Inlägg

Inlägg som HaXBoX har skrivit i forumet
Av HaXBoX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [Molotov]
playstation är absolut inget fjoll.

ganska självklart varför ett spel som GTA San Andreas släpps på PS2 långt före PC.

säljer mycket mycket mer, sällan SP-spel säljer bra på PC om det inte är ett sims eller liknande som är för sånna som vanligtvis inte spelar spel. Det pga alla nördar laddar ner spelen.
Visst går det på PS2 också men det är inte i lika stor utsträckning.

För mig blir det GTA SA till PS2, mycket bättre kännsla

MEn nu är det ju så att GTA:SA är ju inget litet spel utan ett större spel än The sims 2. Angående PS2 så är det ju en totalt värdelös spel konsol som är seg, ful och tar ass lång tid att ladda, jag skulle tipa på att det tar ca 5 minuter för att ladda GTA:SA. GTA:VC sålde mer på PC än PS2 och PC markanden är mycket större än konsol marknaden. Den ända anledning till att GTA:3-SA kommer ut till PS2 före PC är att RockstarGames och Sony playstation har ett kontrakt på tre spel "UTPRESSNIG" bara för att sälja PS2. SP Spel som GTA serien Består ju en vis genre som är väldigt bra+att grafiken på PC är mycket bättre än på PS2.

Av HaXBoX

hej, själv lirar jag BF1942(DersertCombat) och BF Vietnam, och båda spelen har bra fordom och är roligasta shoterna på marknaden. Men du ska köpa så köp Vietnam eftersom det är nyast och det lär komma shysta moddar till det.

Av HaXBoX

Har aldrig spelat GC, men har en Xbox, titta på film,spela,m.m är inte så dumt och med en GC kan man ju inte göra så mycket med

Av HaXBoX

Creative SB live! (WDM) ???

Hej,
jag har en hyr dator som mina föräldrar betalar för och har ljudkortet
Creative SB live! (WDM). Är det någon som veta vad (WDM) står för och vad för drivrutiner man ska ha?
Jag har sök på Cratives hemsida men hittar inga drivrunter,
någon som vet?

Av HaXBoX

HL2,stor skillnad?

Jag har hör att tror säger att HL2 bara är skit och att det suger så hårt, men sjäv tror jag att det kommer att bli en värdig upp följare vad tror ni?

Av HaXBoX

Är det ingen som vet?

Av HaXBoX

Jag har köpte bfv förr ca 1 månader sen och tycker det är ett av de bästa online spelen som finns,otroligt roligt. Har bara kört demon på ut 2004 och det är också väldigt bra, men jag tycker bfv är bättre.

Av HaXBoX

Problem med plötsiga låsningar

Hej!, jag har problem med men dator, den låser sig i spel, och det är en hyrdator. Det är en Fujitsu-Siemens. Specen är:
2100+ Athlon XP
512mb ddr-ram
2*60gb hdd (ej raid)
GeForce 3 Ti500 64mb
Nåt Via-baserat moderkort (antagligen KT266)
DVD-ROM
CD-RW
SoundBlaster Live! 5.1 OEM
FullTower-låda

Problemet han har är att datorn låser sig när jag spelar spel. Dvs. datorn stannar upp i 15-20 sekunder och blir sen normal. Låsningarna sker en gång var femte minut. Problem finns i alla spel är värre i tex. Hitman:Contracts och märks mindre i tex. Battlefield:Vietnam. jag har alla nya drivrutiner och har prövat att köra räddnings-cd. Hårddiskarna är också defragmenterade. jag har haft problem med låsningarna sen i höstas.
Några förslag på vad jag skulle kunna prova?

Av HaXBoX

BF VIetnam problem

jag kan inte spela singelplayer delarna tour of duty eller challeng mode. när jag startar upp spelet så finns inte dom ikonerna,
rätt konstigt, tycker jag