Inlägg

Inlägg som Kanel har skrivit i forumet
Av Kanel

*Tråd flyttad*

Av Kanel
Skrivet av simoo:

Dock undrar jag hur man kan ändra axlarnas längd osv? Hur ändrar man till logaritmisk skala? Det handlar om väldigt stora tal..

Högerklicka på axeln i fråga och välj 'Format axis...' för att se alternativ för min-max, som möjlighet att välja logskala.

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Även förtydligat rubrik.

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Luktar hårdvara så antagligen mer hjälp @ Datorer och system > Stationära datorer > Stationära datorer: Support och övriga trådar

Av Kanel

Öppnar tråd igen efter diskussion med TS.

Av Kanel
Skrivet av furuliden:

Jag har tagit bort det amerikanska tangentbordet så att jag bara har det svenska varianten, men det fungerade inte heller. Vad göra?

Skrivet av furuliden:

Jag vill inte använda den kombination, den går för långsamt.
Jag vill ha det gamla hederliga shift+2, ska det vara så svårt?

AltGr+2 för 'at' eller snabel-a har alltid varit standard för svensk tangentbordslayout. Shift+2 gäller exempelvis för amerikansk layout.

Av Kanel

AltGr+2?

Av Kanel

Jag tror att från Office 2010 finns denna möjlighet om du köper svensk utgåva (sen ställer du in språk - editing resp. display - som du vill ha under 'MSO 2010 Language Preferences').
För tidigare Officeversioner gäller att skaffa engelsk version och komplettera med MUI-pack eller Language Pack med svenska som ingående språk.

Av Kanel
Skrivet av Burbank:

Ah nice! Har bara använt RSS för podcasts. Vilken är den bästa läsaren för forum o nyheter? Har bara testat google reader, hade litet problem att få den att sluta "gömma undan" saker som jag redan läst en gång.

Jag använder FeedDemon, som kan synca mot Google Readfer.

Av Kanel

*Trådar ihopslagna*

§ 3.3 - Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne, varken i samma eller olika forumdelar (så kallad korspostning). Om en moderator har låst en tråd, är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Till reglerna >>

*Tråd rensad*

§ 5 - Anmäl gärna felaktiga trådar men kommentera inte det i tråden.

Av Kanel

Opera på laptopen, workstation/spelburk samt mobil; Firefox på HTPC samt Chrome/IE på jobbet.
Egentligen vill jag använda Opera i samtliga enheter p.g.a. vad andra redan nämnt i tråden: konfigurationsmöjligheterna, snabbheten, GUI:t mm. Chrome får funka som ersättare på jobbet där anslutningar gjorda av Opera (samt Firefox) verkar spärras i firewallen...

Edit: Använt Opera sen v. 4 eller så.

Av Kanel

*Tråd flyttad*

MSOS -> Stationära datorer: Support och övriga trådar

Av Kanel

Efter en del inledande problem med generell stabilitet verkar nu 200-tjänsten satt sig även för mig. Når 11,4 upp och 160-200 ner sen igår kväll. NAT deaktiverat på CG3100 med en WNDR3700 bakom. Trevligt.

Av Kanel

Kopiera filen "Mail Recipient.MAPIMail" från 'C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo' (eller var du nu har usermappen) till 'sendto'. Skriv förslagsvis in sökvägarna i 'Run' (Win+R).

Av Kanel

Några tips/förslag:
-Skapa ett lösenord för användarkontot på HTPC:n.
-Skapa en ny "hemgrupp" på HTPC:n och anslut de andra till den.

Hur är datorerna kopplade i nätverket?

Av Kanel
Skrivet av Carmina:

I koden finns flera O eller0 med en lioten svans. Jag trodde först att det var Q men fick meddelande att inga O eller 0 var giltiga; kanske därför att det ju ofta är svårt att skilja att skilja dess tecken åt.
Har inte lärt mig detta med trådar så jag vet inte om detta fungerar. Ska läsa på så småningom.
Carmina

Nollor brukar skrivas snett genomstruka i nycklar, liknande "Ø". Är det en svans på bör det vara Q, ja. Andra vanliga förväxlingstecken kan vara W, V, I eller 1.

Av Kanel
Av Kanel

*Tråd flyttad*

Till 'Stationära datorer: Support och övriga trådar'.

Av Kanel

Är det en nolla (0) och inget O då kanske?

Av Kanel