Ang Nätaggregat 24pin på ett 20pin moderkort (fortron/source)

Permalänk
Medlem

Ang Nätaggregat 24pin på ett 20pin moderkort (fortron/source)

Hej, kan man göra detta utan att löda, altså 24pins kontakt på ett 20pins moderkort? eller dylikt, för jag råkade nämligen få ett sånt i julklapp, mer precis detta: http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=301419&cks=PRL

den högra delen passar ju om man trycker i den, men då sticker de ju ut 4 pinnar.. Men kan man köra så och få ut rätt styrka i alla rails osv? någon som har erfarenhet av detta?

det har vart uppe en liknande tråd av mig förut men den var i ett annat syfte. och jag har beställt en adapter men behöver verkligen agget inatt så jag vore tacksam för er hjälp!

mvh /kristoffer

Visa signatur

MVH

Permalänk

jag har också 24 pin på mitt tagan 420...den gick dock att montera lös men de funkar nog ändå..--har inte listat ut vad dom där 4 extra pinnarna är till får nåt...

Visa signatur

They say if you play a Microsoft CD backwards, you hear satanic messages. That's nothing. If you play it forwards, it installs Windows.

Permalänk
Medlem

Det går bra att använda ett nätagg med 24 pinnar på ett moderkort som bara har 20 hål, antingen via adapter eller genom att bara trycka dit den som den passar.

Adaptern kan vara bra ifall de fyra som är utanför kontakten är i vägen för något annat, tex ide-port ifall de är monterade nära varandra.

Visa signatur

The only reason to be in a fight is to win, always cheat.

Permalänk
Medlem

Okej tack [ix] precis de svar jag ville ha nu blir de skruva!

Visa signatur

MVH