Inlägg

Inlägg som Tallem har skrivit i forumet
Av Tallem

En uppsjö av helt nya skärmar med 240 hz går alltså att hitta för typ 2500 kr... https://www.prisjakt.nu/c/datorskarmar?r_7044=240-550&sort=pr...

Av Tallem

Annonsen är avslutad

Av Tallem

Skal och skärmskydd S24 Ultra

Har skal och skärmskydd för S24 Ultra som inte kommer användas eftersom mobilen blev returnerad. Skalet är ett Spigen Ultra Hybrid Zero One och skärmskyddet ett Copter Exoglass Flat. Skalet är använt några dagar men som nytt, skärmskyddet är oöppnat.

Finns i södra Enskede, alternativt kan det skickas. Den som kan hämta prioriteras dock.

Läs hela annonsen här

Av Tallem
Skrivet av Hcz:

Btw. Har du länk på att det är en månadkostnad som du säger att det är?

Nu bryr jag mig egentligen inte alls om er diskussion, men vad är det för argument att ifrågasätta månadsavgift samtidigt som man säger att det är en årsavgift? En årsavgift är ju samma sak som en månadsavgift, bara att du inte kan avbryta oftare än varje år istället för varje månad. Det är alltså bara sämre.

Av Tallem
Skrivet av Loke6074:

Ja men precis det blir ju flummigt om jag känner igen dörrkarmen på en vit bil som min tänker jag för det finns förmodligen, får jag anta, minst en till vit bil i Sverige som befunnits sig på samma parkering där personen i passagerarsätet haft en mörk jacka på sig 🤔

Men är det ens samma modell som du har? Det borde väl inte vara svårt att se. Skulle jag gissa utifrån bilden så är det en relativt sen modell av V70.

Av Tallem

Barnet 👶

Av Tallem
Skrivet av qc3fxv3a:

Men herregud, vad är det för fel på folk. Frågan är om inte lampan ingår i lagningen. Jag har inte förväntat mig att de ska titta på något helt annat system i bilen, men punktering och punkteringsvarning är väldigt tätt förknippade. Låt säga att din rörmokare får i uppgift att laga varmvattenkranen på din blandare men lagningen leder till att kallvattnet i samma blandare slutar fungera. Fine, ditt varmvatten fungerar men kranen går fortfarande inte att använda. Är den lagningen verkligen fackmannamässigt utförd?

Fast det är ju inte verkstadens arbete som lett till att ditt däck har gått sönder, så det är ju en väldigt haltande jämförelse. Luktar väldigt mycket rättshaverist över det hela.

Av Tallem

Kollade också en del på F97 men landade med ett Keychron K4v2 som jag hittills varit väldigt nöjd med.

https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingtangentbord/mekanisk...

Av Tallem

Får 262/138 mbit/s på min XBX medan mobilen placerad strax intill når 507/429.

Av Tallem

Kan bekräfta att detta funkade för mig.

Av Tallem

Endast 14k sen 2009. Ligger på några hundra K på Webhallen istället.

Av Tallem
Skrivet av Tinybakedpotato:

First time buyers tempted to consider the RX 7600/6800 by AMD’s army of Advanced Marketing scammers (youtube, reddit, twitter, forums etc.) should be aware that AMD have a history of releasing benchmark busting, heavily marketed, sub standard products. PC gamers looking to join AMD’s “2%” GPU club (Steam stats: 5000/6000/7000 series combined mkt share) need to work on their critical thinking skills: Influencers are paid handsomely to scam users into buying inferior products.

Om det är sant att AMD har 2% av alla grafikkort och har problem med drivrutiner hur är det då att samtliga trådar på detta forum blint ändrar från folks initiala förslag till just AMD?

Det där var på en nivå likt tinfoil^chemtrails. Tycker du själv att det verkar troligt? I så fall så vet jag inte vad du ens vill diskutera, för det är inget som kommer vara givande för någon.

Av Tallem

38” 21:9.

Av Tallem

Lycka till framöver!

Av Tallem
Skrivet av edson:

Copy / paste från Elgiganten vilket var väntat. Kanske borde vara lite mer aggressivare om de vill nypa åt sig lite fler kunder såhär i nystarten.

Elgiganten slipper man ju helst till varje pris så om Power har samma priser så köper jag bra mycket hellre där.

Av Tallem
Skrivet av mattemaz:

Priset är väl 22.990? Rabatten är på 21.500 kr.

Av Tallem
Skrivet av Icetec:

Du missar den lilla detaljen att iPaden inte var böjd när den lämnades in. Att den NU är trasig är det ju inga tvivel om, men den där skadan har ju verkstaden ordnat själva i så fall.

Ja om det var fallet så är det självklart något butiken tillsammans med verkstad behöver hantera.

Av Tallem

Jobbade med RMA för några år sedan och det där hade jag nog aldrig sagt att det skulle gå på garanti. Gällande skadan så kan det absolut vara böjen som ger upphov till problemet.
Nu har du inte skrivit vilken exakt modell det är men en snabb sökning visar på att det åtminstone finns modeller där moderkortet för paddan ligger längs med hela långsidan och då kan sprickor ha uppstått i PCBt. Alternativt att någon flexkabel eller anslutning pajjat.

Av Tallem

Det var 100% bättre förr. Det är ju helt sinnessjukt hur orimliga priser moderkorten har fått.

Av Tallem
Skrivet av edson:

Får inte upp priset och är inloggad medlem. Gick det bara ut (och fungerar) till en viss medlemsnivå?
Jag har ej fått något mail och är lvl 17 (black).

Är lvl 22 Void och får inte heller upp något nedsatt pris. Inte heller fått något mail, iaf inte än.