Inlägg

Inlägg som eduenlamer har skrivit i forumet
Av eduenlamer

Fifan vilket straff. Hoppas det löser snart för er. Låter nästan som ett lotteri om det funkar eller inte.

Av eduenlamer

Jag hade ett lättare coilwhine på ett 280x när jag hade corsairs rm750 nätagg. Böt agget till ett xfx/seasonic 1250w ett tag innan jag skulle montera två till 280x. Döm om min förvåning så var allt tjut som bortblåst med det nya agget.

Har du ingen polare som kan testa kortet i sin dator alternativt låna ut ett nätagg till dig?

Av eduenlamer
Skrivet av adro92:

Det enda jag har märkt är att Crossfire slutat fungera i Far Cry 4. Alla NPC's, djur osv. blir gröna eller rosa. Även sikten och ljuddämpare blir ibland gröna och pixliga. Har ny drivrutin.

Någon som vet vad detta beror på? Stänger jag av crossfire fungerar det bättre... Andra spel funkar bra vad jag sett.

Det är helt enkelt så att det inte finns drivare med CF stöd för Far Cry 4 till win10 än. Tog ju en jäkla tid att få dom från första början men förhoppningsvis går det undan den här gången.

Det jag läst mig till så är det enbart FC4 som har dessa problem.

Av eduenlamer

Det löste då mina problem. Resterande problem ligger på amd's bord att lösa men det är nog inte så jästarns långt bort.

Man gjorde ju först uppgraderingen för att aktivera det så att säga, sen blåser man in en helt ren version.

Av eduenlamer

Vill ni ha problem så testa starta Far Cry 4 med crossfire nu... Det ser ut som att man är mitt inne i den värsta syratrippen någonsin. Jag har seriöst hållit på att garva ihjäl mig åt alla färgglada djur, gräs som lyser upp när man går på det och vad som ser ut som lila papper i träden.

Detta problem antar jag att det snart kommer en lösning på. Fungerar alldeles utmärkt om man slår av crossfire dock:)

Av eduenlamer

Testa att göra en "ren" installation via Win10's inbyggda återställning. Det löste liknande problem för mig. Man blir dock av med möjligheten att backa tillbaka till tidigare Windows version genom en simpel återställning men det ser inte jag som ett problem.

Innan jag gjorde det själv så hade jag testat drivare hit och dit men det blev aldrig bra.

Sen så får man ju ta det för vad det är, ett nytt operativsystem med tillhörande barnsjukdomar. Även om det funnits testversioner länge.

Av eduenlamer

Har du gjort en ren installation av win10 eller har du bara uppgraderat ifrån tidigare version?

Jag själv hade diverse roliga problem innan jag gjorde det.

Av eduenlamer

Tjena, jag såg att dom dragit sig ur. Jag är fortfarande intresserad. Står inte ut med ljudet från mina. Kan höja mitt eget bud till 2500:- inkl frakt om det är okej? Kan ju it vara så jävla dumsnål.

Mvh
Olof

Av eduenlamer

#159 64gb

Av eduenlamer

Riktigt jäkla fett var det! Vill ha!

Av eduenlamer

@campttex:
Jag har vattenblock på det kort som ska sitta i mitten. Så det är väl mest en fråga om att få tummen ur att börja med loopen.
Kommer inte köpa block till dom andra, det är definitivt inte försvarbart då jag har tänkt byta alla korten till nästa generation mest troligt. Men om jag får tag i kort med block begagnat så kommer jag att sälja dom två som saknar block i dagsläget.

Rent ljudnivåmässigt så är det inte så jävla farligt med crossfire. Bara man har bra luftflöde och lite andrum för korten.
Mina temps på korten går extremt sällan upp i ens 70°
Har kört överklockat men då jag inte är bekväm med temperaturer över 70° så kör jag numera stock.

Av eduenlamer

Tjena, jag kör för tillfället 280x i crossfire med ett liknande system som dig (4790k) och jag tycker att det fungerar bra faktiskt. Visst, det kan ju hända att man får vänta lite på drivers till nya spel. Men om man inte känner ett extremt sug att spela spelen direkt då dom släpps så brukar detta inte vara något problem.

Har du tänkt uppgradera ditt nätagg i framtiden oavsett vad du väljer för kort nu?
Om du tänker göra det så tycker jag personligen att det är extremt prisvärt att åtminstone testa crossfire. Är du missnöjd så kan du ju alltid sälja korten vidare och köpa ett 390x/gtx980.

Fyi så är jag såpass nöjd att jag har ett tredje kort som ska i. Det är dock för min del mest för att stilla min nyfikenhet på trifire.

Av eduenlamer

2000:- + frakt.

Av eduenlamer

300:- + frakt för 240 radiatorn.

Av eduenlamer

@Applet: Det låter helt okej för mig.

Av eduenlamer

900:- bjudet.

Av eduenlamer

700:- + frakt för vattenkylningen.

Av eduenlamer

EK Thermosphere mått

Tjena,
Jag har sökt efter måtten på EK Thermosphere ett tag nu, men inte lyckats hitta något och EK tar god tid på sig att svara på mail.
Så, är det någon här som har:
a) Vassare googleskills än jag och redan har länk under ctrl+v
b) Ett Thermosphere och mätinstrument

Uppgifter belönas med en öl på flygplatsen eller en blöt puss på munnen.

Av eduenlamer

Jag kör med Phanteks på min 4790k. Fungerar alldeles utmärkt. Men det gör ju garanterat dom andra två också. Skulle säga att det är hugget som stucket vilken du väljer. Själv valde jag också mellan dom tre men fick Phanteks till ett riktigt bra pris så det fick bli den.

Förövrigt så kör jag just nu 4.5ghz och ligger knappt över 50° vid spelande. Har kört 4.8ghz och tror tempen landade runt 75-85°.