Inlägg

Inlägg som neX har skrivit i forumet
Av neX
Skrivet av celoz:

Eftersom cappen är 214748 gold 36 silver 48 copper, förstår jag inte hur du har en sjusiffrig mängd guld.

Kan hända att det är totalt över flera gubbar, eller hur?:f

Av neX
Skrivet av mangemani:

är lvl 32 med warriorn nu och nu flyter det på lite bättre faktiskt(kör med arms).
jag kör med BS samtidigt och gör armours och vapen till gubben.
fick en warrior quest vid lvl 28 nått(i barrens) har ej gort den än.

Som sagt, om du gör den questen kommer du tillslut till Whirlwind Weapon - Quest - World of Warcraft Där yxan är den som har högst skada. På lvl 36 får du även Whirlwind som är instant! Så då kommer du att byta stances rätt ofta till att börja med, iaf vad jag gjorde.. Men det är några år sedan, vet inte riktigt vad som gäller nu. Som arms ska du iaf ha ett vapen med hög dmg för att få mer rage.

Av neX

Det som är jobbigt som warrior på låg lvl är att ju bättre vapen du har, desto mer rage får du, desto mer dmg gör du. På lvl 30 kan warriors göra en class-quest (du behöver nog hjälp av nån med högre lvl dock) som ger ett vapen som gör jättemkt skada på din lvl = mkt rage = mkt dmg. Sedan på lvl 51 så far du till Hillsbrad foothills och tar AV-quest där du ska vinna en AV, den polearmen du får där är också stört bra för sin lvl.

Allt detta då om du inte har några BoA-vapen, det är mycket bättre.

Av neX

Har provat ram-minnena en och en, kanske inte var tillräckligt tydlig. Har tänkt att det kanske kan vara nätagget, dock går ju alla fläktar igång (inte chassi fläkten, men vet inte om den någonsin gjort det). Fick höra från en av farsans kollega att han också hade haft ett 8800 GTS och efter ganska precis 2år hade hans gått sönder, och han hade fått liknande fel som mig, är det någon som känner till något om det här? Att det skulle vara nåt fel på just detta kortet.

Hm, hur ska man förklara pipet. Det låter ju definitvt som en varning av något slag, även fast det kommer bara en gång, sen inget mer. Har för mig att pipet försvann helt om vi tog bort ett utav minnena (fortfarande ingen bild dock).

Av neX
Skrivet av Neomike:

Det är inget fel på ditt grafikkort då datorn skulle startat men du skulle fått felmeddelande pip och skärmen hade inte visat någon bild. jag tror nätdel eller moderkort. Känner du någon du kan låna en nätdel av så prova det först.
Prova att nollställa bioset på moderkortet och se om datorn går igång, kan ju va en inställning i bios som bråkar

Skärmen visar ju ingenting, och jag får ett "pip" och det låter inte som det brukar göra, men det tjuter inte som när jag startade datorn utan grafikkort i.

Har provat nollställa bios också, glömde jag att säga. Och som sagt, alla kompisar har ju som sagt en laptop eller en dator som är gammal som gatan.

Av neX

Dator haveri, grafikkort boven?

Jo, förra veckan fick jag idén att det vore bra att spara ström så jag började stänga av datorn på natten och det gick ju som ni kan tro inget vidare. Först så hickade datorn igång sig, alltså, fläktarna går på och sen av, på och sen av, detta hände ~3-4 dagar, dock inget annat problem. Sen i fredags morgon så får jag ingen bild alls. Mina hdds går inte heller igång. Har tyvärr inga extra delar hemma så jag kan inte prova mig fram, frågat kompisar också men ingen har ett PCI-express som jag har, eller ens en stationär:f Däremot provat att ta ut minnena, alla hdds samt dvd-brännaren. Inget gav någon effekt.

Datorn i fråga:
Intel core 2 duo 2.4ghz (från 2006)
MSI p965 NEO-F (från 2006)
GeForce 8800 GTS (från 2008)

Det är väldigt svårt att för mig att veta vad som kan vara fel. Antingen gfx-kortet, eftersom att det inte kommer någon bild. Skulle däremot lika gärna kunna bero på moderkortet. :/

Tack på förhand!

Av neX

Redboule = Tauren med röd päls.

Av neX
Skrivet av Harakiri:

Flera saker faktiskt , den första är att levla min första Ally gubbe från 1-80 för o se och uppleva den sidan av spelet innan det förändras.

Nr 2 är att jobba på Loremaster.

Dock åkt på en fet bromskloss på Nagrand-Slam , 84 av 87 möjliga quests o hittar inga fler , helt sjukt - har finkammat forum , använt plugin och annat och är helt torsk på att hitta fler nu.

Kan finnas quests som slutar i nagrand, eller har en del i chainen där. Prova gör alla de andra questsen först.

Av neX

Irongrin
Paou

Mina två gubbar, båda på Bladefist.

Av neX
Skrivet av Gascogne:

Blood Elf Shadow/Disc priest på Stormscale (inga alts alls).

Men en fråga, försöker spara ihop guld till epic flying vilket tar sin lilla tid men vilket går snabbast ientligen?
Att grind ihop ca 7600 reputation hos Thrallmar får då når jag Revered status och kan köpa skillen lite billigare.
Eller bara grinda ihop allt guld istället. (har ca 4k guld just nu)

Är lvl 79 och har Herbalism/Alchemy som skills.

Nu är det så, om du köper epic flying skill i Thrallmar, så går den efter det som du har som högsta rep, Thrallmar eller Orgrimmar, kanske har du högre rep med Orgrimmar, om inte annat är det pisslätt att skaffa, dra igenom Orc/troll start området eventuellet questa lite i Crossroads. Eller så kan du göra daily quests på Argent Tournament, fast då tar det ett tag innan du kan välja Orgrimmar som du ska bli valiant hos.

Av neX

Spelar på Bladefist nu och det är väl en helt okej server, alliance på servern är rätt dåliga, wg/pvp mässigt, men Horde i våran Battlegroup är totalt sämst. Så det är lite trist. Men, är glad att man slipper lagg på typ 300-400 ms som man hade på Grim Batol under raidtid. Lite roligt att det är en jävla ally guild som förföljt mig i varje server byte jag gjort, från Haomarush till Grim Batol, från Grim Batol till Bladefist.. Jävla <Exiled>/<Ex> eller vad dom heter nu..

Av neX
Skrivet av jonasy:

CV behöver (ska) inte sticka ut, det personliga brevet måste dock göra det. Med det här brevet fick jag jobb på Willys:

Det där var lite väl kaxigt för min smak, "Har stor erfarenhet av Willy:s, har ätit en massa av Er mat" låter lite flummigt, men det kanske funkade, eller ja uppenbarligen gillade dom dig då du fått jobb. Själv är jag fast, tror det mest beror på mitt mail som skriver när man skickar in CV, skrev upp någon form av mall i morse, i vilken jag lägger till saker beroende på vilket jobb jag söker.

Av neX
Skrivet av mangemani:

tror jag har hamnat i ett så kallat dead end med min enchanting nu.
har läst lite på wowhead.com om detta men jag måste ändå fråga.
om man inte känner någon blacksmith och om den inte finns på AH,hur får man då tag i en silver rod?
jag måste nu ha en sådan för att kunna göra en runed silver rod för att kunna gå vidare och jag kan då inte hitta någon.
har stått i stormvind city och skrikit efter en BS ett antal min nu utan resultat.
hittade dock en truesilver rod för typ 5 g som jag genast la beslag på,misstänker att den kommer att komma till nytta senare.
men jag måste förbi detta problem först.

Du har ingen guild du kan fråga i då? Silver rod lär man sig på väldigt låg lvl.
Silver Rod - Item - World of Warcraft och ja, du kommer behöva nya rods hela tiden. Och de kan bara göras av Blacksmiths.

Av neX
Skrivet av waconda:

Ja, det är många som säger att gearscore och achivementhysterin har sabbat mycket med wow och det kan nog vara så. Jag ska ta bort add-onet när jag nått mitt eget GS mål på 5500 ungefär. Behåller det bara för att hålla koll på hur jag själv ligger till.

Det där med raids och så får vänta lite tills jag blivit bättre på pve. Jag har gjort alldeles för lite instans för att känna att jag duger om det inte är så att jag kör med kompisar i guilden för då kan det ju bli kul. Just nu lirar jag hellre BG/Pvp då jag tycker folk har lite större tålamod med en sämre spelare i BG. Det lite roliga undantaget var igår när vi körde Strand of Ancient. Då var det en snubbe som hackade på mig och en annan lirare att vi var Noobs mm. Sedan när man summerade DPS så var jag bäst av allies och grinollen sämst. Han ägnade väl för mycket tid åt att chatta istället för att fightas

Annars försöker jag lyssna på dom som faktiskt har kunskap om dom olika bg-planerna. Vissa har jag inte gjort så mycket medans andra som Alterac valley och Warsong gulch kör man i sömnen. Nu med random-bg så kör man ju alla BG-planerna och det gillar jag. Innan 80 var det en jäkla kö tyckte jag och jag questade hellre.

World of Warcraft Europe -> Info -> Basics -> Battlegrounds

Kolla in här, står det om alla BGs, kan var bra att kolla in dom "jobbiga" som just Strand, eller Conquest, så du vet vad som ska göras!

Av neX
Skrivet av waconda:

Level 80 och fortfarande super-NooB.

Här går jag och är sned för jag har så dålig pvp-gear och har ingen aning om att jag kunde köpa pvp-gear i Stormwind för honour-points....jag trodde man bara kunde köpa mounts och köpte 2 helt meningslösa sådana

Nåja, Nu har jag på en vecka gått från 2200 i gearscore till 4000 och så ofta som jag kör BG hoppas jag nå 5500 på ett par veckor

Haha, jadu. Tur att du upptäckte det tillslut i alla fall!

Skrivet av mangemani:

kan någon hjälpa mej lite med min enchanting för det går jäkligt segt.
det är "dust" som det hela hänger upp sej på.
vet att man kan dishenchanta armours och då få dust,men det finns nästan inge green armours på AH samt att dropsen är väldigt väldgt få(även i dungeons),ibland säljer enchanting säljaren några,men det är för få för att man ska kunna levla någolunda fort med.
kör med tailoring också och jag tänkte vara lite smart och disenchanta det som jag skapar utav det,men det står att det ej går att disenhanta den saken.har hittat lite andra saker jag kan disenchanta,men dom får jag fel dusts utav,behöver dom första dusten som man får.
så,utan att länka till nån förvirande guide på engelska(som jag läst ett antal utav nu),kan ni ge nån enkel förklaring hur jag kan få min enchanting att bli lite mer effektiv?för just nu så spelar man kanske 30 min för att sen bege sej till tränaren och kanske,om man har tur,få upp sin skill 3-4 och sen upprepa.

Är du horde är det bara att springa in Ragefire Chasm, droppar evigt med grön loot där och det går fort att lvla enchanting. Annars funkar WoW Enchanting Guide 1-450 | Enchanting Leveling Guide som guide väldigt bra.

Av neX
Skrivet av flancen:

någon erfaren warrior tank här? vad använder ni helst vid tankning, devastate lr vanliga sunderarmor?

Som Olegh sa, eftersom att Devastate gör en sunder armor effect på target så slutar man använda sunder armor, finns ingen vits, eftersom att Devastate gör mer threat då du gör skada med den också.

Av neX

http://pici.se/thumbs/t_hfyNXSYkQ.gif

Poänglistan:
181p - Stormraider
125p - Frantic
74p - XTRO
70p - Genesis
58p - Anthons
53p - Volvo_Jonas
29p - ZaphoX, -=Fullmoon=-
21p - Sysse S
19p - Scienta
16p - Brainstew
13p - Crazy Ferret
12p - Evil_AnAnAs, Nutshell, neX
10p - VHS
9p - Freddie, Lasse.L
8p - x-per, Loki, xore
7p - tomten51
6p - Axfred, mandelbaum
5p - Axne^^, Madonion735, phille123, Pelmazo, nystan
4p - k4rl, Jobbbin
3p - Tistatos, Electrix, Curly, cic, murkaz, Jckssn, Lars Adaktusson, bergmanman, Funnyvlad
2p - Yupa, Devlaska, davidrone, Deespin, Darknorsk, fesen, glemmy, headcleaner, New
1p - DrStupid, Lappa, KniFF, jazon, J0hAnN48, Chobi, rile, Killerolav, Aser,
darkmoon, sulan_el_karv, Olegh, Sebb20, SpammerN^, Agemman, Matte.90

Av neX
Skrivet av RedFLip:

Du kan allt sätta igång att tanka, men ej heroics.
Asså, klart du kan I guess, men problemet kan även bli att få ordentligt med aggro

Kommer ej riktigt ihåg när jag börja tanka HC's på min pala, men jag är rätt säker på att jag fixa def gear. Men jag börja även som holy, så fixa all gear för emblems för tankande.

Men de tar inte lång tid, 14 timmar played på 80, jag har nu downat LK som MT, hehe

Men men, har du bra healer att köra med som du känner osv så hjälper de ypperligt, men som sagt, jag tipsar om att defcappa dig så snart som möjligt.
Jag vet att de är löjligt att cappa 540 för HC's, men å andra sidan så är du då redo att tanka på för fullt.

Men gå ej som DPS, jag snittar runt 11 min i kö för random. Kör retri nu efter att fått massa mysig OS gear från ICC10 och macen från Lich
Mest för att få ta lite laidback del av spelet också, man måste inte tanka eller heala, utan bara slå slå slå!
Men när jag köar upp mig som tank så får du grupp direkt, samma som healer, så vill man ha snabba emblems så kör holy eller prot!

Lycka till!

Troligt att du efter bara 14 timmar played på 80 downade LK som MT... Du var fan med i oss i typ en månad, sen faction change för en månad sen. Nu får du ta och kamma dig!

Av neX

Hot Fuzz?

Av neX
Skrivet av Fragdeath:

Som Paladin blir det tufft att sola 80-instanser iaf, DK's däremot har det förträffligt lätt för sig, har en polare som brukade köra doomwalker solo för pengar, ~500g i boe epics. Finns även ett ton med filmer på youtube på några killar som solar 80 HC's

Paladins och DK's är nog rätt jämnlika vad gäller "aoe" tanking, dock har ju Paladin aningen mer defensiva abilities och framförallt bubbla och etc. då saker går käpprätt åt helvete. Som DK slipper man däremot 1-55 vilket vore avgörande för mig iaf.

Jag tycker blizzard borde göra något åt wow för startspelare nu. allvarligt - det kostar ~1000kr för att man överhuvudtaget ska kunna ta sig till högsta leveln och göra det i spelet som faktiskt är roligt (är man dessutom oerfaren tar det en extra månad gametime att ta sig dit) . Sen blir man konstant sparkad på av folk i dungeons som springer runt i +XP gear och lysande vapen som slaktar allt på några slag. Jag har full heirloom på min warrior (67 nu) med runt 5 dagar played och jag är så jävla less på allt vad quests och dungeons heter, PVP är galet skoj men man får ju på tok för lite XP för att det ska gå att levla på, en halv bar per vunnen WSG är ju patetiskt, och man tar sig aldrig in i någon större battleground då det finns för lite folk i battlegroupen som que'ar. Ibland blir man förvånad över hur jävla många M&S (Morons&Slackers) som överhuvudtaget tar sig till 80, samtidigt är det ju inte svårt utan mer tidskrävande och drygt. Synd också att man hoppar över i princip allt som finns i världen bara för att ta sig till 80 och köra heroic oculus 500 gånger för nån jävla trinket, jag tycker dom borde återanvända mer "old" content och inte göra som hos Onyxia där dom tog bort den gamla helt, utan låta spelarna ställa in svårighetsgraderna (heroic DM och några fler är ju på g men det är ju för långt bort i nuläget)

All i'm saying är att nu tappar dom säkert hälften av spelarna som nybörjat för att dom inte tar sig till 80

Tips; Kör den BG som har weekend, du får mycket exp då. Körde WSG på lvl 50-60 med min rogue, fick säkert 30k bonus exp varje vunnen (3cap iaf). Gick fort må du tro! Exp är ju procentuellt så det borde vara rätt mycket på 60+ också, om det väl är weekend.