Inlägg

Inlägg som bg1000 har skrivit i forumet
Av bg1000
Skrivet av OmegaCyrus:

hehe.. jag gillar din signatur

btw, så har jag factions på min server. du får gärna komma och få lite fart i factions världen. titta in på servern och ta en titt vettja, adressen är: mc.luxcraft.se .. hemsidan är www.luxcraft.se .. det brukar trilla in en del spelare kring 15-16 tiden.

ska kolla in den

Av bg1000

Sida för reparation ok?

Jag fick reda på att man kunde köpa reparation av sin ps3a här:http://www.chipnplay.se/playstation/
DÅ undrar jag bara om den sidan är ok? Vill inte bli lurad eler nåt sånt.

Av bg1000
Skrivet av Rjtheman:

Bor du i Göteborg fixar http://www.chipnplay.se/playstation/ ligger vid Backaplan bl.a

Kan man skicka den dit med post tror du? För det evrkar vara det perfekta stället. Men jag bor i ume.

Av bg1000

PS3 reparatör?

Jo det äro så att min Ps3a har efter 4/5 års troget tjänande gått och fått Yellow Light Of Deat (YLOD). SÅ jag undrar om det är någon som vet ifall det finns ett ställe där man kan få den reparerad, gärna med garanti på reparationen, alltså så den inte går sönder en månad senare typ. Jag gissar att problemet är öerhettning, för den pajade efter att jag hade haft på den ett ganska långt tag. Eftersom den vägrade lyckas med att uppdatera nån system grejsimojs.

Svar uppskattas!

Av bg1000

Letar efter en lite speciell minecraft server

Hejsan! Jag undrar om det finns en MC server som funkar lite som att två eller fler fraktioner/grupper slåss mot varandra, typ så att du kan ta värvning för en av dem, gärna också en lite organiserad srver där folk faktiskt gör som deras då "överordnade" säger.

Av bg1000

ok, nu har jag fått losss det, och kan rodda i datorn, ser en liten metall rektangel som sitter loss, är det problemet?

Av bg1000
Skrivet av panpo98:

Var exakt är problemet med skruvarna som du inte får loss?

Är det vanliga skruvar?
Har du inte rätt verktyg?
Snurrar dom bara runt runt hela tiden när du försöker?

Det är nitar, glömde hur de kallades förut.

Skrivet av thedarkknight:

På vissa datorer kan man bara ta bort sidopanel på ena sidan. På brorsans HP är detta fallet. Annars kan du ju lämna in datorn på service, om du vill/kan lägga pengar på det

Kan du ange spec på datorn? Ladda upp en bild på chassit?

kan inte hitta en bild på chassit, men här är en film med den:http://www.youtube.com/watch?v=I3kVMYoxtFk

Av bg1000

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1674429/2012-04-09 Bättre än såhär får du aldrig för det priset, och det här är utan OS och DVD läsare, man kan kanske dra ner på grafikkortet och lägga på nåt, men det blir inte billigare precis. Du kanske kan spela BF3 på lägre settings med det där grafikkortet, men är tveksam.

Av bg1000

Nu har jag försökt öppna datorn, men HP har satt dit några slags skruvar som jag inte kan få loss, men en del andra skruvar gick att få loss, men jag vet inte var man ska öppna den, inget verkar gå att rubba. Får väl ge mg då.

Av bg1000

Så hag är nog tvungen att öppna dator, men jag undrar, är de bara att ta ur alla sladda och öppna chassit med en skruvmejsel? Är det nåt man måste tänka på (som inte är självklart såsom ta inte isär grafikortet)?

Av bg1000
Skrivet av ABC80:

Vänta med att öppna datorn. Om du skall röra något inne i dator så se till att strömkabeln är fysiskt borttagen från datorn. Vill ju inte att du skall få en stöt.

Finns det en DVI port på datorn? Kan vara så att BIOS är inställt på annan grafikutgång än den du kopplat in till skärmen? Sen kan man även behöva ändra skärmen så att den visar rätt ingång VGA, DVI eller HDMI.

Vet du märke och modell på datorn?.

Det är en gammal HP compag från XP tiden, DVI port kan jag inte hitta, den här datorn är gammal som trollen.

Av bg1000

Macbook pro och ultrabooks?

Av bg1000

Så jag ska alltså öppna datorn?

Av bg1000

dator går igång men inte skärm

Jag hade tråkigt denna dag, och bestämde mig för att plocka fram min mammas gamla gamla stationära XP dator. Efter lite letandes efter sladdar och klurande på hur allt ska kopplas in på en sån gammal dator, så var jag redo, jag kopplade in VGA kabeln i skärmen, och trycker på start knappen. Datorn startar. det piper och lyser. Men skärmen får ingen signal, jag har prövat med en lite äldre skärm också, men i inte heller den funkar. Lite övrig info om datorn kan vara att när man vänder/ bär den så rasslar det till, som om en tjock kabel eller metallpinne ligger lös därinne. Har funderat på att öppna datorn, men är väldigt ung och jag är inte riktigt säker på vad jag ska göra isfall, och på om jag ens borde. Jag vill gärna få igång den!

Hjälp upsskattas!

Av bg1000

google kanske?

Av bg1000

PC gamer gjorde ett test om det här, och det bev såhär:

Laddningstider blir snabbare, likaså att starta spelen

Ide flest aspel blir det ingen särskild FPS ökning, men i spel som typ på nåt sätt "strömmar" saker, såsom alan wake och sandbox spel, så kan du få ca 10 mer FPS.

Av bg1000

Du har förmodligen antingen är någon av delarna sönder, eller så är det nåt lurt med OSet, hade du kanske ett virus på din förra hårddisk? Byggde du denna dator själv eller köpt du den färdigbyggd?

Av bg1000

vad händer om du högerklickar och trycker på ta bort?

Av bg1000

högerklicka på filen och välj att ta bort den?

Av bg1000

Jag har försökt ladda ner filler många ggr som avast blockat och sagt att det var en trojan, har dock inte fått nåt märkbart virus/trojan på den här datorn, men den förra jag ahde, som min brorsa nu har, den går sjukt långsamt och vi ominstallerade OSet för bara typ 3 månader sedan, min mormor o morfars går också långsamt så in i helsicke, kanske dags att göra en genomsökning på den också, fast den är ju å andra sidan en XP dator med typ 512 mb RAM, så det kan ha å göra med attd en är så fruktansvärt gammal o dålig.