Inlägg

Inlägg som Feedback har skrivit i forumet
Av Feedback

Jag har en A 1645 och har problem med tangentbordet. Vanligt verkar det som? En skruv från baksidan sedan gick det att få ut det vill jag minnas.

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av OTTO
Får välla dra förbi en tre butik och höra.

Min erfarenhet av att gå till butikerna är pest. Dom kan inte anpassa priserna på samma sätt som en säljare hos Tre's kundtjänst.

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av m0rk
Mitt hus har 100/10 per bostad(rum i detta fallet) från BBB. Men det finns rätt många som har hastigheten fördelad på hela fastigheten...

Yeah you think so. Jag kan med all säkerhet bekräfta att så är inte fallet. Låt gissa att det är 30 lägenheter i ditt hus. Då krävs alltså 3 Gigabit/s minst in till switchen. Det levereras aldrig en sådan anslutning. Högst 1 Gigabit/s - min gissning är 100 Mbit/s som balanserats på olika vis. Du kan alltså uppnå 100 Mbit/s som bäst. Den anslutningen till din ISP lär ske med vlan tillsammans med andra abonnenter (samt ev. operatörer).

Av Feedback

H CK BN FX JMS V H LAZ DGS

Apple trådbundet aluminium, senaste modellen. OS X Leopard.

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gusIII
Kan upplysa eder alla om att jag har beställt en :). Har en 720p-TV så 1080p är inget krav.
Kan slänga upp en recension på den om någon vill läsa när den anlänt.

Jätte gärna! Jag funderar själv på en sådan. Hur många som egentligen ser skillnad på 720p & 1080p under 42" går ju att diskutera.

Av Feedback

Stealthsim

Version 1.1.2 är ingen som lyckats knäcka ännu vad jag kunnat läsa mig till. Hur är det med Stealthsim? Fungerar det att använda telefonen med det?

Av Feedback

Det fungerar med förutsättning att du har patchat windows för bluetooth stöd överhuvudtaget. Därefter är det inga som helst problem.

Om jag inte är allt för glömsk behöver du något plugin för att växla alt- & apple-kringla knapparna.

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ondskan
Om man inte har en operatörslåst lur behöver man alltså inte ställa in till "World wide" för att få senaste uppdateringarna?

Jo, det är jag mer eller mindre säker på. Telefonen tillhör väl fortfarande en kodning för Sverige?

För att titta efter vilken mjukvara du har så backar du till stand-by-läget och väljer Mer, Status. Vad säger den ang. telefon?
Min är CXC162037 R9J005

Kör igång SE's uppdaterings tjänst om du inte har den version jag skrev ovan, föreslår den uppdatering - kör hårt. Om inte behöver du ställa om luren..

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Josasp
Tre har vell 1gb för 99kr/mån?

Yepp, det stämmer bra det. Obegränsat för 199:- med 7,2Mbit/s där möjlighet finns.

Av Feedback

Även jag har nu ställt om telefonen till "world wide" och fått in senaste uppdateringen från Sony Ericsson, den blev helt klart ett snäpp snabbare. Vad som är mest skönast är nog att slippa allt från operatören som man annars får leva med. Att inte kunna välja endast GSM har stört mig länge...

Av Feedback

Någon som har koll på när nya uppdateringen blir officiell för Sverige? Då den ska förbättra mycket saker i telefonen väntar jag alldeles ivrigt på den!

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av K-D][Aramis
Varför skriva då?

Så ni har någonting att kämpa för här på Sweclockers, good luck and keep it up!

Av Feedback

Bäst att man inte avslöjar vad jag själv betalar för detta, för det är mindre än någon dragit upp ännu i tråden. Som ny kund dessutom.

Av Feedback

Inget konstigt filsystem. Du skall kunna läsa allt på kortet med det placerat i en minneskortsläsare. Bara öppna enheten i utforskaren alternativt 'Den här datorn'. Mappen med bilder heter DCIM har jag för mig.

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Agonotheta
men ingen av dom två stänger av vibratorn.
jag har alltid telefonen på bordet när ljudet är avstängt och då är vibratorsignalen minst lika irriterande som ljudet.
även om man har telefonen i fickan hörs vibratorn.

kanske låter petigt men det är en mycket viktig detalj för mig eftersom jag sitter mycket i möten.

skickar ett mail till SE så får vi hoppas de fixar en uppdatering.
en telefon utan profiler är i min mening inte en businesstelefon, som tydligen denna ska vara.

Det finns inställnings möjlighet för det. Valbart om vibratorn skall vara avslagen vid ljudlös eller inte, likaså på vanliga profilen.

Av Feedback

Okej, jag får tacka för ditt svar. Jag körde genom Intel's krets, bra att veta om det blir aktuellt att välja ut ett annat moderkort.

Av Feedback

Raid-array till annan dator

Hejsan!

Har fått mitt moderkort uppbränt från Gigabyte 7 månader gammalt. Jag kör en raid 0 konfig med S-ATA diskar på 160 GB vardera. Min önskan är att koppla in dessa till en annan dator och få åtkomst till vissa filer. Är det möjligt?

Underlättar det något om jag får ett identiskt moderkort i utbyte på garantin?

Tack på förhand,
Nicklas

Av Feedback

Så otroligt snabbt är det inte?

Dagens Apple-datorer har en uppstartstid på under 30 sekunder. Bättre maskinerna runt 20s, kan verkligen inte se någon fördel med att spara 15 sekunder och vara så begränsad.

Av Feedback

Hur är Mac Pro i jämförelse? Jag vill minnas att den går att få med tre grafikkort.

Av Feedback
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fogel70
Canon 350D är ksnake inte bästa valet om man vill fokusera manuellt. Den optiska sökaren på Canon instedgmodeller är ganska liten vilket försvårar manuell fokusering.

Pentax K100D kan kanske vara ett bättre alternativ då den har en större sökare. Pentax "digitala" objektiv har även quickshift funktion, vilket innebär att man kan fokusera manuellt även i autofokusläge. Hos de flesta andra tillverkare måste man slå om en knapp på kameran eller objektiv för att gå över till manuell fokus.

Med K100D kan man även sätta autofokus på "ok"-knappen istället för avtrycket vilket gör att kameran uppträder som en manuellt fokuserad kamera, men att man kan använda autofokus när man vill genom att hålla in en knapp.
Tror inte det finns någon liknande funktion hos Canons instegsmodeller.

Ang. sökaren har du helt rätt, den är otroligt liten i alla deras EF-S kameror som i dagsläget finns ute. Automatisk AF fungerar mycket bra.

Den funktionen du beskriver som quickshift finns även den på Canon's nästintill samtliga objektiv med fokusmotorn USM. Det är en ljudlös fokusmotor som använder sig av magnetism.

"Tumfokus" är mycket omtalat, dvs avtryckaren agerar endast exponeringslås istället för ex & af. Då blir fokus på */FEL knappen vid tummen. Nackdel är förstås att man mister en knapp. Stundvis är denna funktion mycket användbar när den sitter i benmärgen, likväl Nikon har samma funktion.