Inlägg

Inlägg som lthr har skrivit i forumet
Av lthr

Har nu ringt ett par leverantörer, T3 kunde bekräfta priserna ovan för en bredbandsförening, som @Gaist nämner, dock finns inte ngn sådan förening i Nynäshamn, så där föll det alternativet bort.Dessutom levererar de inte heller TV till Nynäshamn, vilket inte heller Bahnhof gör, trots att de uppger det på hemsidan www.svenskastadsnat.se.
Har kommit fram till att jag bör prioritera TV, då det är svårt att stå ut med att rutan förvandlas till Legobitar under ett viktigt program när skator, kråkor och måsar har sammanträde i antennen
Det blir till att ringa vidare på månd.. Ett alternativ skulle kunna vara att boka sk provapå-paket, 3 mån., säga upp i tid och boka om ett nytt prova på hos annat bolag.

Av lthr

Fritidshus m fiber, vilken leverantör?

@Gaist:
Hej, vad är en fiberförening?
Skulle en sådan kunna tänkas finnas i Svenska stadsnät Nynäshamn?
Ska kolla om T3 är valbart hos dem.

Av lthr

Fritidshus m fiber, välja leverantör

Har en fastighet i Nynäshamn, som f.n. användes som fritidshus, dvs 3-4 v på sommaren därefter en gång per månad + ev ngn vecka kring jul.
Svenska Stadsnät Nynäshamn har dragit fiber klart till accesspunkt i fastigheten. Det finns flera leverantörer att välja bland, men endast Bahnhof har såväl IP-telefoni, som TV och internet och helst skulle jag vilja ansluta alla tre till fibern.
Med så låg besöksgrad vill jag givetvis inte betala fullt helårspris för ett paket, men finns det någon lösning m kontantkort eller likn? Det finns f.n. två TV, markburna via luftantenn.
Tacksam för råd och dåd