Inlägg

Inlägg som neX har skrivit i forumet
Av neX
Skrivet av NatoGandalf:

Vi har kollat på den, men tycker inte den förklarar speciellt mycket. Vi vet ju hur det fungerar i stora drag, men så fort man kommer ner till 35% blir det bara kaos. Mest för att folk inte blir av med sina stacks. Är det huvudet man inte får vara i LOS till?

Sen verkar det som om all tid går åt till att döda isblock. Hur lång tid spenderar ni i sista fasen jämfört med dom första två?

Och ja, normalmode är det såklart det handlar om

Så här gör vi i P2: 1a isblock vänster sida, 2a höger. Raiden är i 2 grupper då som cleansar på vartannat block, dps tar ner blocket medens dom cleansar. Ställ dig bara bakom isblocket så nära du kan så försvinner debuffen. Jag vet inte riktigt vad det är som ni tycker är svårt? Det är ganska enkelt men det tar väl ett tag innan man nöter in hur/vad man ska göra, så var det för oss också.

Av neX
Skrivet av Centura:

http://www.lithin.com/cexi/Cexi.zip

"O" Menu är osynlig och jag rekommenderar att stänga av favicons. Om du vill ha favicons så kan du ta bort ; på linje 2823, 2824, 2825, 2828 i skin.ini (sök efter icons/page).

Hur hittar jag ditt skin? Jag har lagt in det i .../Program Files/Opera/Skin, men den dyker inte upp när jag byter skin under "Utseende" inställningarna. Må väl ha missat någonting här... :<

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cluny
Har en fråga jag vill ha svar på!

Senast jag lirade wow var i slutet på sommaren. hade då en 60 twink som jag lirade AV med. Askul.
sen kom ju den där uppdateringen som flyttade mig till 60-70 AV'n istället och vips va min twink värdelös.
var väl i samma veva som Blizzard började ge XP i battlegrounds och flytta de med låst exp till en egen kö osv. jag slutade i alla fall spela.

Det jag undrar är över hur det ser ut med twinks nuförtiden.
hur funkar det nu?

Att twinka på lvl 60 går numera utmärkt, så länge du BARA har vanilla account, har du ett BC account, dvs. du har stoppat din exp själv via en npc, så hamnar man i en egen bracket för lvl 60s som också stannat sin exp. Själv hade jag ingenaning om detta utan fick känna på det the hard way med min rogue som jag hade tänk ha som twink, gick inge vidare kan du tro då inga spelade alls. Alla twinks finns på vanilla accounts nu mera, iaf dom på lvl 60.

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sgart
Testade den häromveckan men tyckte det var så störande att man inte kunde köra Focus med Tukuui.

Av någon knepig anledning.

Focus target funkar visst, :s Blir på panelen i högra hörnet om jag inte missminner mig. Debuffs eller liknande får du ställa in i LUA, hans kod är väldigt lätt att förstå och lätt att ändra, finns massor med guider och annat man kan läsa på hans forum också.

Av neX

http://pici.se/thumbs/t_IZMLMdXyG.gif

Mitt UI nu, kör med Tukui, som jag diggar väldigt mycket!

*edit*

http://www.tukui.org

Av neX

Sin City kanske?

Av neX

Fel, är den så svår att klara av?:F

Av neX

The Illusionist

*edit*

Vet att jag har rätt så:

http://pici.se/thumbs/t_YDfDSGfMs.gif

http://pici.se/thumbs/t_vYMKQcIPt.gif

Ledtråd: Fint ledmotiv, storbrittanien, terrorism

Poänglistan:
Stormraider - 144p
Frantic - 93p
XTRO - 58p
Genesis - 46p
Anthons - 45p
Volvo_Jonas - 43p
ZaphoX - 26p
-=Fullmoon=- - 19P
Brainstew - 16P
Crazy Ferret - 13p
Evil_AnAnAs, Nutshell - 12p
neX, - 11p
VHS, - 10p
Freddie - 9p
x-per, Loki, Lasse.L - 8p
Sysse S, xore - 7p
Axfred, mandelbaum, tomten51 - 6p
Axne^^, Madonion735, phille123, Pelmazo - 5p
nystan, k4rl - 4p
Jobbbin, Electrix, Curly, cic, murkaz, Jckssn - 3p
Devlaska,davidrone, Deespin, Darknorsk - 2p
Lars Adaktusson, glemmy, bergmanman - 2p
DrStupid, Lappa, KniFF, jazon, J0hAnN48, Chobi, rile, Killerolav, Aser - 1p
Yupa, darkmoon, sulan_el_karv, Olegh, Sebb20, fesen, headcleaner - 1p

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheSweede
Tja, sättet du spelar ett RPG vars skapare tillverkade gudomliga RPG spel som Baldur's Gate och Icewind Dale är skrämmande i min mening.

Man måste spela med taktik och låta spelet utmana en. Så uppa svårighetsgraden till max så fåru se vad ännu mer intressant det blir

Alltså, i Dragon Age kan du ju bara köa en spell/item i taget, hajar du hur lång tid det skulle ta med alla CDs inräknade att pausa varje gång? Måste ju låta spelet rulla på så något händer. Och just drakarna gör ju en jävla massa random dmg precis runt omkring dom, tyckte dom var ruskigt utmanande Utom sista bossen, han kom aldrig ens nära att döda mig, hade han blacksmithens fire res gear på alla gubbar, tog fan ingen skada typ:p

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dalton Sleeper
lite besviken på drakarna, pinsamt lätt att slakta dom, även om man inte håller koll på npc & dom råkar dö så klarar man dom ensam... Min mage & rogue hade inga problem, tror inte att min tokfeta dvärg kommer få stryk av nån liten drake inte...

När jag kallade ner draken på berget så landade den och slet tag i min main gubbe då, som brukade vara tanken (champion just då, blev senare Berserker (eller, inte reaver eller templar, men det sista ) åt på han och sen var jag död. Det tog typ 5sec. Jag måste vara ruskigt dålig, då det enda mina gubbar brukar göra är typ auto-attack sen så spamma healthpotions varje gång dom går av CD... Flemeth tog typ 10min att döda :s

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Behold_
Kommer inga nya talents, eller dom byter ju ut en massa, men kommer inte gå längre ner i trädet iaf.

Nej inte på så sett, men nya talents kommer visst, dom har ju sagt att dom ska ta bort alla "increases your chance to crit with 1/2/3/4/5%" talents. Och istället då ha att man får typ "set-bonus" ju längre ner i trädet man går. Alla passiva talents ska bort, så som jag förstått det iaf, och då må dom ju lägga in något annat istället

*edit*

Jag skrev aldrig fler talents, jag skrev nya, vilket det borde bli :>

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mocka
Än sålänge vet vi bara att Cataclysm är på tapeten.
Expansionen har ju nått Alpha stadiet för ett tag sedan då det gick att spela Cataclysm både på Blizzcon och Dreamhack.
Nu är det Beta som gäller och det dröjer inte länge innan det utannonseras. Folk måste dock få spela klart ICC.

Tror inte det blir någon patch 3.4 (ny content) men man vet aldrig med Blizzard.

Det kommer ju alltid en ny patch någon/några månader innan nästa expansion, där dom typ lanserar allt som inte kräver Cataclysm, typ nya talents, eventuella ändringar hit och dit. Innan Burning Crusade släpptes så ändrade dom talents och la till det "nya" Honor systemet som vi har idag. Något liknande gjordes innan wotlk.

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dahren
Precis, det är svinlöjligt. Det är faan så mkt roligare att raida sig igenom content än att nöta samma superlätta 5manna-instance om och om igen. Tycker dom kunde göra så att 5-manna droppar emblems för naxxramas, naxxramas emblems till ulduar, ulduar emblems till ToC osv. fram tills den "aktuella" instancen.
Å andra sidan, jag tycker spelet är lika kul även om man raidar de lite äldre instancerna, när jag dinga 70 så lirade jag kara/grul/maggy främst, och tyckte det var ball, kanske en aningen segt, men det är ju inte direkt så att en gammal instans blir tråkigare av att det släpps en ny instance. Och det där med Hard-Mode är ju knappast ett komplement, det slutar bara med att man måste köra en och samma instance fler gånger.

Ni säger det själva, men om ni var helt nya och precis dingat 80 med en ny gubbe som ni ville raida med skulle ni dragit den igenom hela naxx 18ggr för att sen gå uld 20+ och sen toc25 OCH tillslut ICC? Knappast, inte en jävel skulle orka det, det skulle ta flera månader att fixa gear till ICC och när man väl fått den så orkar man fan inte fortsätta för att det skulle varit en sjuk dryg resa. Speciellt om det är en alt eller dyl. Där man redan gjort allting på en annan karaktär..

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mo0rbid
Det här var den första PvP-filmen jag någonsin såg. Den är från början av 2005, PeeVeePee 5: A new Beginning

http://www.youtube.com/watch?v=jFoLpErsU_I

Vilka minnen : D

Haha, underbart!

Kommer själv ihåg en pvp film jag såg, en orc warrior som hette Maskin. Han hade verkligen top-notch gear då! Arcanite Reaper, Valor Shoulders, epic crafted head + gloves (minns inte namnen) osv. Det var en cool film, har förgäves försökt leta efter den dock

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkmoon
Stör mig mer på Lelianas läthpande ärligt talat... "oh you're thooo thweeet!"

Inte för mig, jag är en sucker för franska brudar som bryter på engelska, rätt sjukt egentligen... :S

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wakko2k
Hej jag har en fråga,

Jag funderar på att köpa Dragon Age från webhallen, någon som vet om jag får med någon kod eller liknande för Shale då? Eller hur/vart ska jag köpa/ta mig till väga för att kunna få koden till Shale?

Jag har ingenaning, jag gick bara och köpte spelet, sen öppnade jag det och i den låg koden för både Shale och Blood Dragon Armor :s

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Snark
Precis.. men allt ska vara lätt och smidigt. Jag kommer ihåg när man satt i dungeons (-none och -heroic) och var på helspänn hela tiden, whipade man drog man tillbaks väntade in alla la upp mera taktiker markerade mobs med 1:dps 2:dps sheep, sap med mera.. det var tider.

3-4 timmars UBRS någon?

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av q0rra
Frustrerande när det väl kommer ut en armor som faktiskt är snygg men är helt åt helvete OP. Skulle vara bra ifall de gjorde två versioner; en för dem som gillar deras Mithril-rustningar och en för oss som vill se bra ut men fortfarande vill ha en utmaning.

Tänker främst på: http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=645

Och: http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=647

Vad är det där? Items som man kan ladda ner och lägga in på sin gubbe?:s

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
6 timmar played nu

Men kom på en sak,

Jag har hoppat en del side-missions, omedvetet...Kommer jag kunna gå tillbaka och leka med dem när man "har tid" så att säga?

Än så länge är det ett av de bättre spelena jag spelat på länge!

Jo det kommer du, men akta dig för NPCer som säger typ; "Let's move on, are you ready?" eller något liknande, ofta kan du då svara; Nej jag vill kolla runt lite till eller dylikt.

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HasseAro
Ja 35k hp är rätt kasst för en tank nuförtiden. Det var vanligt 1år sen, pinsamt nu.

Haha... Visst, gemma du så man har 45k hp och istället ~20% dodge, blir nog bra!