Inlägg

Inlägg som PayBack har skrivit i forumet
Av PayBack

Har du googlat "post-it"?

3m tillverkar även pappersvarianten. men på deras hemsida kan man ladda ner en gratis lite version av gula lappar på skrivbordet

http://www.3m.com/market/office/postit/com_prod/psnotes/

Av PayBack

det enda programmet man behöver ha installerat är: B-I-T-C-O-M-E-T!!1

Av PayBack

läs mailen?

Av PayBack

Jag har en Netgear FR114P. Så jag säger Netgear!

Varför fanns inte den med bland valen i omröstningen?

Av PayBack

Min dator statade åxå om sig utan anledning trodde jag så jag gjorde så här (Jag antar att du har WinXP):
* Gå in under Systemegenskaper i Den här datorn
* Välj flik Avancerat
* Start och Återställning --> Inställningar
* Klicka bort automatisk omstart

Nu ska du 'förhoppningsvis' få en blåskärm istället för omstart, där står det mycket skit men åxå vad (vilken modul/process) som orsakade omstarten

Kolla in Microsoft Knowledge Database...

där hjälp av denna typ kan förekomma:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;81009...

I mitt fall var det fel på minnet, vilket ditt problem åxå kan vara då virusprogrammet inte kan utföra vissa åtgärder i minnet...

Av PayBack

3.5" HDD till 2.5" kontakt

Kan man koppla in en 3.5" HDD på en 2.5" HDD-uttag med rätt kablage? Finns det någon sådan konverterare?

Jag har en USB-2.5"IDE-kontakt men bara 3.5" HDD-ar

Ev. ström-kabel är inget problem... det är redan fixat

Av PayBack

as-cool... skulle kanske vara annan färg än den lila... ljusblå metallic kanske för att matcha fötterna

Av PayBack

skumgummi-/plastmatta med en stor Ferrari-logga på röd bakgrund

Av PayBack

En av de viktigaste sakerna är faktiskt zoom-funktionen. Står det mellan två modeller, välj den som har bäst _optisk_ zoom eftersom det inte påverkar kvaliteten på bilderna (de ser inte så pixliga ut).

(Jag har en Fujifilm Finepix 2800zoom och är helnöjd med den)

Av PayBack

Jag tycker att jme var fullt ok, jag hade bara gott och säga om det företaget. Den senaste ordern är ett undantag, jag beställde en hel del saker i mitten på oktober och de sa att en av artiklarna var restnoterad så de skulle skicka den senare när de fått in den. Jag fick min första sändning efter en vecka, varsamt inslaget i flera paket. Det andra skulle sedan skickas till mig fraktfritt. Bra tänkte jag och frågade om det var ok att komplettera den restnoterade produkten med ytterligare saker. De var positiva till det och lade till sakerna, fortfarande fraktfritt i min order.

Nu börjar jag bli lite otålig därför att det gått närmare en och en halv månad sedan jag gjorde min ursprungliga beställning och de har fortfarande inte fått in den restnoterade produkten från sina leverantörer ännu. Men i slutet av november så skall de få in sakerna och skicka det till mig.

Trots detta missöde, och att de var så snälla och lade till mina saker utan frakt så kommer jag även i fortsättningen att beställa från dom. Alla kan göra fel ibland, bara det inte blir en vana!

Av PayBack

XP-style

Jag använder StyleXP-gratisversion som kan laddas ner på www.tgtsoft.com Där följde det med ett skin Liqurice (ursäkta stavningen) och jag tycker det är helskönt, jag använder dock classic-startmeny för att den är så kompakt och enkel att utforma som man själv vill ha den.

Av PayBack

Winamp 2.81

Jag testade ver.3 men den hade inte den absolut bästa snabbfunktionen som jag använde i 2:an. Med ","-knappen fick man upp ett fönster där man sedan kunde söka en låt om man bara visste en del av titeln eller artisten. Den funktionen kan man säkert få i 3:an men jag har inte hittat den så jag gick över till 2.81 igen.

Av PayBack

Jag använder gamla Trillian v0.725

Jag håller med DiSNEYN om att det är det smidigaste tackvare allt-i-ett. Jag använder ICQ, iRC och MSN så då är det ett självklart val, tycker jag. Den nya versionen är inte lika snygg så därför använder jag den gamla, men den är fullt OK!