Uppgradering, stänger av sig själv efter ca 5 sek.

Permalänk

Uppgradering, stänger av sig själv efter ca 5 sek.

Har uppgraderat en dator till en polare. Han köpte följande paket från komplett:

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=325623

Datorn som uppgraderades är en Fujitsu Siemens Scaleo X, 500W noname-agg, nvidia 7950GT, tillsammans med 3 hårddiskar, 2 cd-brännare och en minneskort-läsare.

ATXen sitter där den ska, samma gäller för 8 pinnen till CPUn, fläkten till CPUn samt sladden till startknappen. Det är dom enda sladdarna som är kopplade till moderkortet i nuläget då jag håller på att felsöka.

Jag har bytat ungefär allting i datorn. Testat med ett likadant nätagg från en annan dator, provade med andra minnen, grafikort. Skickade till och med tillbaka det första moderkortet när det inte gick som det skulle. Fick då ett nytt likadant men fortfarande med samma problem. Jag skickade då in både CPUn och moderkortet, komplett testade det och konstaterade att det fungerade felfritt. Nu sitter jag med allting här igen och exakt samma problem. Fläkten på nätagget och CPU-kylaren går igång i cirka 5 sekunder sen varvar dom ner igen och allting stendör. Jag har tagit i och ur moderkortet x antal gånger för att försäkra mig om att distanser och skruvar satt som dom skulle, utan resultat.

Finns det någon som har några tips eller ideer om vad jag kan prova härnäst?

Tacksam för svar.