Inlägg

Inlägg som flobo har skrivit i forumet
Av flobo

Verkar inte kunna skicka pm via mobilen Tim.

Skickades från m.sweclockers.com

Av flobo

Köper!

Av flobo

Fick nästan samma mail. Fått mina grejor iaf. Dom har nog en del och ta igen nu, men fick sakerna ca 4 dagar efter jag svarat på mailet.

Av flobo
Skrivet av cokeman 1337:

Hade hellre köpt den nya N65U som ersätter N56U och som är mer framtidssäker med IPv6, usb 3.0, vpn server, snyggare och mer detaljerat gränssnitt och att den är snabbare och kostar ungefär lika mycket. Har själv den nya N65U och är toppen nöjd.

Inget fel på N56U, men varför köpa en utgående modell som kostar lika mycket och att nyare firmware kanske inte släpps lika ofta på gamla modeller.

Har inte den överhettningsproblem?
Blev inge router idag blir imorgon istället om dom har nåt häromkring. Siba här har ju så dåligt utbud.

Av flobo

Ok, Kanske lutar åt en sån då:)

Av flobo

Inga mer åsikter? Åker om 1h och inhandlar

Av flobo

Snabbt tips på router!

Tjo Flo. Måste ha en router imorrn lr ja snart:). Valet står nog mellan Asus Rt-n56u och en Airport extreme ( bara för jag har ipads och express i huset eg). Inga krav på usb 3 o annat lull lull bara bra fart och jävligt bra mottagning inom hemmanätverket. Har adsl 24 så inge turbofart in direkt:D. Såg att asusen kosta 998:- på siba nu:).

Mvh D

Av flobo

Synd jag inte läste detta tidigare. Jag e blåst. Aldrig hänt mig på blocket förr. Haha. Gött mos. Såg fram emot lite nya delar. Anmält till blocket iaf men tror nog inte det hjälper.

http://www.blocket.se/ostergotland/5_ModerKort__4_st_CPU_samt...

Gött nytt år ändå.

Av flobo

Aldrig haft några större problem med Gigabytes grejor nångång, använt deras grejor i över 5 år. Även använt Asus och msi. Är ingen skillnad enligt mig men alla kan ju få måndags exemplar av alla märken:).

Av flobo

Hur går det? Har samma problem men vill inte stänga av upnp :D.

Av flobo

Har det löst sig? Samma för mig med. Sanslöst!

Av flobo
Skrivet av dagas:

Wow detta var verkligen ett populärt moderkort när folk pratar om det i flera år och tråden snart är uppe i 100 sidor. Har själv en P35-DS4 rev 1.0 (revisionen med fetaste kylflänsarna). Ska dock bytas ut nu efter lång och trogen tjänst. Måste säga att den fungerat bättre än något annat moderkort jag haft innan.

Jo den blev lång som fan :D. Har fortfarande kvar mitt med men sitter i ungens dator istället. Tuffar på bra med överklockning o allt.

Av flobo
Skrivet av KKay:

Det lär väl vara större risk med läckage med ett vattenkylningssystem man satt ihop själv..

Oftast provkör man ju vattenkylningen utan att datorn är igång några timmar först så man ser om det skulle vara nåt läckage. Ingen fara om det kommer lite vatten på komponenterna då. Skulle inte oroa mig nåt och köpa nåt som coolit lr corsair har gjort iaf. Men skulle däremot aldrig köpa nån begagnad komplett färdigfylld vätskekylning då jag inte vet hur den förre ägaren hanterat sakerna. Hoppas det går bra för trådskaparen iaf.

Av flobo

Nån som har en länk till firmwares för Tg784?

Tack på förhand

Av flobo

Jupp!
Läste detta på asus forum också:
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080107150235468&boar...

Dom har tydligen bytt till denna kylning på dom nyare korten pga av att dom gamla blev varma. Skall enligt inlägget sänka tempen med 7 grader samt att fläkten går 100% och är tyst.

Av flobo

Blev lite orolig jag med igår när jag fick mitt. Såg likadant ut som ett 8600Gt.
Men så var icke fallet
Funkar det o styra fläkten med nåt program än? Läste att folk hade problem med det.

Av flobo

Varför vill du att cpun skall ligga runt 80-90? Det är ju bara bra om han inte gör det. Min använder inte mer än ca 10-15% när jag packar upp filer.
Har inget med strömsparfunktionen och göra. Bättre du kör lite prime95 och ser. Ju mer den används ju varmare blir han.
Allt är som det skall vara.

Av flobo

Vart har du läst det?

Av flobo

Vad gör du för "krävande" saker då?

Av flobo

Nej det kan du inte men dina minnen kommer med största sannolikhet att fungera bara att dom kommer köras som 8500 minnen lr mindre. Du får dra upp dom i hastighet i bios sedan.