Inlägg

Inlägg som zikkor har skrivit i forumet
Av zikkor

Kan börja med "Winterboard". Denna app gör så du kan installera teman, denna app kan du ladda ner med källorna som finns när du installerar cydia!

Av zikkor

Jailbreak 5.1.1 tweaks, themes and cool stuff!

Hej! Tänkte göra en samligstråd för alla som inte vet vilka dom bästa och dom mest användbara jailbreakapparna!

Ni kan tex fylla på med en bild på erat tema med namn och vart man kan ladda ner den (source). Eller en app, berätta då gärna vad appen underlättar för dig!

Tack! Med vänlig hälsning, Kevin Schiege (Zikkor)

Av zikkor
Skrivet av Quinz:

Tjenare, nu har jag en liten fundering, vilken är bäst om man nu ska spela vf3 och wow osv? Intel Core i5 3570K - 3,4Ghz - Ivy Bridge eller Intel® Core i7 2600K - 3.4GHz - 8MB

jag skulle köra på 2600K då den alltid gått med bra betyg! samt att den är väldigt prisvärd!

Av zikkor

jag skulle ha slagit till direkt, ni har ju allt på datorn då osv, istället för att köpa en på tradera och börja om med att lägga in gamla filer från en annan mac

Av zikkor

ser bra ut! nästan så man kommer i byxan, men bara nästan

Av zikkor

men har läst någonstans att det troligen blir värre modeller i klassen, tänk på 200 serien, där kom en 285, vem säger att det inte kommer en 685? jag tror det är mkt möjligt!

Av zikkor
Skrivet av mrpaintballer:

Ok vad bra, tack gör svar:)

det ända som händer är om dom inte ligger på samma mhz så kommer den högsta att gå ner på samma som den låga mhz

Av zikkor

kors skruva dom? om det går vill säga

Av zikkor
Skrivet av Malmedahl:

Hoppas inte jag väckte liv i en död tråd nu.

Jag har självt bytt till dessa kort samt en ny psu och effekt-uttaget minskade med ca 500w. Gör gott på elräkningen det, då jag spelar ganska mycket. Mina 3 7970, klockad quad, 24gb ram, 4SSD, 2Raptor och 10 fläktar samt prime och unigine drar 508w AC vid 91% effektivitet. Det ger alltså 462w DC.

Just ditt HX100 är som mest effektivt vid ca 50% belastning. Grovt räknat blir då 462w DC ungefär hälften av vad din psu kan leverera i DC 12v och kommer därför fungera alldeles utmärkt. Du har dessutom 6x6+2 kontakter(varav 4st modulära) till grafikkorten.

Behöver inte diskuteras huruvida det fungerar eller ej, det kan räknas ut.

tack så mkt för ditt svar

Av zikkor
Skrivet av mrpaintballer:

Har nu ett par corsair vengeance på 8gb tillsammans men jag vill ha mer men jag får inte plats med de men skulle jag kunna skaffa lika dana fast corsairs Los profile så det fortfarande funka som vanligt då?

så länge dom passar i slotten så ska det funka

Av zikkor
Skrivet av Johnnymann:

Om du inte har läst det i tråden är du ändå inte intresserad!

ska man behöva läsa 63 sidor? haha! was that a joke?!

Av zikkor

någon som vet när det kommer en offieciell ics updatering?

Av zikkor

är det någon som har en jämförning på z5500 och z906? ska nämligen också köpa nya, är mest ute efter basen då hardstylen tar över mkt

Av zikkor

Zikkor !!!!!!

Av zikkor
Skrivet av spelarn1995:

Tjenare sweclockers!
Ska köpa en Action kamera hade jag tänkt,har tänkt att använda den till det mesta och jag har
en max budget på 1500. Har tittat lite på http://www.netonnet.se/art/foto/sport-och-aventyr/rollei-acti...
Någon som har erfarenhet av den?

go pro hd?

Av zikkor
Skrivet av matte70:

Har en amd athlon dualcore cpu för am3 med med några pins böjda som du kan få. Du kanske kan få ordning på pinsen. Får jag din adress så skickar jag den!

sålänge pinsen inte är av så kan man böja dom rätt med ett kreditkort. riktigt snällt av dig matte70!

Av zikkor
Skrivet av trisse23:

Men då tar den ju bios från usb minnet och bootar därifrån och borde det då inte ta prollen då? enligt min kompis funkar det med att quick flasha bioset så.

markus (trisse23) skrev till mig på fb och frågade, jag har använt m-flash till detta problem och det var mig han menade ovan,

det är samma metod som om du ska flasha om biosen på ett grafikkort.

Dock är det svårare att flasha utan skärm, då man måste välja i vissa steg. (ENTER).

och varför frågar du inte min bror om du kan få låna hans P2 prolle? xD. det är ju bara att du kommer till kumla med din dator och stoppar in hans prolle i din machine

Av zikkor
Citat:

Det skulle det absolut, flera som påpekat det och det vill jag ordna. Har du några tips på bra saker att använda? Någon tipsade om att slakta fläktar och använda ramen till dem. Nackdelen är att jag då lär köpa ett par fläktar för att sedan ha sönder dem.

Koolance har saker till det, finns på Highflow.nl

Av zikkor
Skrivet av uCeirich:

tjenna!

Nu när jag ska starta bf3 och lira så går det perfekt i 2-5 min sen slutar det svara också är jag tvungen till att stänga ner det på ett eller annat sätt, någon som vet vad det kan vara?
Om ni behöver mer info om min dator grafik kort, processor osv så är det bara fråga

Ha det bra!! ;D

har du försökt fixat problemen? vi vill gärna veta vad du har försökt och gjort innan vi ger förslag på vad som kan vara fel (vill vill inte föreslå saker du redan gjort)

Men men, om jag vore du så skulle jag avinstallera allt och börja om på nytt, något kan ha hänt vid installationen (samma hände för mig)

Av zikkor

Bitfenix kommer ut med nua burkar nästa månad för hoppningsvis har jag hört. har bara sett prototyperna, men god deam. bra funktion (Azum för vattenkylning) riktigt snygga på sitt sätt. om jag vore du skulle jag vänta!