Inlägg

Inlägg som Kustjagaren har skrivit i forumet
Av Kustjagaren
Skrivet av danielolo:

Tjenare Matias!
Har precis fått tag i ett 2080 super som skulle passa som handen i handsken tillsammans med denna processor och mobo.

Nypris för mobo + processor verkar ligga på 5739kr så jag bjuder 3000 kr för dessa komponenter.
Ram stickorna är inte lika intressanta men om du hellre vill sälja hela paketet så är jag villig att betala 3500kr för allt. Bor i Stockholm så jag kan ta en biltur till dig imorgon söndag så slipper du posta grejerna.

https://komponentkoll.se/bild/npfyk.png

Med vänlig hälsning,
Daniel

Hej Daniel. Kan släppa moderkort + cpu för 3400 kr om du hämtar dessa. Vil du även ha minnena så kan jag slänga in dessa för endast en fem hundring extra. Hör av dig vid intresse

Allt gott / Matias

Av Kustjagaren

Endast CPU ligger fortfarande på ca 3000 kr, nytt då förstås men kan ej släppa hela paketet för den summan tyvärr, tack för buden dock. Länk till ny 9700K hos Inet: https://www.inet.se/produkt/5301267/intel-core-i7-9700k-3-6-g...

Av Kustjagaren
Skrivet av Poberg:

Mmmm, lite sugen.
Är det nån idé att buda under det pris du satt?

Har du frågor som inte berör budgivning var god skicka ett PM. Alla bud är naturligtvis välkomna. Sen om de accepteras i slutändan eller ej återstår naturligtvis att se. tack.

Av Kustjagaren

Uppgraderingspaket (Z390 Aorus Master, Core i7 9700 K, Dominator Platinum 3200 MHz

Säljer ett oanvänt uppgraderingspaket bestående av ett Gigabyte Z390 Aorus Master, ett Intel core i7 9700 K samt Corsair Dominator Platinum 16 GB (2x8 GB) DDR4 3200 MHZ. Samtliga produkter har aldrig varit installerade inuti en dator eller igång överhuvudtaget. Enligt bild kan det ses att CPU redan är installerad i sockeln på moderkortet. Detta gjordes vid ett tidigare tillfälle då bygget troddes bli av, vilket inte blev fallet pga studier. Installationen av CPUn gjordes naturligtvis på ett korrekt sätt och med nödvändig ESD skyddsutrustning. För övrigt har delarna endast legat undangömda i respektive original kartong. Finns fortfarande kvar ca 1 års garanti på CPU och moderkort så du kan alltså i lugn och ro testa dessa hemma så att de fungerar som de ska. RAM är också oanvänt och har ca 2,5 års garanti kvar. CPU och moderkort är köpt hos INET och RAM hos Proshop.

Nypris för hela paketet var ca 9500 kr. Kan tänkta mig att sälja moderkort och CPU separat och då är priset 3900 kr för båda två. Kan även tänka mig att slänga in RAM om du är intresserad av hela paketet för 4500 kr. RAM kan också säljs separat för 800 kr.

Bud är välkomna på samtliga produkter. VAR GOD LÄMNA KOMMENTARSFÄLTET ENDAST FÖR INTRESSENTER, DVS. FÖR BUD OSV..

Allt finns i Eskilstuna för avhämtning i första hand men kan även skickas. Då står du som köpare för fraktkostnaden på 99kr (för hela paketet) eller 66 kr för endast RAM.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill i slutändan eller att inte sälja alls.

Läs hela annonsen här

Av Kustjagaren
Skrivet av str8forthakill:

Angående ditt utgångspris är det i högsta laget, det har hänt lite på marknaden sedan 9'e generationens intel processorer.
https://www.inet.se/kundvagn/visa/15179775/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/15179775/

https://www.sweclockers.com/test/31553-intel-core-i9-11900k-c...

för 5593:- får man helt nya komponenter med ny garanti. Som presterar högre.

Möjligt, inte alls samma kvalitet på grejerna dock. Du får idag inget moderkort i samma kvalitet och med samma mängd funktioner. Kolla priser på dagens Aorus kort. Bara moderkortet ligger i denna pris klass. Man måste även räkna med utseendet då även detta är viktigt för många byggare idag. Kortet du linkat är ju inget man vill ha i ett bygge där utseendet spelar roll direkt. Jag har utforskat priser och funderat noga innan jag satt mitt pris. Dessutom så är folk fria att bjuda och 4900 kr är endast utgångspriset.

Av Kustjagaren

Oanvänt uppgraderingspaket (Z390 Aorus Master, Core i7 9700K, Dominator platinum)

Säljer ett totalt oanvänt uppgraderingspaket bestående av ett Gigabyte Z390 Aorus Master, ett Intel core i7 9700 K samt Corsair Dominator Platinum 16 GB (2x8 GB) DDR 4 3200 MHZ. Samtliga produkter har aldrig varit varken installerade inuti en dator eller igång överhuvudtaget. Enligt bild kan det ses att CPU redan är installerad i sockeln på moderkortet. Detta gjordes vid ett tidigare tillfälle då bygget troddes bli av, vilket inte blev fallet pga studier. Installationen av CPUn gjordes naturligtvis på ett korrekt sätt och med nödvändig ESD skyddsutrustning. För övrigt har delarna endast legat undangömda i respektive original kartong och har inte så mycket som ett fingeravtryck. Finns fortfarande kvar nästan 1 års garanti på CPU och moderkort så du kan i lugn och ro testa dessa hemma så att de fungerar. Minnena är också oanvända men har ändå ca 2,5 års garanti kvar. CPU och moderkort är köpt hos INET och minnena hos Proshop. Nypris för hela paketet var ca 9500 kr. Säljes för 4900 kr. Känd dig fri att lämna bud men accepterar ej bud långt under utgångspriset då detta redan är lågt. Finns helst för avhämtning men kan skickas om du som köpare står för frakten. Se nedan länkar för mer info om respektive produkt. Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, eller inte alls osv..

Mer info:

9700K: https://www.inet.se/produkt/5301267/intel-core-i7-9700k-3-6-g...
Z 390 Aorus Master: https://www.inet.se/produkt/1901301/gigabyte-z390-aorus-maste...
Dominator Platinum 16 GB (3200 MHZ): https://www.proshop.se/RAM/Corsair-Dominator-P-DDR4-3200-C16-...

Läs hela annonsen här

Av Kustjagaren

EK-XRES 140 REVO D5 RGB PWM

Säljer en helt oanvänd pump/res combo från från välkända EKWB. Allting kommer i original kartong och har aldrig varit installerat / påslaget så nyskick (se bilder). Produkten består av en cylinder reservoar på 205 ML samt en integrerad EK D5 pump med PWM styrning. Ytterligare har just denna version både sleevade svarta kablar och RGB. Nypris för hela paketet var ca 1800 kr. Säljes för halva priset då detta känns som en rimlig summa, så 900 kr. Just denna variant finns ej längre att köpa någon annanstans då den utgått ur sortimentet Du är välkommen att lämna bud men accepterar inte bud långt under utgångspriset. Kan skickas men då står du som köpare för fraktkostnaden. Se mer info om produkten genom att klicka på länken nedan.

Mer info: https://www.ekwb.com/shop/ek-xres-140-revo-d5-rgb-pwm-incl-sl...

Läs hela annonsen här

Av Kustjagaren

Razer Naga Epic Chroma Wireless

Säljer en mycket snålt använd Razer Naga Epic Chroma Wireless som endast använts ett fåtal timmar till World of Warcraft ( 5-10 timmar). Musen är i mycket gott skick (se bilder) och har inga repor / märken. Alla tillbehör är oanvända och allting kommer i original kartong. Denna mus går ej att köpa mera, åtminstone inte i Sverige då den utgått och du behöver alltså vända dig till ebay eller liknande. Nypris låg på ca 1500 kr. Säljes för 700 kr. Du är välkommen att lämna bud, dock accepteras inte bud som ligger långt under utgångspriset.
Finns för avhämtning i Eskilstuna. Kan alternativt skickas men då står du som köpare för fraktkostnaden. Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, eller inte alls osv..

Mer info:
https://www2.razer.com/eu-en/gaming-mice/razer-naga-epic-chro...

Läs hela annonsen här

Av Kustjagaren

Phanteks EVOLV X + Phanteks Premium riser kabel 220mm (OANVÄNT)

Säljer ett helt oanvänt Phanteks EVOLV X - Galaxy silver som under en längre tid legat kvar i kartongen, då bygget inte blev av pga studier. Chassit är därför i oanvänt skick och det har aldrig varit något installerat i detta. Följer även med en oanvänd Phanteks Riser premium kabel för endast 200 kr om så önskas för att montera grafikkort vertikalt. Original kartonger och samtliga tillbehör medföljer naturligtvis och är oanvända. Ytterligare bilder kan skickas om så önskas. Allt finns i Eskilstuna. Intressenter som kan hämta varan prioriteras men kan även skicka om detta inte är ett alternativ. Då står du som köpare för frakten. Betalning sker med SWISH på plats vid hämtning eller i förskott om varorna skickas. Se länkar nedan till produkterna hos INET för mera detaljer.

Länk till chassi (hos INET): https://www.inet.se/produkt/6902978/phanteks-enthoo-evolv-x-g...

Länk till Riser kabel (hos INET): https://www.inet.se/produkt/6903000/phanteks-riserkabel-x16-2...

- Avhämtning sker i Eskilstuna -

-Chassi + riser kabel (mitt pris): 1600 kr.
-Endast chassi (mitt pris): 1400 kr.
-Endast riser kabel (mitt pris): 250 kr.

-Nypris chassi 2200 kr.
-Nypris riserkabel 500 kr.

Läs hela annonsen här

Av Kustjagaren

Är det mkt buggar även om man spelar single player eller är dessa endast vid co-op? Har tänkt att köpa spelat men är lite osäker.

Av Kustjagaren

Det kommer nog flera mass effect spel ska du se, men ja synd att det gick som det gick för spelet. Har nyligen spelat igenom det en andra gång och kan rekommenderar andra som tyckte att spelet var hyfsat att göra samma sak. Upptäckte mycket andra gången man spelade genom storyn som man missat första gången.

Av Kustjagaren

Troligen blir inte systemkraven så höga som många har trott. De lär ock bli något högre än de som visas t.ex. här:
https://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4614&game=Cy...
Är nog en fördel att ha ett 1080 ti eller motsvarande från 20 serien skulle jag tro ändå. Sen beror det ju till stor del vilket upplösning man tänkt att spel i såklart.

Av Kustjagaren

Ser fram emot expansionen. Dock så är det väl snart dags att göra en rejäl uppgradering av grafiken och inte införa små ändringar med varje expansion. De gamla områdena som finns kvar sedan vanilla har de ju inte ens brytt sig om att uppdatera grafik mässigt alls. Känns konstigt att befinna sig på en kontinent med hyfsad grafik ända tills man gör en ny karaktär och får börja i t.ex. elwynn forest eller Teldrassil och praktiskt taget hat grafik från 2004 :/

Av Kustjagaren

Hyfsat bra optimerat som de flest spel från rockstar games. Den rekommenderade hårdvarukonfigurationen för medel till höga inställningar är inte alls så höga som kan kan tro. Kolla t.ex.
https://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9339&game=Re...

Av Kustjagaren

är det säkert att det ens släpps till jul? nuvarande världssituationen kan ju påverka releasen negativt. Får hoppas på det bästa

Av Kustjagaren

Spelet är för långt! Har aldrig lyckats att ta mig genom hela ännu. Vill ju göra allt innehåll och inte endast huvud storyn. Måste verkligen strunta i alla andra spel för en stund och endast spela genom detta för en gång skull Kanske hinner färdig innan CP2077 kommer ut

Av Kustjagaren

Har spelet ens släppts ens? I sådant fall är det slutsålt precis överallt.

Av Kustjagaren

Jätte bra optimerat spel, oavsett om det gäller pc eller konsol.

Av Kustjagaren

Semester för ett spel? Mmm då måste man verkligen ha ett starkt intresse. Det kan ju dock behövas med tanke på de 80+ speltimmarna som utlovas.