Inlägg

Inlägg som Wrole har skrivit i forumet
Av Wrole

Hej alla.
Jag skriver detta åt min kusin då han inte har något konto här.
Hans BF BC2 hänger sig efter runt 30 sekunder & skämen flimra. Har testat att köra om de nya drivrutinerna utan resultat. Något tips?
Tack på förhand!

Av Wrole

Vänder mig till er som vet vad premium grejen är på saigns.de:s servrar. Jag har haft premium innan och tänkte fixa det igen. Man fyller i SteamID kommer vidare till paypal klickar continue och till sist ska man klicka på "Activate Premium Account" så är det klart. Men efter jag klicka för aktivering så kommer denna texten fram: "TIMESTAMP = 2010-04-14T11:37:18ZCORRELATIONID = 27218552c4dfaACK = FailureVERSION = 51.0BUILD = 1252565L_ERRORCODE0 = 10417L_SHORTMESSAGE0 = Transaction cannot complete.L_LONGMESSAGE0 = The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.L_SEVERITYCODE0 = Error"

Någon mer som har problem med paypal betalning med saigns? Jag har pengar på kontot och det har fungerat innan.

Av Wrole
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zidd3n
nu drar jag upp en gammal tråd här men för er som har problem med Voddler med ljud men ingen bild så fixas detta lätt genom:

Att ändra rendermethod value från 0 till 1 (software rendering) i C:\ProgramData\Application Data\Voddler\userdata\guisettings.xml.

och pang det är fixat

Tack det funkar fint nu

Av Wrole

Jäkligt bra spel. Har dock inte hunnit spela så mycket än. Enbart Level 29

Av Wrole

Ogiltig disk

Min gamla 250gb sata disk började ticka och ha sig i dagarna. Hade den som os disk. Blev irreterad för den pajja och körde in till jmedata och köpte mig en 74GB raptor disk
Men nu är det så här. Skulle köra in XP Pro på den. Trycker på tangenten för att starta XP cd:n. När jag kommer fram till vilken disk jag ska ha det på så står det bara: Ogiltig disk (Det finns ingen disk i enheten) 7095MB hårddisk 0 på Id 0 på buss 0 på atapi [MBR]. Det är endast den disken det är så på. På två av de andra diskarna så står de [Dynamisk volym] vad det nu är, men tror man kan fixa det i diskhanteraren i windows.
Det går att formatera och installera xp på den. Men när jag bootar om datorn så kommer det fram om att ja måste ha rätt boot device.
Jag har testat koppla ut alla diskarna och testat med olika sladdar och kollat bios, men det står fårtfarande samma grej på disken. Den kan omöjligt vara pajj tycker jag.

Har ni några idéer vad det kan vara ?

Av Wrole
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
läs manualen till ditt moderkort ffs.

Där sa du nåt. Men fasen också, sladdarna räcker ju inte dit. fattar inte hur de tänkt sig :S

Av Wrole

CM Stacker kablar

Hej alla.

Det är så att jag har en CM Stacker av denna modell http://www.hwupgrade.it/immagini/10-12-2004_cooler2.jpg
Den funkar kanon, förutom att jag inte får igång mic uttaget på fron panelen längst upp. De är väl några av de där små kablarna som heter: Mic-in, mic-power, l-out, ground, r-out, r-ret, l-ret. Som ska in någonstans ?
Jag behöver hjälp med vart de ska in. Ser ju ut som de ska in där man kopplar powerknappens sladdar.

Av Wrole

Okej, tack jag hittade

Av Wrole

Lägg till eller ta bort program (Vista)

Har nyligen installerat Vista Ultimate. Men jag hittar inte någn funktion "Lägg till eller ta bort program". vart hittar jag den i vista ?

Av Wrole

Då verka jag har samma jävla problem.
Så drygt att behöva köpa ett nytt moderkort. Min E6850 visar inte fullt på mitt p5b-v

Av Wrole

stängde av C1E..de har väl också något med att cpun gå ner i varv när allt inte behövs ? Alla fall så får jag bara samma resultat.
Få la testa att clera cmos igen när jag kommer hem från jobbet & se om de hjälper något.

Av Wrole

Stängde av speedstep i bios. Men står fårtfarande bara på 2.40Ghz :/

Av Wrole

Asus P5B-V bios fel

Bytade upp mig till en E6850 CPU.
Men när jag kopplat in den så kommer de upp något cpu error. Googlade och läste att jag skulle uppdatera bios för stöd för nya cpuer.
Så jag laddade ner Asus live update och laddade ner bios version 1102 --> http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5B-V/P5BV1102....
Startade om datorn men cpun visas fårtfarnade inte korrekt, bild --> http://www.home.no/stifmeister/asus.JPG
vad är de som har gått snett?

Av Wrole

Köpte det igår via steam. Spelade på och det fungerade fint. Men efter ett tag så hoppade det ut till windows. Hmm tänkte jag och loggade in och lira igen. Men hoppade ut ännu en gång. Startade om datorn och tänkte att de borde hjälpa. Men icke :/ samma sak igen, det bara hoppar ut till windows efter ett tag. Testade dra ner de nyaste nvidia drivrutierna, men samma fel. Någon som har samma problem ? Eller vet vad de kan bero på?
Rätt irreterande att man hoppar ut precis när man har kommit in i matchen.

Av Wrole

Dator --> LCD TV

fixat
Kan låsa tråd

Av Wrole

Hemmabio

Ska köpa nya högtalare till min LCD TV.
Har kollat en del på de här http://www.fynda.se/index.php3?prodid=625
Ska köpa mig en blu-ray spelare vid nästa lön också.
Då saknas det bara en förstärkare för att göra de komplett. Kollat in denna http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=171121 .Den har ju HDMI ut och ingång.
Så jag undrar om ni tycker det skulle gå bra ihop ?

Fast på surroundförstärkaren står det: Pre out (subwoofer) Ja (1 st)
menas det med att man bara kan koppla in 1 sub ?

Av Wrole

Switch + router ?

Hej

Nu är det så att jag har ett problem,.
Dator 1 som jag sitter på nu är direkt anslutet till ADSL modemet (ett Zyxel prestige 600 series). Jag delar ut nätet på dator 1 och kopplar den till en switch. Där ifrån kopplar jag mina andra datorer. Jag har gjort så här i flera år och gillar att ha en dator som måste vara på hela tiden och kan basa över nätet. Och nu kommer mitt problem. Jag köpte mig ett Xbox 360 elite. Jag testade att plugga in den i switchen, men liven (nätet) fungerade inte på den. Jag googlade lite och det verka som det inte alls går att koppla xboxen till en switch. Man behövde en router istället. Så jag köpte mig en Netgear router. Men, dator 1 som jag sitter på, vill inte köra den via någon router (kör med mjukvare brandvägg), utan vill köra den som jag alltid gjort.
Kan man inte koppla ihop switchen/routern/modemet på något sätt så att endast Xboxen är kopplat till routern och nätet fungerar på båda komponenterna?

Ni undra säkert varför jag vill göra det så krånglig?. Men så är de bara. Vill se om det kan fungera på något vis.

Så alla sweclockare. Kan man kan få ihop det ?

Wrole\\

Av Wrole

Får ej live att funka på 360

Fick hem mitt xbox 360 elite igår efter massa krångel på posten å webhallen.
Funkar fint och så. Men får inte liven att fungerar.

Datorn jag sitter på delar ut nätet till en switch till de andra datorerna i nätverket. Har kopplat xboxen till switchen men det fungerar ej. Har kört connect test i xboxen eller vad det heter och allt är ok utan liven. Den får ip och allt. Nätet fungerar inte alls i den. Silver medlemskapet är ju gratis.

Vad kan de va för fel ?
Funkar de inte med switch ? Eller måste man ha en jobbig router ?

Av Wrole

PS3 eller annan Blu-ray spelare ?

Ska införskaffa en blu-ray spelare. Ska man köpa en ps3 och köra genom den, man kan ju också spela på den. Eller ska man köpa enbart en blu-ray spelare? Priset ligger rätt lika om man gämför med de billigare spelarna.
Läst att ps3 fläken låter en del.
Så vad säger ni ?

Av Wrole

Ska kolla upp det efter jag kommer hem från jobbet.