Trådlösa In-ear Lurar Bluetooth

Permalänk

Trådlösa In-ear Lurar Bluetooth

Tjenare ala på swec!

tänkte kolla med ni som har lite koll eller tom är andvändare av de senaste in-ear lurana Samsung Gear Icon X, Bragi Dash eller liknande vad nu tycker eller andra rekomendationer.

är ute efter nya lurar för jobbet och aktivitet gym som ute då jag börjat tröttnat på den hängade kablen när man rör sig osv så tänkte kolla med de som andävnder sig av trådlösa in-ears vad ni tycker och rekomenderar men även på de nya sorten "true wireless" Icon X och Bragi osv

budget upp till ca 3000kr

och ha en fortsatt trevlig jul!

Visa signatur

[CPU: AMD Ryzen 5 5600X@ 4.85GHz ][GPU: ASUS GTX1070TI Strix][MB: Asus ROG Strix B550-F Gaming]
[RAM: G.Skill Aegis 32GB 3000MHz][DAC/Amp: Asus Xonar Essence One]
[Dator Lurar: Sennheiser HD650 & Beyerdynamic DT880 Pro 250Ω]

Permalänk
Medlem

Den uppfattning jag är att den ytterligare funktionaliteten hos The Dash väger inte upp för alla genvägar utvecklarna tvingats ta med hörlurarna. Det verkar som att allt krimskrams med fitness och rörelsestyrning påverkat valet av övriga delar, till exempel bluetooth-sändare/mottagare, vilket ger följden att sammankopplingen är ganska medelmåttig (många avbrott vid användning).

Angående Samsung Gear Icon X så är det enda jag hört att deras inbyggda minne är en smart finess, men att ingenting väger upp för den löjligt korta batteritiden (~3 timmar om du spelar från det inbyggda minnet och ~2 timmar om du streamar från telefonen). Detta kan jämföras med The Dash som har ~4 timmar och The Headphone som har ~6 timmar.

Personligen skulle jag därför rekommendera deras andra hörlurar The Headphone. Dessa är ganska avskalade funktionsmässigt och Bragi har istället kunnat stoppa i bättre bluetooth-sändare/mottagare samt mer avancerade hörlurselement. Detta ger mindre störningar i ljudöverföringen och högre ljudkvalitet. Nackdelen med dessa är att de saknar ett fodral som också kan alternera som laddare åt hörlurarna (vilket The Dash har).

Visa signatur

Intel Core i5 13500 3,5 GHz | Sapphire Radeon RX Vega 56 Pulse 8 GB | Gigabyte B760M Aorus Elite | EVGA Supernova 750 G2
Corsair 32 GB DDR5 5600 MHz CL36 Vengeance | Corsair Carbide Air 540 | Acer XF270HUA | Ducky Shine 3 | Logitech G305