idag används för att bli av med skräp till ovetande kunder....

Av 3Dfx Rampage

Laddar telefonen med 1A långsam laddare...mitt batteri är på 98% efter ca 3,5 år....

Av 3Dfx Rampage
Skrivet av NightFred:

Coolt! Hade ett 3dfx kort en gång i tiden. Då var det super häftigt. Tor att det ligger i någon kartong i källaren och samlar damm. Hoppas att de får det att funka fult ut!

Du får sjuka pengar på tradera för allt 3dfx idag...gräv upp den😋👍

Av 3Dfx Rampage

blir ipone 16 max när det kommer, men allt annat är högst ointressant...

Av 3Dfx Rampage

Fick en vad i h-e upplevelse idag på coop...en 1,75l apelsinjuice gommorron 54 kr.... gomorron verkligen alltså...

Av 3Dfx Rampage

ladda med 1A laddare.

Av 3Dfx Rampage
Skrivet av rwxr:

Vi kör också pellets (tyvärr) och har varit tvungna att köpa svindyra pellets förra året. Nu när våren nalkas verkar de flesta tillverkare erbjuda rabatter dock.
T.ex 20% här https://fagelforspellets.se/
Vida, SCA och Laxå kommer säkert följa efter .

Är i valet och kvalet på om man ska investera i värmepump nu eller vänta. Det är en relativt stor investering och vi har lite annat som behöver prioriteras.

En vvp behöber inte kosta 150 papp....docka en sån på bef. pannan och le hela vägen till banken...
https://outl1.se/poolvarmepump-19kw-inverter-wifi

Av 3Dfx Rampage

Jag kan bidra med tips för pelletseldare....Jag som många har slängt ut pellets...men inte fan har man råd att ersätta med ett dyr bergv. eller luft-vatten för 100papp.... Vad gör man då? Jo...man köper en kinesisk (lyfco 18kw) poolvärmepump, dockar på returen på pannan och ler. Kostnad ca18.000kr. Ingen kyltekniker krävs...bara du ä lite händig o kan skruva på 2 pex slangar på baksidan av utedelen, för övrigt det finns ingen innedel...det är ett alltiett låda man ställer på 2 leica block utanför typ.
Se till att du köper ett som klarar minst -10c men rent generellt så klarar dom av mkt mer om luften är någonlunda torr.
Har ett installerat på mitt gustavsberg panna från 1969 och ä skitnöjd så inget som jag hittar på eller spekulerar...Shuntar du om på pannan så får du även varmvatten om pannans bredare har kopparslinga, men du måste nog även köpa ett mindre elbredare o koppla denne parallelt för att inte riskera kalldusch...

Av 3Dfx Rampage
Skrivet av Mullvaden83:

Det är helt sjukt system med 3800kr i mån.
Lite samma här men inte i närheten ändå.
Min fru pluggade o hade CSN. Hon blev gravid o vi fick barn. Hon fick ut runt 3500kr i föräldrapenning för att hon inte hade jobbat innan pluggandet. Hade hon varit ensamstående/(jag hade dött eller whatever) hade hon ju gått under. Hur fan tycker staten man ska klara sig på det? Man tycker att vi betalar så mycket skatt o har ett system med föräldrapenning osv att man borde ska kunna klara sig när ungen är så liten att den inte kan gå på förskola. helt sjukt.

OT: Ja lönerna står still o priserna rusar i taket. Matjättarna tar ut jättesummor i utdelning medan vi knegare kämpar på. (Ja det är bolag som vill tjäna pengar, men nån måtta får det va när man säljer livsavgörande varor som mat).
Våra Fackförbund böjer sig fram med arslet o ger oss löneökning med nån % medan inflationen rusar.
Hyresgästföreningarna verkar ju inte heller göra så mycket för att hyrorna inte ska höjas med 10-12% iår.

O innan ni som är IT chefer med 100k i lön. Alla har inte möjlighet o plugga o få toppjobb med tjänstemannainkomst o löneförhandling med ökning med 10tusentals kronor. Det finns vi som måste jobba för kollektivavtalets skitlön. Det är det vi får eller svälta....

Staten tar...och vissa av oss tar tillbaka...på ett eller annat sätt...otroligt energikrävande och hade helst undvikit det, men är man nästan helt utslagen och orkar inte jobba mer än 60% längre så har man tid att hitta på saker.

Av 3Dfx Rampage

myrr hjälpte inte...fick dränka myrstacken med 20-tals liter svart bytesolja från lastbilen...då försvann dom...

Av 3Dfx Rampage

59-69 kr hade jag betalt. 119 kr finns inte på kartan inte en chans

Av 3Dfx Rampage

Det var inget fel på torrents då och det funkar lika bra idag. Har hbo max med deras rabatt, vilket är najs på språng. Annars nej jag betalar inte för media, däremot köper jag bluray boxar på dom serier jag älskar. Det ska va fysiska saker i hyllan.

Av 3Dfx Rampage

slår vad om att 4080s kommer att säljas dyrare än 4080 bara för att det är super i namnet...

Av 3Dfx Rampage

Köpte en militärlastbil förra månaden med 4x4...ok räknas inte som elektronik för den är helt mekanisk från 1972.

Av 3Dfx Rampage
Skrivet av Aka_The_Barf:

Alla batterier är inte lika farliga. Vettigast att välja rätt säkra lifepo4 batterier vilket även är bäst av andra skäl tex hög cykling tålighet och klarar djup urladdningar bra.

Javisst håller med men tillverkarna är ju helt korkade och jag är mer än säker att dom stoppar in li-ion i dessa enorma pack...