Inlägg

Inlägg som neX har skrivit i forumet
Av neX

Om du vill ha snabba svar på specifika frågor kan jag rekommendera att joina E-uni chat kanalen. De svarar snabbt och man kan hamna i bra diskussioner för att utveckla sitt tankesätt gällande EVE. Jag har ju spelat EVE tidigare men när jag startade upp i vintras efter 3års break joinade jag den kanalen och ställde mig i kö för att bli intervjuad för att komma med i deras företag, när det efter typ 1.5 vecka eller något blev min tur såg jag inte längre någon anledning att gå med i noob företaget

http://wiki.eveuniversity.org/ här kan du hitta lite saker, läste den väldigt mkt när jag började igen.

Av neX

Jag har då alltid kört med dammsugare, plastmunstycke för att ta bort det värsta. Sedan en dammtrasa och sist mellan fläktbladen (grafikkortet och cpu) använder jag topps och pillar, kanske tar lite tid men det blir fräscht ;>

Av neX
Av neX

Att bli bannad sådär är fan sjukt, okej från communityn, det finns ju även på andra forum etc. Men från sina köpta spel?:s

Av neX

Fan någon som sett detta? http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index
/6459941/1

Sista posten på sidan från en moderator:

"1. BioWare community bans are forum-only and can be for as little as 24 hours. These bans should have no effect on your game, only your ability to use all the features of this website/community. these bans are handed out by BioWare Moderators as the result of our travels around the forum and/or issues reported by fellow community members.

2. EA Community bans come down from a different department and are the result of someone hitting the REPORT POST button. These bans can affect access to your game and/or DLC.

Because the BioWare community now operates under the same umbrella as all EA Communities, community members here have all explicitly agreed to abide by and be governed by both sets of rules. Consider it an added incentive to follow the rules you say you're going to follow."

Om man inte passar sig så kan man inte spela spelen man betalat för s.k. "incentive" :f

Av neX
Skrivet av Ridder:

Det låter strålande, jag har laddat hem det men verkade svårt som "sören". Ska försöka lära mig lite i veckan, verkar ju vara sjukt nice!

Deras nya uppdaterade tutorials är väldigt bra, man lär sig om man läser ordentligt. Tips kan också va om det är något specifikt du letar efter, kolla in http://wiki.eveuniversity.org/ bra sida för noobs som mig själv. Jag har själv nyss börjat igen och även om jag kände igen mig i interface etc. kom jag inte ihåg mycket annat, tur man kan gå tillbaka och göra tutorials hur många ggr man vill då! (dock får du bara rewards din första gång) Att göra alla tutorials är ett hett tips, då du blir belönad med skepp, skills och lite annat.

Av neX

https://image.eveonline.com/Character/1453289339_512.jpg

Namn: Linn Wei
Historia: Inget speciellt, är en total noob som spelat ~3mån sedan 2006 i princip, började spela nu igen, plöjer igenom tutorials för att lära mig allt möjligt.

Av neX

Köpte den för 2-3år sedan, tror inte det finns någon garanti kvar, får väl betala i sådana fall. Jävla apparater som ska strula. Jämt.

Av neX

Farsan hade fått tipset att det kunde vara så att iom att jag satte på datorn först och skärmen sen att den inte kände av dvi och drog då på vga istället. Provade det i morse men det funkade ändå inte, så är lite vilsen på vad jag ska göra :F Farsan kommer över imorgon, så provar med hans laptop då. Annars vet jag inte, inga fler tips?

Av neX

Jo visst alla bor en bit ifrån dock. Men, ska kolla upp det. Om det nu är så att datorn inte skickar signal ordentligt, vad är det då som är fel och borde bytas ut?

Av neX

Har ingen annan dator att prova den på tyvärr...

Av neX

Tror att skärmen börjar gå sönder

Jag har en Samsung 22" SynMaster 226bw och sedan några veckor tillbaka så tar den jävligt lång tid på sig att starta efter att datorn varit i viloläge eller om den har varit av helt. Powerknappen blinkar av och till men det kommer inte någon bild. Och det känns som om att det börjar ta ännu längre tid nu innan den går igång. Igår väntade jag 10min (i viloläge), men ingenting hände, startade om datorn och då gick den igång. Samma sak alldeles nyss, varit i viloläge hela natten, händer ingenting när jag trycker på powerknappen, den blinkar till då och då, tryckte på reset-knappen på datorn och då gick den igång. Verkar vara något som är fel, är dock osäker på vad.

Har nyligen köpt ett nytt nätagg, men problemen började inte direkt med det, utan hände några veckor efteråt. Gick från ~500w till 650w då jag hade ett nytt grafikkort och det verkade inte som om att den klarade det riktigt.

Om nu min skärm är på vippen till att lägga ner helt, vad finns det för något att tipsa om? I samma prisklass, ~2000kr.

Av neX

Kan rekommendera att du behåller Engineering om du hade tänkt pvpa längre fram. Kan vara otroligt skönt att ha i Bgs dock innebär det mer key-bindings:P

Av neX

Är sugen på att ha ett nytt spel att spela på min PS3, har nyligen börjat spela GTAIV igen (efter 2 år), men det är inte direkt skoj och lär tröttna snart igen. Kollade runt lite på webhallen och blev intresserad utav Call of Juarez II (spelat ettan till PC när det kom ut), Batman (spelat demon) och Fallout 3, något utav dessa spel som någon kan rekommendera? Något som ni provat som ni tycker ett grymt, helst inte till fullpris också, 599kr är lite för mycket imo.

Av neX

Anledningen till att Fury är sämre för er vi lvling, kan bero på att ni har extremt lite +hit :<

Av neX
Av neX

Köpte en Radeon HD 5770 och det funkar utmärkt, provade dessutom att kolla min PSU på thermaltake.com och det stod 400W så allt frid och fröjd just nu i varje fall!

Av neX

Kunde inte redigera mitt inlägg, men skulle t.ex. då Radeon HD 5770 passa tillsammans med resten av min dator som den är nu? Eller skulle jag behöva ett nytt nätagg (nuvarande är som sagt en NorthQ 400w)

Av neX
Skrivet av Shimonu:

Vad var det för märke på agget? Man kan inte bara kolla på vad det har för effekt.

HD5770 är väl ganska bra? Har inte så bra koll men det ligger väl omkring det priset. Du behöver bara att kvalités-agg omkring 450W, då har du även en bra marginal.

NorthQ 400w är det jag har nu.

Av neX

Efter att min farsas kompis som har en service firma provade runt lite kom han fram till att det var mitt grafikkort som var trasigt, han sa även att min PSU var för svag (~400w), och om jag skulle köpa ett nytt grafikkort som är lika bra eller bättre så behöver jag en starkare PSU. Då kommer en ny fråga istället, någon som kan tipsa om ett grafikkort i samma prisnivå som mitt gamla (1500-2000kr) samt en PSU som klarar den + 3 HDDs (1 sata 2x IDE), DVD-brännare, samt mitt moderkort + cpu som står i första inlägget.