Inlägg

Inlägg som trollitrulls har skrivit i forumet
Av trollitrulls

Fick hem mitt spel igår, har inte kunnat spela multiplayer alls då det inte går att skapa ett nytt konto, någon som har samma problem?

Av trollitrulls
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MarcusSWE87
Dell har nu erkänt problemet och kommer skicka ut 130w laddare till dom som vill ha samt uppdatera till en ny Bios inom kort...
sen kan det kanske stämma att ni två ovan inte berörs av det då det handar om i7 ägarna till största del om jag förstått det hela rätt....

Vart har du fått reda på det? Fick min 130w från Dell nu i veckan, surt om dom skickar ut gratis till dom som vill ha när man själv lagt ut över 600 kr.

Någon som kör med Throttlestop som skulle vilja hjälpa mig, laggar fortfarande något fruktansvärt, även om Throttlestop är igång.

Av trollitrulls

Tjo!

Ringde idag till säljaren som har hand om min order, mailet om uppskjutet leveransdatum är fel, så jag kommer få min dator i tid

Av trollitrulls

Hej!

Har beställt en xps 16 med core i7 processorn 1,6 ghz med tillvalen: RGBLED skärm, BD spelare, 128 gb SSD och 3 års failsafe. Detta beställde jag den 27 oktober. På orderbekräftelsen visar det sig att det saknas BD spelare och 3 års failsafe, ringer upp säljaren och påpekar detta och får då en ny orderbekräftelse 3 dagar senare.

Denna gång saknas det 9 celliga batteriet som ingick i första beställningen så jag ringer upp säljaren som påstår att batteriet inte ingår utan det måste man betala extra för, men han lägger till det stora batteriet utan kostnad.

Den 10 november får jag en ny orderbekräftelse, denna gång saknas åter igen BD spelare och 3 års failsafe, ringer pånytt upp säljaren som säger att han ska fixa detta och skicka en ny orderbekräftelse.

19 november får jag ny orderbekräftelse skickad, denna gång stämmer allt men det har då tagit hela 24 JÄVLA dagar. Står att datorn kommer 8 december, tänker inte så mycket på det, tills idag då jag får mail av Dell där det står att nytt leveransdatum är 8 januari?? Om jag får datorn då så har jag väntat i 74 JÄVLA DAGAR för att få datorn!! Är detta rimligt?? Vad skulle ni ha gjort i min situation?

/ Förbannad

Av trollitrulls

Hej!

Ska beställa en xps 16 med core i7 processorn idag.

Undrar om det verkligen är värt att lägga 3600 kr extra för den snabbare processorn på 1.73 ghz?