Permalänk
Medlem
Skrivet av Juckpuck:

något nytt om var BBB är och uppgraderar nu nånstans då dom verkligen inte vill säga något annat än 2013 som ett generellt datum för städerna utanför stockholm göteborg malmö.

--------------
Hela sthlm är inte ens klart, så utanför tror jag de ligger rätt lågt
Sen ryktades det om i min förening här att de måste pröjsa för att de ska uppgradera switcharna i huset, vilket jag inte vet om det stämmer och ingen verkar vilja svara på det heller, likaså är vi inte så stor förening heller och tanterna o gubbarna här i kåkarna är envisa och vill inte jobba för att skaffa billigare bredband, telefoni och tv heller:/

Visa signatur

fanns inte plats för alla mina leksaker här:(

Permalänk
Medlem

08, 031 och Malmö. samtliga i VISSA OMRÅDEN bara. DÄR har det 1 Gbit just nu på utvalda adresser. Dags att anmäla bbb för falsk marknadsföring tro?

Jag har anmält till konsumentverket nu iaf. hoppas fler gör detsamma.

jag skrev:

""""vilseledande eller aggressiv marknadsföring
felaktig reklamidentifiering .

Bredbandsbolaget erbjuder 1 Gigabit bredband. I praktiken kan detta bara fås i några få områden i 031, 08 samt Malmö, ändå gör de rikstäckande reklam för 250/1gbit hastighet.

Senaste medd. jag fick från bbb om när de har 1 Gbit i Sundsvall är: "tidigast 2013"
Reklamen i media är missvisande och direkt FEL!"""""

http://www.konsumentverket.se/omkonsumentverket/KO/Sa-gor-du-...

Permalänk
Medlem

det som är ännu mer pinsamt är att deras nuvarande setup faktist klarar 100/100 och inte ens det erbjuder dom under man väntar på att dom ska byta switcharna tror faktist ja tänker följa ditt exempal och anmäla dom för falsk marknadsföring

Visa signatur

workstation q9450 2.66ghz asus p5q deluxe 2x2gig dominator pc8500 ati1950pro