#dreamhack

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

47

Dreamhack och Com Hem slår världsrekord med internetanslutning på 1,6 Tbit/s

Tillsammans med Dreamhack och Com Hem får SweClockers vara med och presentera nytt världsrekord i internetanslutning på 1,6 Tbit/s, som äger rum under Dreamhack Summer 2018.

12

SweClockers på plats för Dreamhack Summer 2018 – sommar, sol och Billys överallt

Äntligen dags för LAN och festival i Jönköping! SweClockers finns på plats för allmänt häng, Casemod Championship och en än så länge hemlig extrakaramell.

20

Finalister vidare till Dreamhack Casemod Championship – tjuvkika på de åtta byggena

Efter att ha sållat genom ansökningarna har juryn utsett åtta finalister, som får ta sina byggen till Jönköping för att den 18 juni tävla om pallplatserna i Dreamhack Casemod Championship.

6

Tävla i Dreamhack Casemod Championship på Dreamhack Summer 2018

Det drar ihop sig för ännu ett Dreamhack i Jönköping och med det en ny upplaga av Casemod Championship, där såväl gamla som nya moddare kan ställa upp med sina kreationer.

17

Vinnare korade i Dreamhack Casemod Championship på Dreamhack Winter 2017

Dreamhack Winter 2017 är slut för i år, men innan det korades vinnarna av Dreamhack Casemod Championship på stora scenen inför besökarna av festivalen.

21

Rösta fram bästa datorbygget i Dreamhack Casemod Championship Open Class

Deltagarna i Dreamhack Casemod Championship Open Class är redo för bedömning av SweClockers läsare för chansen att vinna bonuskategorin Community Vote.

13

Bilder från SweClockers-träffen på Dreamhack Winter 2017

Igår gick startskottet för årets upplaga av Dreamhack Winter, där redaktionen givetvis är på plats för att dra ihop en läsarträff med medlemmarna som tar del av festivalen.

22

SweClockers-träff på Dreamhack Winter 2017

Kallare tider innebär värme från medlemmarna på SweClockers när Dreamhack slår upp portarna, vilket självklart innebär en läsarträff som i år tar plats hos en tillverkare.

11

Juryn utser åtta moddare till finalen av Dreamhack Casemod Championship

Efter hård gallring utser juryn åtta finalister i Dreamhack Casemod Championships prestigefyllda kategorin Master Class, som avgörs den 3 december under Dreamhack Winter 2017.

10

Tävla i Dreamhack Casemod Championship under Dreamhack Winter 2017

Är du moddare på proffsnivå eller är du sugen på att ta dina första steg? Nu arrangeras återigen Dreamhacks populära tävling Casemod Championship, med pengar och sittplatser i potten!

0

Alla teknik- och frågepaneler med SweClockers från Dreamhack Summer 2017

Årets upplaga av datorfestivalen Dreamhack Summer må ha tagit slut i början av veckan men lämnar dock efter sig en diger skara hårdvarurelaterade paneler som livesändes från scenen.

12

Tekniken bakom Dreamhack Summer 2017

Världens största nördfestival kräver ordentliga doningar för att fungera. På Dreamhack Summer passar vi på att prata teknik med Martin "Misse" Bergman.

17

Vinnare korade i Casemod Championship på Dreamhack Summer 2017

Efter veckor av förberedelser har vinnarna i Dreamhack Casemod Championship utsetts på stora scenen, där ett projekt med 1 000 timmar av blod, svett och tårar tog hem segern i Master Class.

0

Vinnare i SweClockers och AOC Agons tävlingar på Dreamhack Summer 2017

Efter hård gallring har juryn utsett tre vinnare, som samtliga vinner varsin skärm signerade av Counter-Strike-veteraner i Seniors in Pyjamas (SiP).

5

En sista frågepanel med SweClockers redaktion på Dreamhack Summer 2017

Sista dagen av Dreamhack Summer 2017 är här, och med ännu fler redaktionsmedlemmar på plats är det dags för en sista livesänd frågepanel vid 15:00 med SweClockers.