I maj visade SweClockers medlemmar hundratals stiliga bilder, med målet att nå finalen i Samsungs prestigefyllda mobilfototävling. Finalisterna blev @Fossegrim, @Skidmark, @DasIch och @Henrikfotograf och de fyra har sedan dess lånats varsin Galaxy S21 Ultra 5G för att fånga de bästa fotografierna i kategorierna avstånd, reflektioner och perspektiv. Efter en nagelbitare till omröstning är nu de vinnande bilderna korade.

Avstånd

Reflektioner

Perspektiv

Fossegrim

35%

35%

25%

Skidmark

4%

34%

29%

DasIch

6%

8%

30%

Henrikfotograf

54%

23%

16%

Avstånd

I den här kategorin vinner @Henrikfotograf SweClockers medlemmars gunst med en majoritet av rösterna – tävlingens enda tydliga seger. Småbåtar och en stilla sjö med fjärran solnedgång belönas med presentkort på 3 000 kronor på Inet.

Henrikfotograf Avstånd.jpg

Reflektioner

Med en hårfin seger och marginal på en procentenhet, plockar @Fossegrim medelst spegel och toner av frodig grönska och himmelsblått hem den andra kategorin. Priset är 3 000 kronor i presentkort hos Inet.

Fossegrim Reflektion.jpg

Perspektiv

En högt belägen gångbro med räcken som leder blicken mot solstänkta, färgglada fasader, kniper segern i denna sista kategori – med en handfull röster och en enstaka procentenhetss ledning. För detta prisas @DasIch med 3 000 kronor i presentkort på Inet.

DasIch perspektiv.jpg

Tröstpris och vidare tävlande

I inte mindre än två av tre kategorier går @Skidmark bet om vinsten med totalt två procentenheter. Samsung slänger därför in ett tröstpris om 1 000 kronor i Inet-presentkort. Stort tack för alla fina bidrag, både i finalen och uttagningen!

Fotosommaren 2021 tar dock inte riktigt slut än och fram till den 16 augusti blir alla sommarbilder som publiceras i SweClockers stora fototråd automatiskt bidrag i ännu en Samsung-signerad fototävling. I augusti väljs 10 vinnare, som alla får varsitt presentkort om 1 000 kronor.

Tävling: Visa dina bästa sommarbilder och belönas med presentkort

thumbnail_image-1.png

Betalt samarbete med Samsung Sverige

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung Sverige. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.