Inlägg

Inlägg som neX har skrivit i forumet
Av neX

0/10 - Har inte sett dig förut... Visserligen är du rätt nyregistrerad :>

Av neX

Är inne på min 15:e Terry Pratchett bok nu som är "Maskerade". Som vanligt är det helt sjukt roligt att läsa en bok som han har skrivit. Kan dock varna för att man kan plötsligt brista ut i skratt och det kan bli lite flummigt om man är på ett offentligt ställe... :>

Av neX
Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dalton Sleeper
Drops ner till 50 tycker jag kan fungera i sådana spel, men lägre än det börjar bli jobbigt.

Vissa ställen ligger betydligt lägre än 50 med inställningarna jag angav. Mestadels flyter det på bra, dvs 60fps, men ibland runt 30 skulle jag tro, har dock inga bevis :S

Har kört igenom spelen en & en halv gång, alltid samma ställen som ligger lågt, tex på vägen ner mot werewolves tror jag det är, där finns någon mageliknande snubbe nedanför trapporna som teleporterar, med nån skum blå bubbla somverkar uppkomma på det där konstiga golvet som är uppdelat i fyra delar, det är ett benknäckarställe, har dock inte testat med mindre än 8AA då det är få ställen som ligger så lågt. Kanske är cpubegränsat eller grafik, men har för mig att grafikkorten varvar ner nå så måste väll vara ändra spelet eller cpun tycker man...

Folk är väl lagom bortskämda alltså, 60fps? tror inte jag har det i något spel :> 20-30 tycker jag är bra.. Minns för länge sedan när jag raidade i det första wow, så var vi då 40pers och jag hade typ 8fps :> DÅ hackade det.

Av neX

Jag kör själv med en dual core 2.44ghz (tror jag?) 2gig DDR, 8800GTS och jag har max grafik (ingen AA, och låga skuggor tror jag), 1680x1050 och det flyter på bra som fan, dock så blir laddningstiderna längre ju längre man spelar har jag märkt. T.ex. brukar det går jävligt fort att komma in och så, sen några timmar senare kan det ta ~2 min att ladda Denerim Marketsquare.. :S

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KniFF
Visst har ni alla en liten poäng och jag håller nog med i slutändan, det var faktiskt skönt att komma igång fort. Har nu full epic gear exkl trinkets som är blåa.

4/5 T9 ilvl 232
ilvl 251 + 232 vapen (droppade 2st Battered Hilts två mobs i rad, jag rollade 100 på ena)
ilvl 245 ringar/neck (fick onyxianecket)
ilvl 245 totem, resten är blandat ilvl 219/232.
600 lake wintergasp marks
epic flying

+ full ilvl232 offspecgear

Detta tog ca en halv vecka. Visst är det kul med gear, frågan är hur länge detta håller? Blir man inte less? Återstår att se.

Hur i helvete har du kan du ha 600 WG marks efter en halvvecka?:P Tror du menar Stonekeepers Shard som droppar från hcs och sånt?:o

Av neX

OMG, Jack Bauer!? Haha!

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hunter(Swe)
Jag som inte är insatt i det här spelet. Är det online spel typ >World Of Warcraft eller kan man spela offline också?

Det är nog bara singleplayer tror jag.

Av neX

justja, bössan från toc5 hc också

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av valiant
Hur ser möjligheten ut att uppgradera sitt ranged vapen om man inte raidar alls? Finns nåt att köpa för pvp-valuta?

Eller är min enda möjlighet att skramla ihop guld till detta "icke-hunter" vapen för att ge min dps en rejäl höjning? (Har Nesingwary 4000 nu).
Rowan's Rifle of Silver Bullets
http://www.wowhead.com/?item=50444

Vet att det finns en crossbow från 2a bossen i Pit of Saron, sen kan du ju köpa vapen om du fixar 1800rating... Annars vet jag inte..

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nirth
Högerklicka på en av set delarna och tryck på ögat. Där står det t.ex "if you have the armor and helmet you will get an additional set bonus of constituation and strength."

Aha! Så långt hade jag inte tänkt, tackar tackar!

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ekan43
Nej, det är han inte. Han är Templar.

neX: Gör questen Urn of Sacred Ashes

Yes, tackar, suttit med den questen hela dagen, fy satan vilken lång jävla grej!

*edit*

Har en fråga dock, är det möjligt att se VAD armor av samma "set-delar" ger för bonus? Man får ju bara en liten ikon som säger att "having several pieces of a set gear gives bonus" men vafan då för bonus? Är jag helt blind, eller går det inte att se någonstans?

Av neX

Köpte spelet i förrgår och spelade hela dagen igår! Jävlar vad nice det är. Har dock en fråga, hade tänkt göra min warrior till en Champion, och tänkte fråga om någon vet hur man kan bli det, utan att spoila allt för mycket. Är fortfarande runt lvl 9-10 så har inte kommit så långt in i spelet (vad är max lvl?)

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av valiant
En annan pvp fråga. De marks man får från battlegrounds, finns det inget att vettigt alls för en lvl 80 att köpa med dem? Eller har jag missat nån vendor...

Det du kan köpa är PvP mounts, eller tabards (inte defiler/arathor den kräver exalted och du får den via ett quest). Annars kan du som nån annan sa här samla ett mark från varje BG och lämna in det för honor.

*edit*

Level 60 pvp gearet finns fortfarande att köpa förresten, om du nu är intresserad utav det.

Av neX

http://pici.se/thumbs/t_wSQhJXkec.gif

Poänglistan:

Stormraider - 110p
Frantic - 61p
XTRO - 53p
Genesis - 37p
anthons - 28p
Volvo_Jonas - 22p
ZaphoX - 17p
Brainstew - 16p
Crazy Ferret - 13p
-=Fullmoon=- - 12P
VHS, neX - 10p
Nutshell - 9p
Freddie, x-per - 7p
mandelbaum, tomten51, Lasse.L - 6p
Evil_AnAnAs - 6p
Axne^^, Madonion735 - 5p
Axfred, Loki, phille123 - 4p
Electrix, Curly, cic, nystan, murkaz - 3p
Devlaska,davidrone, Jckssn, Deespin, Darknorsk - 2p
Jobbbin, Lars Adaktusson, Pelmazo - 2p
DrStupid, Lappa, KniFF, jazon, J0hAnN48 - 1p
rile, Killerolav, Aser, Yupa, darkmoon - 1p

Av neX

Kill Bill 2?

Av neX

Enda jag kan tänka är om du kanske valt fel och försöker skriva in ditt lösenord på den amerikanska delen? Den kanske är väldigt känslig och du måste välja den europeiska versionen.

Av neX

Wow, det var en rätt ung Snape det där:P

Av neX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dahren
Nja, man behöver väll egentligen inte ens vara hardcore? Just nu är väll spelet anpassat för folk som inte vill raida egentligen och som bara är allmänt förvirrade.
Hoppas att dom i Cataclysm gör någon hybrid expansion där det finns content för alla typer av spelare. Det står ju iaf. "more raid content than ever" på deras hemsida.
Jag håller tummarna.

F.ö. Tycker inte ni att det är konstigt att det finns 1 spelföretag med 1 mmorpg som faktiskt är bra? Har provat på en massa andra mmorpg's nu, men det är ju endast WoW som är välpolerat, har en bra story, som har feeling etc.
Man märker väldigt väl av om dom har lagt ner tid på ett mmorpg eller inte.

Har du provat EVE? Är jävligt bra spel, men inte riktigt min smak, eller speciellt många andra heller. Men det är väldigt coolt och bra gjort.

Av neX

Är det någon annan än jag som får dessa #132 Errors nu?

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=2172384...

Tech supportern i den tråden verkar ge väldigt många olika lösningar, men det sjuka är att ingen där hade något problem alls innan 3.3 patchen, vad fan hände egentligen? EU forumet är det ju fan omöjligt att få något svar på.