Inlägg

Inlägg som Golvspaden har skrivit i forumet
Av Golvspaden
Skrivet av Golvspaden:

Bor i Sthlm men hade inte haft ngt emot att ha en extra MMO-panel när denna ger med sig. Ställer mig bakom i kön om ngn vill hämta upp såklart.

Var nog lite hastig. Har Naga Pro inser jag när jag kollar beställnignarna och det fungerar tydligen inte optimalt med Trinity-paneler. Synd för det hade varit toppen annars att ha extra liggandes :(.

https://www.reddit.com/r/razer/comments/irwn1n/naga_trinity_s...

Av Golvspaden

Bor i Sthlm men hade inte haft ngt emot att ha en extra MMO-panel när denna ger med sig. Ställer mig bakom i kön om ngn vill hämta upp såklart.

Av Golvspaden

Låter väldigt nice. Hoppas det fortsätter i den takten och att AM5 håller ändå till zen 6 eller vad det nu blir. Att sitta i början på AM5 känns skönt iaf, då vet man att det finns ngt att hämta ut om några år när man "behöver" uppdatera.

Av Golvspaden

(spoiler med två ord)

Jag testade och förstår grundformsregeln, men sen godkändes "isas". Är inte grundformen där "isa"? Båda gick in nämligen. Dock den enda där man lyckats böja ordet om nu det stämmer. Jag kan ju såklart missta mig i hur grammatiken fungerar.

Av Golvspaden

Svårt att lämna tillbaka när man inte fått ngt till att börja med 😅.

Känns fel att välja "nej" egentligen.

Av Golvspaden
Skrivet av Xelfeir:

"Dom" måste kunna svarskoden du får i appen efter att ha bank idat dig. Paketets nummer räcker inte. Dom måste ha tillgång till din Postnord app efter att du godkänt med bank id eller en bild av din qr kod.
Ingen kan hämta ditt paket med annat än just din personliga qr kod eller kombinationen av siffror och bokstäver som står under qrkoden. Ingen kan vänta och sen hämta, qr koden krävs.

Ombudet läser av din qr kod och sedan paketets streck kod, dom två måste vara samma.

Det är visserligen sant. Jag får ju alltid skanna koden. Känner fortfarande om minsta risk finns att mitt bankid är kapat eller liknande (kanske kopierat och de kan göra saker när jag aktiverar hos mig) så låter man bli att använda det om man inte är just då på väg att hämta paketet. Måste ju ändå ta fram mobilen och visa så likväl att man kör det då.

Av Golvspaden
Skrivet av kazoom:

Jag beställde lampor för över 2000 på POWER nu på Black Friday. Använde BankID i Postnord-appen några timmar innan uthämtning. Ombudet gav ut mitt paket till någon annan (eller så var det insider stöld) innan jag hann hämta ut paketet. Nu kan jag inte få ersättning då jag använt BankID för att identifiera mig i förtid och då förlorar man tydligen all trovärdighet och möjlighet att reklamera. Så stor jävla varning på BankID specciellt om det är nåt lite dyrare!

Det här är helt sjukt. Har själv varit lite nojig om just detta och aldrig "låst upp" en försändelse tills jag var på plats eller stod i kön för att hämta. Tråkigt att det hänt och tack för bekräftande av att det säkerligen sitter folk i utlämningsställen och kollar om någon kört BankID, väntat typ 30min och sedan bara snott skiten. Eller helt enkelt gjort ett ärligt misstag och givit ut fel när de skannat en annan vara till en kund (svårt att tro då de brukar kolla namnet). Då är det väl kunden som inte lämnat tillbaka det utan bara dragit.

Av Golvspaden

Jag kan väl buda 4500 tills vidare ifall ingen slår till.

Av Golvspaden

Jag hoppas inte julkalendertråden blir en politisk tråd nu...

Någon som kan sätta fingret på varför det där Be Quiet-agget egentligen kostar över 4 papp? Verkar rätt schysst men jävlar vad nätagg kostar!

Av Golvspaden

Har nu hört, han är def intresserad av dessa för sin setup hemma för arbetet. Skärmarna också såklart.

Av Golvspaden

Har en arbetskollega som gärna tar 1 och 2 om inget annat för just adaptrarna. Kan jag paxa de och höra med kollegan? Var i Sollentuna finns dessa?

Av Golvspaden

Var inte snabb nog på Dualsense så ställer mig i kö om den andre skulle ta sig ur.

Av Golvspaden

Härligt att se även mer ovanliga SSD på rea. Även om jag inte är intresserad (har ingen Steamdeck) så gillar jag att det inte alltid är precis samma varor hela tiden!

Av Golvspaden

Såatteh, är p åsidan men ser ingen lucka elelr dylikt. Är det någon särskild länk eller är jag bara lite för ivrig 2 min in?

Av Golvspaden
Skrivet av Ivalun:

Rtings är bäst ! O är enligt mej den bästa källan att gå efter om man letar ny tv!

De kollar jag på om inte Vincent på HDTVTest på youtube har en specifik recension på en TV jag vill inhandla. Snubben vet fan mycket om tekniker och kalibrationer.

Av Golvspaden

Jag är tyvärr upptagen nu i helgen men om ingen bistår kan jag komma förbi på måndag efter lunch/eftermiddag. Vore synd om du inte kunde få ihop det och tänker att slänga är bästa lösningen.

Av Golvspaden

3400kr budat

Av Golvspaden

Trodde först att det var igår men jag hinner den idag! Tyvärr bara ett x570 som är riktigt behov just nu, allt annat är lite "om jag kan skrapa ihop pengen". Tror dock inte de säljer de längre...

Av Golvspaden

Frågan är vad de kmr vilja ha för skiten. Visst är ny teknik alltid häftig och det kliar även i mina fingrar men att lägga insatspeng till en bil på ett grafikkort är fan kraftigt.

Av Golvspaden

Budar 1000kr för x570 Aorus Ultra.