Inlägg

Inlägg som Grayson har skrivit i forumet
Av Grayson

http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/170866-webhallen_conf...

Har själv storebrodern till den, sjukt bra laptop, om det är laptop du är ute efter. Allting fungerar klockrent på den där.

Av Grayson

Är det helt seriöst 3 stycken som spelar på detta massiva Forum? Jättekonstigt enligt mig. Som tidigare sagt så verkar det här bli en helt otroligt bra uppvärmning för star citisen!

eoz heter jag ingame, alla får gärna adda mig som vill.

Av Grayson

Precis så jag tänkte DavidtheDoom. Det är faktiskt en bra uppvärmning inför det spelet.

Av Grayson

Vad heter du ingame Kill? Är det någon annan som spelar denna godbit? Älskade freelancer nästan mer än något annat spel, och detta är precis i samma stuk, sjukt grymt spel faktiskt! Någon annan som är intresserad av att spela?

Av Grayson

Det är inte tal om att börja med att köra Arma 3 wasteland istället? Efter att ha spelat Arma 3, med de kontrollerna så går det verkligen inte att ens tänka på att gå tillbaks till tvåan, det bara är så. 404 wasteland 1.03 finns ju ute till arma 3, är en rolig upplevelse tycker jag, och kommer endast bli bättre härifrån!

Av Grayson

Stopp! Köp inte någon av dem där faktiskt! Varför står det mellan just de två? Det enda du får av att vara dusmsnål är huvudvärk och ledset öga! Mer information om varför du ska köpa just de modellerna?

Av Grayson

Tjenare Spettan. Jag har erfarenhet av båda de mössen. Finns ingen tvekan i världen alls om vilken du ska ha, logitechen är hästlängder bättre! Fruktansvärt mycket bättre.

Det är inte den bästa musen som finns, men den spelar i en helt annan liga än nagan. Du har fler knappar som du når på ett ergonomiskt sätt, och du har mycket fler inställningsmöjligheter på logitechen. Båda är rätt så skräpiga, men jag kan ej spela MMO utan dem. Började med en naga, sedan en G600. Det allra största problemet med nagan är att man inte kan välja DPI på något bra sätt, och DPI'n är ställd så satans högt att man blir livrädd av den typ. Dessutom så är kvaliteten inte särskilt rolig heller, håller inte mer än max något år som den är...

Hoppas att jag hjälpt dig med texten.

Av Grayson

Om du inte vet om du kör raid eller inte, så lovar jag att du inte gör det!

Av Grayson

D-14 ska vara marginellt bättre i kylprestanda om du har det med alla fläktar och liknande. I min erfarenhet lättare att hålla den tyst också, samt att den inte dammar igen lika lätt, men det är helt upp till dig.

Av Grayson

Samt vilka andra delar du använder i datorn, det är svårt att veta vad som inte står rätt till annars.

Av Grayson
Skrivet av jonataan.host:

Jag körde noshar canals 16players med allt på högsta förutom AA som jag drog ner till x2 och gick ner till 54 som minst tror jag men var inte mycket jag låg under 60 fps.

Dold text

16 players Noshar och med 2 X AA? Dessutom under 60 FPS? Bra jobbat att "maxa" där säger jag bara, snyggt! Just i BF och "Maxa" så tycker jag att man definitivt ska ha AA på max, och verkligen att man ska spela 64 players, gärna på en av de större banorna ärligt talat. Annars tycker jag inte att man "maxar". Jag är imponerad av din processor ändå faktiskt, den har inte så väldigt mycket kräm och det verkar ha gått hyffsat.

Av Grayson

Sjukt coolt bygge faktiskt! Vad behöver de enklare 3.5" diskarna för kylning nu för tiden egentligen? Kan du inte dra in någon sorts insugsfläkt? Jag är kass på design och byggen själv... Bygger gärna i chassien som någon annan designat och så, men skulle aldrig få för mig att bygga någon sånt här. Ska du inte ha grafikkortet i botten av lådan? Med utblåset så att det blåser i utrymmet där fötterna på väskan är? Det borde kunna vara ett alternativ. Kanske klarar det sig på att bara få insug av vanlig rumsluft. Hur har du tänkt med tangentbord och så? Det känns som att det "klassiska" laptopupplägget där tangentbordet är liksom under skärmen inte kommer att fungera... Jag vet inte om det är en så strålande idé att faktiskt bygga in skärmen i locket, jag skulle nog försökt fixa något annat tror jag. Kanske göra så att man bara ställer väskan öppen bredvid sin skärm, så att den får friskluft och också cirkulation. Detta skulle dessutom öka på möjligheter med utblås i botten av väskan och liknande. Att man alltid har locket öppet vid drift liksom. Det blir fortfarande smidigt att bära och så, men inte lika krångligt med att få allt att passa på något sätt.

Av Grayson
Skrivet av Söderbäck:

Bra paket från både dig och oliver. Men jag förstod inte riktigt vad du menade med moderkort i förhållande till chassi... Du har också valt ett mATX med ett chassi som får plats med både ATX och mATX. Missar jag något?

Dold text

Tack söderbäck! Det var ett mATX kort i min också, såg det nu. Tack för att du påpekade det.

Av Grayson

Funny123, jag har för det första länkat en kundvagn, för det andra så har Oliver91 länkat en kundvagn. Titta på dem innan du frågar. För det andra, redigera dina inlägg istället för att dubbelposta.

Här kommer kickern: det går INTE att köpa en dator för 6 tusen och sedan spela ultra. INTE möjligt. Okej? Du kan titta på de paket som är rekommenderade, köpa ett av dem, få en dator som är helt okej och som kan spela de nyare spelen på Medium/high och le, eller vänta 6 månader, spara ihop till dubbla budgeten och sedan komma igen och fråga vad man får för 12000 när nästa generation grafikkort och intel processorer släppts. Då kan vi svara dig. Läs det vi skriver, snälla?

Av Grayson

220kr över budget, men ett okej system. Kan inte dra det på ultra, men high kommer den att klara med bra FPS förmodligen. Kanske lite lägre AA än high, men du kommer inte märka mycket skillnad. Här: http://www.inet.se/kundvagn/visa/2983569/funny123

Edit: Oliver91, ditt paket ser okej ut, men om man är ute efter den budget på systemet så skulle jag definitivt rekommender AMD före intel. Delvis billigare processor/prestanda, men också billigare moderkort gör så att priserna är bättre där. Samma med grafikkortet, man får mer FPS per krona där. Dessutom har ditt paket ett mATX moderkort vilket inte riktigt är snyggt och trevligt i det chassi du valt. Jag tycker heller inte om ditt val av nätagg, samt att du ej valt någon roligare kylning. Annars ett bra system som du rekommenderat, men jag tror som sagt att det blir mer prisvärt med AMD. Detta sagt så kör jag intel i mitt system, men jag har lite mer pengar att röra mig med också.

Av Grayson

Ignorera gärna allt jag skrivit för att lyssna på ett jättekort inlägg av någon som inte pratar om något viktigt. Sjukt bra sätt att bli missnöjd med datorn när du väl har fått hem den.

Av Grayson

Nej, nej, nej ,nej, nej! Inte om man med ultra menar i full HD och med 60 FPS. Inte en chans. Den där processorn är inte mycket att hänga i julgranen vad gäller BF3. 8320 eller en 3550k är vad du letar efter, som allra minst. 680 hjälper en del med, men du ska nog klara dig på ett 670. Du lär vilja ha 8gig ram, och 1600 mhz är inte dumt heller. Allt över det lär du inte märka skillnad på. Om jag byggde en ny dator så skulle en SSD vara ett absolut krav faktiskt. Har aldrig hört om märket på nätagget heller, men det är ingenting man vill spara på faktiskt, om det far så kan alla delar i datorn kortslutas med.

Av Grayson

Path of Exile friendlist tråden!

Jag har haft sjukt mycket kul i mass effect 3 på den tiden det faktiskt begav sig härifrån. Fanns en fantastisk tråd med folk att spela med, och det fungerade så väl då. Tänkte göra en likadan här just nu. Adda Gartot för att spela med mig, har en 30, en 40 och massa småkrams som jag lirar på. Är intresserad av att spela med andra, blir roligare så.

Av Grayson
Skrivet av ErDraug:

Unwavering Stance är den på hela tiden eller hur funkar den?
Och Iron reflexes det två tillsammans blir la en superb kombo då? eftersom evasion rating ifrån armor blir useless efter unwavering stance?

Tack för infon!

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYEsQU...

Så blir nog min specc efter din input, liten kombo mellan din och min

Dold text

Unwavering stance är permanent stun immunity. Är rätt trevligt faktskt, även om det inte är överdrivet mycket saker som stunnar så innebär det mer eller mindre alltid döden på högre levlar att bli stunnat. Saker är så satans farliga då.

Ser faktiskt rätt så bra ut sådär måste jag säga. Ett av probemen med speccen är dock att du har så djävla lite int. Du kanske klarar dig på att ha det, faktiskt, men som riktlinje vill man ha minst 60, helst 80 plus i alla stats från talents. Då kan man avända rätt gems och liknande i slutet, är så satans drygt att inte få equippa vissa supports och så, eller att lvla dem utan staten. För övrig. Gå Iron reflexes först skulle jag göra. Det eller blood magic, utan att försöka ta alltför mycket saker innan man kommit fram. Blood magic först känns lite som självmord när du närmar dig högre svårighetsgrader dock. Hur långt har du kommit nu?

Av Grayson
Skrivet av ErDraug:

Tänkte köra en Duelist med dual wield som spec. Tänkte köra mitt träd så här:

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYDAAO...

Tänkte höra ifall någon kanske har kört något liknande och har lite input? Körde tyvärr aldrig stängda betan så detta blir mitt första försök

Dold text

Du kommer att dö så galet fort och mycket och hela tiden. Skaffa iron reflexes, definitivt, och använd hälften av poängen på life nodes. Du behöver dessutom se till så att du inte använder mer än typ 80 poäng när du planerar. 111 är inte realistiskt, så sätt inte ut alla poängen.

Spelet är så överlevnads baserat. Även om du kör på default league så får du +15% i XP varje gång du dör, katastrof på riktigt och inte alls bra. Alltså måste du specca MYCKET mer överlevnad. Som sagt, skaffa massor med liv och Iron reflexes, ta gear med armor och evade, då kommer du vara golden. Typ såhär: http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAAYEsQU...

Gå ej till blood magic först, utan dual wielden och iron reflexes till höger. Du behöver egentligen minst 70 int för att kunna använda gems och så. Det där borde funka bra för dig! Lycka till.