Inlägg

Inlägg som Fear har skrivit i forumet
Av Fear
Skrivet av Sions:

Finns många varianter av GoPro's.
Men sökte och de finns lite träffar, vet dock inte om de är användbart för dig
https://www.qwant.com/?q=gopro%20bigger%20battery%20diy&t=web

Nej inte speciellt var ju mest länker till youtube klipp bara

Av Fear
Skrivet av Fenix:

Vilken modell av gopro? Till de äldre modellerna har du bacpac batteriet

GoPro Hero 2018 har jag

Av Fear

Högre batterie kapacitet GoPro

Ett normalt original GoPro kamera batterietiden är ca 1 timme. Nån som vet om det finns batterier med högre kapacitet att köpa till kameran?

Av Fear

Har kört Geek uninstaller o plockat bort allt och det programmet raderar, men det ligger ändå Windows live mail mapp kvar som inte går att ta bort manuellt. Får rutan

" Det går inte att ta bort mappen på grund av ett oväntat fel, om felet kvarstår kan du använda felkoden om du vill söka efter hjälp. fel 0x80070570. Filen eller mappen är skadad och kan inte läsas. "

Av Fear

avinstallera rensa ett program helt?

Jag har Windows Live mail 2012 liggandes på min dator trots att jag avinstallerar Windows Essentials 2012 under avinstallera program på kontrollpanelen. När jag sen går in på systemet C och kolar under dolda filer så hittar jag mappen ändå och försöker radera allr jag ser där men det går inte radera bort mapen helt bara vissa.
Vill nämligen få bort allt ALLA spår efter detta program så jag kan testa installera om det för jag får appkrash på detta program vid start. Använde ett program som hette Revo uninstaller förr. Men finns det något liknande annat gratis enkelt program som avinstallerar ordentligt?

Av Fear

Japp mitt 650 funkat bra som tusan men när jag ändå skall köpa ett så är väl 1650 rejäl uppgradering trots allt. Jag e ju ingen jättegamer heller så på så vis
Men finns ju massor med olika 1650 kort både i klockfrekvens och en del har turbo boost frekvenser och olika märken.

Av Fear

Köp av grafikkort

Jag har ett MSI Geforce GTX650 i nuläget men är i behov att köpa ett nytt lite modernare kanske. En fläns är trasig på fläkten så den låter lite i obalans n8u därför. Jag har kollat på GTX 1650 4GB t.ex och dom ligger på ett okej pris eller finns det några andra kort som är i klass med dom eller andra modeller? Jag är ingen gamernörd alls jag spelar då o då när jag får lust och tid.

Av Fear

DDR4 kompatibla till DDR3?

Hej alla!
Jag har ett Gigabyte 970A-UD3 moderkort med DDR3 minnen, och nu så har dom börjat kraschat. Så jag har lånat några och nu funkar det. Så nu e frågan kan jag använda DDR4 minnen på mitt moderkort? Är det kompatibelt ändå eller? Jag hade lite problem att hitta DDR3 minnen på vissa ställen då dom börjar försvinna antar jag.

Av Fear

Nya utsendet på fb, ett irriterande moment genvägarna !

Jag kör oftast fejjan via min hem dator, och nu när det nya utseendet på fb har kommit. Så undrar jag en sak det är just det med om man går in på mina sparade genvägar till vänster och klickar upp en sida o sen skriver ett inlägg. Sen i smama veva så försvunner genvägarna på vänstra sidan. Så jag e tvungen o klicka på startsidan knappen däruppe på huset ikonen och då får jag fram mina genvägar igen.
Irriterande att behöva klicka på startsida ikonen för varje gång. Går det inte att låsa det vänstra fältet på nåt sätt så den syns alltid som det gjorde innan det här nya?

Av Fear

Hej igen nu så fick jag till det via enhetshanterarn. jag hade redan enhet C och D men jag såg inte partionen D i enhetshanterarn. Så var tvungen o göra den aktiv så att säga sen kunnde jag krympa volymen på D och sen öka systemdisken. Så nu har jag 170 gb på systemdisken mot 50 gb innan.
Tack för all hjälp!

Av Fear

Har testat krympa volymen på D men går inte att öka volyem på C oavsett hur jag gör? Vad gör jag för fel?

Av Fear
Skrivet av mrqaffe:

funkar det inte att ändra storlek i diskhanteraren ?

Hur gör man det medan man har windows på systemdisken som önskas bli lite större?

Av Fear

Behöver mer utrymme på systemdisken

Har nyss rensat en bärbar dator och installerat om Windows, men jag glömde att partionera systemdisken o ge den lite mer utrymme. Det blev bara 55gb och nu efter installation av allt är det 18gb ledigt. Skulle behöva mera och jag skulle köra partition magic 8.0 som jag använt mycket förr. Men får det inte att funka det kommer upp en error ruta det står

Init failed error 117
Partitions drive letter cannot be identified

Finns det något annat sätt att ge systemdisken lite mer utrymme enkelt utan behöva göra om allt igen?

Av Fear

Har testat o kollat olika på laptopen men får inte till det, finns det några andra program verktyg att göra en bootbar windows på gratis på nätet?

Av Fear
Skrivet av adfactory:

Jag har använt denna jajjamän

Av Fear

Jag skall testa flera olika minnen men vilket skall jag sätta som första boot i sånna fall?

Av Fear

Jag har dessa boot alternativ att välja mellan:
Boot Mode UEFI
Secure Boot Enabled

1.USB FDD
2. USB HDD
3. HDD WDC WD10JPVX o.s.v.
4. ATAPI CD ROM fast finns ingen cd läsare på denna
5. NETWORK BOOT
6. Windows boot manager
7. USB CDROM
8. NETWORK BOOT

Har testat usb fdd och usb hdd men där hände inget.

Av Fear
Skrivet av Trigger:

Du har inte provat f12 (Boot meny) och välja USB minnet därifrån?

Jag har testat f12 men där finns bara endast interna hårddisken nämnd inget annat tyvärr.

Av Fear

Bootbart usb minne hittas inte?

Jag har gjort ett bootbart usb minne med Windows på. Men packard bell laptopen hittar inte den bootbara minnet vid uppstart alls.
Har såklart vart in i bios och ändrat till nåt som heter USB FDD och även USB HDD men det funkar ändå inte vid start av dom 2 möjliga.
Nån som vet vad jag gör för fel eller nåt tips kanske? Gäller en PackardBell EasyNote lap.

Av Fear

Konvertera från spotify till MP3

Nån därute som vet om några bra enkla program som klarar konvertera låtar album från spotify till MP3 , och som tar bort reklamen?
Jag har kört med Replay Music som funkat bra men nu har programmet kraschat och får inte tag på det va jag vet. Kanske finns andra bra program för det som man kan testa eller?