#tr4

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

17

AMD ger styrkretsen X399 stöd för RAID med NVMe-standarden

Efter att ha lanserats utan stöd för att starta datorn på en RAID-konfiguration med NVMe-baserade SSD-enheter tillkommer detta för styrkretsen X399 och AMD Ryzen Threadripper.

65

AMD Ryzen Threadripper har fyra kretsar och huserar 32 processorkärnor

Efter en längre tids spekulationer bekräftar entusiasten "Der8auer" att Ryzen Threadripper huserar fyra riktiga Zeppelin-kretsar och därmed totalt 32 kärnor.

3

Phanteks avtäcker vattenblock för AMD Ryzen Threadripper

Med hög energiförbrukning och ovanliga dimensioner kräver Ryzen Threadripper nya utformningar av kylare. Phanteks bidrar genom vattenblocket Glacier C399A med RGB-belysning.

18

AMD lanserar Ryzen Threadripper 1900X

Med fokus på goda anslutningsmöjligheter till ett konkurrenskraftigt pris sjösätter AMD Ryzen Threadripper 1900X, som gör toppmodellerna 1920X och 1950X sällskap i prestandatoppen.

16

EK Water Blocks presenterar vattenblock för Ryzen Threadripper

I och med Ryzen Threadripper frångick AMD helt den kutym gällande form som länge funnits på processormarknaden. EK Water Blocks har tagit fram ett heltäckande vattenblock för processorn.

20

Arctic lanserar Freezer 33 TR för AMD Ryzen Threadripper

Inför den stundande lanseringen AMD Ryzen Threadripper lanserar Arctic kylaren Freezer 33 TR, vilken utrustas med större bas anpassad för de ny processorerna.

63

AMD X399 för Ryzen Threadripper inte kompatibel med NVMe RAID

Med styrkretsen X399 erbjuds upp till 64 banor PCI-E. Nu uppdagas det dock att bandbredden inte kommer utan begränsningar, då uppstarter från NVMe-baserade enheter i RAID inte är möjliga.

23

AMD listar kompatibla kylare för Ryzen Threadripper

I och med att Ryzen Threadripper lanseras väntas också en betydligt större sockel där ett flertal kylare blir inkompatibla. Nu presenterar AMD en officiell lista på kompatibla kylare för sockeln.

17

Noctua tillkännager uppdaterade kylare för Ryzen Threadripper och Epyc

AMD Ryzen Threadripper och Epyc innebär bland annat en ny storlek på sockeln, där traditionella kylare blir oanvändbara. Därför lanserar nu Noctua tre reviderade versioner av existerande modeller.

6

Arctics trio av vattenkylare får stöd för AMD Ryzen Threadripper

Lanseringsdatumet för AMD:s mångkärniga processorer i Threadripper-serien närmar sig och samtidigt dyker fler uppgifter om kylare upp.

38

AMD Ryzen Threadripper med upp till 16 kärnor kan lanseras den 10 augusti

Nya uppgifter talar för att AMD kan lansera Ryzen Threadripper i augusti, vilket skulle innebära att de tillsammans med ärkerivalen Intel kommer turas om med prestandatronen under året.