Inlägg

Inlägg som DeZerTe har skrivit i forumet
Av DeZerTe

För att förtydliga:

Avslutar budgivningen 11/8 23:59. Jag kontaktar högsta budgivaren så fort jag har möjlighet (inom 12 timmar.)

Av DeZerTe

bjorn82's bud på 2 000 kr blir vinnande bud om ingen bjuder högre. Stänger budgivningen 11/8.

Av DeZerTe

MSI GeForce RTX 3060 12GB VENTUS 2X OC

MSI GeForce RTX 3060 12GB VENTUS 2X OC

Köpt på Inet 2023-10-01 och använt i 8 månader
Inga missljud (coilwhine)
Säljes på grund av uppgradering.

Läs hela annonsen här

Av DeZerTe
Skrivet av niclasc:

Volt måste vara samma eller högre. ABSOLUT INTE LÄGRE volt då är det stor risk att dom exploderar

Kapaciteten bör vara samma. Liiite lägre eller högre fungerar, men avvik inte för mycket

Skrivet av mrqaffe:

Om du sätter in nått med för låg spänningstålighet går de sönder, ev kan de explodera men att öka spänningen på dem går bra.

Okej! Då var det ingen fara att köpa de med högre volt.

Tack för hjälpen!

Av DeZerTe

Reparation av bildskärm - elektrolytkondensatorer volt

Hej!

Jag sitter med både en trasig TV (Samsung LE40F86BD) och tre trasiga bildskärmar (BenQ XL2411T) och min felsökning av dem har lett till upptäckten att elektrolytkondensatorerna i dem har spruckit och är troligen ansvariga för felen på prylarna.

Det jag undrar över är i bytet av dessa. Jag ser att det är svårt att få tag på samma elektrolytkondensator med samma volt som originalet. Men jag har sett i andra trådar på internet personer som inte verkar brytt som om detta (jag läste även att låg resistans är att rekommendera för hållbarhetens skull).

Räcker det med att kapaciteten är rätt? Eller spelar volten/resistansen roll?

Av DeZerTe
Skrivet av MrAero:

Frågar samma som ovanstående, i så fall är jag intresserad av moderkort och ram.

Skrivet av criscros:

Kan man bjuda på enskilda komponenter?

Nej, säljes komplett.

Av DeZerTe

Uppgraderingskit (moderkort, cpu, kylare och minnen)

Tjena.

Säljer nu mina äldre komponenter på grund av uppgradering.

* ASUS MAXIMUS V GENE
* i3570K
* Noctua NH-U12P SE2
* 2x4GB Corsair Vengeance CL8 1600MHz

Det följer med 2 Noctua fläktar till Noctua-kylaren.

Skickas i ett välvaderat paket, med original-kartong till moderkortet (och eventuella extra plock jag hittar). Du betalar för frakten (räkna med ett par hundra utöver grejerna), alternativt kan du givetvis komma och hämta grejerna (har också ett gammalt Antec P180 chassi du kan få på köpet om du hämtar det).

Grejerna finns i Arvika (5 mil norr om Karlstad), Värmland.

Utropningspris är 2000 kronor. Budgivning är öppen till Tisdag den 15:e September klockan 20.00.

Läs hela annonsen här

Av DeZerTe

Hej Komplett,

Jag köpte nyligen ett Sound Blaster ZxR hos er, tyvärr så är ACM kontrollen defekt (men resten av grejerna funkar). Jag undrar om det går att skicka en retur på endast ACM kontrollen (och få en ny ACM eller ev. pengar)?

Har varit inte på Creative's support sida, men det verkar inte gå att göra en RMA överhuvudtaget då deras system inte kan känna igen serienumret.

Av DeZerTe

Nytt SoundBlaster ZxR, endast mono-liknande ljud?

Tjena,

Jag har ett stort problem med mitt nya ljudkort, det spelas endast ljud i den högra kanalen. Nästan som om det var mono-ljud, ännu skummare blir det när jag kör kanal test och hör ett väldigt doft & mörkt "left channel" i höger kanalen och sedan "right channel" som låter bra och korrekt.

Hittills har jag uteslutit hörlurar då jag får samma fel på andra hörlurar jag testar, även provat att koppla med 6,3mm eller 3,5 jacket utan skillnad.

Däremot, om jag kopplar hörlurarna direkt till ljudkortet så verkar det fungera som det ska, så det är antingen något med ACM kontrollern eller något annat?

Någon som har några idéer på vad det skulle kunna vara?

Av DeZerTe
Skrivet av astrob0y:

För bövelen. Vad i så fall är f2p? Spelet är till för att generera pengar till företag och om du ska spendera +100 timmmar i ett spel och inte förväntar dig att behöva betala ett öre så bör du ändra åsikt om hur dyra nöjesprodukter fungerar.

LoL är ett bra exempel på hur man gör F2P.

Instämmer med att detta är en "Extented Trial".

Av DeZerTe
Skrivet av Njetski:

Nån som testat via ps3 än? måste man ladda ner app via ps store först? lite dåligt tajmat idag då när ps store ligger nere för underhåll!

Tror det, eller så är det möjligt att den var inbakad i den senaste firmware uppdatering och då bör det räcka med att installera den under Video tabben.
Du måste sedan antagligen uppdatera Netflx vilket jag är osäker på om det går utan att vara inloggad till PSN, men jag skulle gissa på att det går då jag kan se på Netflix utan att vara inloggad på PSN (även om den klagar på det så går det att spela upp ändå).

Av DeZerTe

Mycket bra pris!

Men synd att utbudet är uselt, men man får hoppas att detta är något som de kan fixa i framtiden.

HBO Nordic ser ju dock mer lovande ut, de lovar tillgång till de nyaste TV-serierna inom 24 timmar (vilket är inom rimlig gräns).

Av DeZerTe
Skrivet av Lasergurka:

Ja självklart gjorde jag det, jag lever på gillningar Inget passar bättre i morgonkaffet än ett par swec-gillningar.

Till det relevanta; Tycker inte han rättat dig på ett otrevligt sätt, det enda som skulle kunna uppfattas som otrevligt är ju "Ehh", för du spred ju faktiskt felaktig information, och sen förklarade han hur det egentligen stod till, att vara dryg när man gett något ett felaktigt tips tycker iaf inte jag är en okej attityd

OnT: Hur gick det för TS? Öppnades paketet, fått något svar från inet?

Uppdaterat första posten med svar.

Av DeZerTe
Skrivet av Sushifrukt:

Ah, tack.

Paranoid som jag är så tar jag det säkra före det osäkra, men det låter vettigt det ni säger och jag har haft goda erfarenheter av Inet.se tidigare. Löser sig nog

Av DeZerTe

Tappat paket

Hej,

Var nyss och hämtade ut mina paket från Inet.se på ICA. Tyvärr så tappade postbiträdet ett utav paketen i golvet, (1-1,5m höjd). Paketet blev lite kantstött men det är ju egentligen svårt att säga om det berodde på fallet då jag inte såg hur det paketet såg ut innan.

Hursomhelst, jag har mailat Inet.se om detta och väntar nu ivrigt på ett svar. För jag vågar inte öppna paketet, ifall det har gått i sönder. Det är nämligen moderkort, cpu, minne och fläktar i detta paket och man har ju läst en och annan skräckhistoria om böjda pins.

Skriver av mig lite här medans jag väntar, någon som vill ge någon input, varsågod. Vet inte om Inet besöker Sweclockers också?

http://imgur.com/a/aibbk för bilder.

UPPDATERING

Grejerna klarade sig utmärkt. Här är svaret från Inet.se också:

"Det ska absolut inte vara någon fara - produkterna i sig är gjorda att i princip klara frakt helt utan extra emballage och en sån fallhöjd *ska* inte kunna skada en produkt.

Skulle det vara så att något av produkternas paket är väldigt skadade ta en bild på det innan du öppnar men i övrigt så ska det inte vara några konstigheter.

När det kommer till garantin så kommer det alltid att gälla så länge inte själva produkten i sig har fysiska skador. Att emballage skadas händer - men det är också därför det är där"

Av DeZerTe

Mobil till vänner + liten surf för 129kr/mån hade jag tänkt köra.

0 kr/min till Telias mobilabonnemang
69 öre/min till övriga mobilabonnemang
69 öre/min till fasta telenätet
69 öre/samtal i öppningsavgift
69 öre/sms till alla mobilabonnemang i Sverige
Topphastighet upp till 6 Mbit/s och 0,5 GB data ingår per månad.

Av DeZerTe

Om TV-serierna blir tillgängliga samtidigt som i USA och är i HD-kvalitet så känns detta som en självklar investering.

Av DeZerTe

http://www.greenmangaming.com/s/se/en/pc/games/rpgs/beyond-di...

Beyond Divinity gratis på GMG i 20 timmar till.

Av DeZerTe

Jag tyckte det var kul.

Har spelat D2 för länge sedan i mina yngre dar och älskade det, och baserat på vad jag har sett i betan så tror jag att D3 blir lika bra.
Har ingenting emot att de "dummar ner" spelet utan ser det som ett utveckling.

Av DeZerTe

Är också i tankarna på att skaffa ny mus, lutar mest mot en Naga (Epic).

Har en Qpad 5K som är rätt ny (knappt 1 år) och den börjar redan krångla. Det blir dubbelklick på skroll knappen och den verkar vara extremt känslig för damm som kommer på musmattan, ibland bara fastar musen och "spasar" på skärmen och då får jag blåsa i den så brukar det fixa sig. Men jag hade även en Qpad 5K förrut (fick nämligen lämna in den på garanti efter ca 1,5 år) och den vara det lasern det blev fel på. Drog jag den i en rak linje så hoppade musen och fastnade. Så jag skulle inte rekomendera en Qpad 5K i alla fall, dock är den skön att hålla i.

Har också haft en Razer Deathadder, även den har jag lämnat in för garanti då musknapparna fastnade i skrollhjulet. Annars så har den väl varit hyffad, men problemet för mig var att den är för obekväm så därför leta jag nytt.

En Steelseries Ikari har jag också haft, den blev pensionerad då "coaten" på musen började flagna. Annars inga andra klagomål på den.