Inlägg

Inlägg som aaaaaaaaaa har skrivit i forumet
Av aaaaaaaaaa
Skrivet av Necrophor:

Nu äger väl iofs Samsung även JBL (och en drös med andra märken), så vet inte om ljudbilden eller hur de projicerar ljudet är speciellt olikt varandra.

JBL, Revel etc. har länge varit under samma ägar-grupp (HK) och trots det har processen hur de utvecklar högtalare och vad de aspirerar att uppnå varit vilt skilda. Exv Revel dubbel-blind testar alla deras högtalare och i utveckling så ska de mäta så bra som möjligt (till skillnad från JBL) vilket medför att även deras billigaste högtalare är väldigt kompetent.

Samsung har tillverkat soundbars länge och så vitt jag vet är de kompetenta, så har det varit skillnad på JBL och samsung's soundbar innan förvärvet kommer det troligtvis fortsätta även nu.

Av aaaaaaaaaa
Skrivet av MedicMan:

Lite intressant detta, man har inga problem att lägga 15k och uppåt på en tv men ljudet får inte kosta mer än 5k max.
Bra bild och bra ljud går ju ihop.

Prioriterar precis tvärt om, tyckte 10k för TV var dyrt men spenderar gladeligen mer för bra ljud.

Av aaaaaaaaaa

1300

Av aaaaaaaaaa

1100 bjudet för modi+magni

Av aaaaaaaaaa
Skrivet av exroz:

Insteg: 5000 kr 😆

Större: 17 000 kr 😂

Störst: 30 000 🤣

Tror min soundbar från Samsung kostade runt 3000 och det var en rejäl uppgradering från tvns inbyggda högtalare. Vem köper egentligen soundbar för 30 000? En total audiofil?

Någon som vill ha en kompakt och enkel lösning som låter bra? Sennheisers ambeo ska inte vara så tokiga och ligger runt 25.

Inte alla som vill ha 5,7,11 eller 13 högtalare i vardagsrummet.

Av aaaaaaaaaa

Är lite förvirrad, har ni testat dem (då det står "testlabbet") och hur ser isåfall metodiken ut? När jag läser artikeln ser det mest ut som speccarna listas.

Av aaaaaaaaaa
Skrivet av draanexle:

Pengarna borde man få tillbaka om man har legitima ärenden tycker jag.

Är ju bedrägeri-företagen som bör stå för kostnaderna i slutändan då det är dom som fulspelar.

Ännu bättre vore att passa vidare den avgiften mot företaget man anmält om man nu får rätt i sak.

Av aaaaaaaaaa

Vilken skämt, ARN är en myndighet som redan finansieras av oss skattebetalare.. Finns det någon som kollar och granskar hur effektivt ARN spenderar sina resurser? Detta kommer -öka- skojar-butiker och dess beteende, då det redan är en huvudvärk att gå igenom med en ARN-anmälan och nu vill de dessutom ha betalt för det.

Dessutom, ARN kommer endast med -rekommendationer-, det är ingen juridisk instans och skojare kan strunta (och gör det idag) att följa ARNs beslut.
Vilket leder till att det bli ännu mer meningslöst att anmäla skojare då det inte kommer leda till något. Varför skulle man vilja spendera pengar på det?

Men visst, detta är ett enkelt sätt att förbättra sina siffror. Tänk er om polisen plötsligt började ta betalt 500:- för en anmälan, vilka fantastiska siffror vi skulle få i brottsstatistiken.

Av aaaaaaaaaa
Skrivet av medbor:

Varannan är böjd va?

Stämmer bra. Har dessutom flippat varannan 180 grader så att de bildar en våg-form.

Av aaaaaaaaaa

Kan äntligen bygga min drömskärm

Av aaaaaaaaaa

HP kan inte ens göra -vanliga- skärmar på ett bra sätt. Finns inte en enda HP skärm som jag skulle välja framför motsvarande Dell.

Av aaaaaaaaaa

Har inga vidare krav, minst 16/512, bra skärm och batteritid.

Av aaaaaaaaaa
Av aaaaaaaaaa
Av aaaaaaaaaa

Sonos gör bra högtalare, tvekar inte på att dessa kommer bli bra.

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/so...

Av aaaaaaaaaa
Skrivet av Yatagarasu:

För priset Noctua tar är det inte ens ett alternativ.

En bordsfläkt från Rusta har åtminstone förmågan att rotera också, till en 1/6 av priset.. Det är en fläkt, inte en jet motor, förstår inte varför det tagit dem sådan tid att släppa detta eller varför den kostar som den gör.

Neh;
Valfri 5V-fläkt för en hundralapp, skarva om till USB-kontakt och sedan skriva ut tratten till ett självkostnadspris om 25kr blir vägen att gå istället — om jag nu skulle vela ha just en datorfläkt på skrivbordet.

Förstår inte alls hur man kan sälja en bordsfläkt som inte roterar. Använder folk fläktar där de sitter i draget konstant?

Av aaaaaaaaaa

En vanlig 120mm fläkt som kommer med en tratt och bordsstativ som du betalar typ 1000:- extra för.
För dessa pengarna skulle jag hellre köpa premium-fläktar från exv. vornado.

De verkar ha missat den viktigaste funktionen i en bordsfläkt, dvs. att fläkten -roterar-. Ingen vill sitta i konstant drag.

Av aaaaaaaaaa
Skrivet av NordhNet:

Oh you devil you 😂

Jag är redo!

Av aaaaaaaaaa

När kommer ping @ all?

Av aaaaaaaaaa