Inlägg

Inlägg som StrydeR har skrivit i forumet
Av StrydeR

Om datorn fungerar bättre om du låter den vila någon timme verkar det som du har värmeproblem av ngt slag, jag hade känt på kylaren till cpu eller grafikkort och kontrollerat om dem är varma, är dem relativt svala eller rent av kalla så leder dem inte av värmen och då hettas cpu/grafik över så datorn dör.. Väntar man sedan tills grejjerna svalnar fungerar det lite längre... testa även att dra ut minnena, alternativ byta plats på dem eller köra med endast ett. Good luck!

Av StrydeR
Skrivet av Smurfn:

Jag kör Win XP, inloggad på admin-konto. Tur att det gick för dig iallafall!

jag va också inloggad som admin men det hjälper tydligen inte alltid.

Av StrydeR
Skrivet av Smurfn:

Jag hade just samma fel. Det gick heller inte att bara avaktivera "sköldarna" i Avast. Fick avinstallera Avast helt och hållet, och installerade MSE istället. Nu kunde jag uppdatera Starcraft 2 utan problem.

Hmm, jag inaktiverade avast realitetsskyddet och körde sedan starcraft.exe som admin, då gick det! ^^ Fint att de funkade för dig med! Happy gaming!

Av StrydeR
Skrivet av Skändarn:

Jag får upp följande felmedelande med nya patchen.
Nån som har en lösning?
Jag har såklart provat att avinstallera och instalera nytt igen.

The file "C:\Program Files (x86)\StarCraft II\Mods\Core.SC2Mod\Backup.MPQ" could not be renamed to "C:\Program Files (x86)\StarCraft II\Mods\Core.SC2Mod\Backup.MPQ.Trash". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (ConflictManager::ResolveConflicts/3)

Jag har samma J*vla sk*t rent ut sagt! också ominstallerat, mitt antivirusprogg (avast!) klagar på en fil, testat inaktivera det med samma resultat... suck.... *googlar vidare*

Av StrydeR
Skrivet av Halogen:

Så länge recievern har preout på bakkanalerna går det alldeles utmärkt att använda aktiva högtalare. De flesta surroundrecievers har preout på samtliga kanaler numera så det borde inte vara nåt problem. Konverter från RCA till teleplugg kostar inte många kronor heller.

Hej! tack för svaret! då vet jag vad jag ska leta efter. Jag har kollat runt på några denonstärkare och där ser jag enbart pre out på "speaker + sub" ser inte ut o finnas på bak kanalerna men det kanske är någon "denon-grej" Jag ska leta vidare så hittar jag säkert en stärkare som har pre out på bak kanalerna!

Av StrydeR

Hemmabioförstärkare och aktiva monitorer

Går det?

Jag går i köpetankar och är inställd på Denon 1610 tror jag den hette. Är inte så inbiten i detta och har inga höga krav, jag vill ha ett bra surroundljud that's about it. Jag har ett par aktiva studiomonitorer som jag skulle vilja använda som bakre högtalare. Frågan är om jag kan koppla dem till förstärkaren? Monitorerna har tjock tele ingång men jag har aldrig sett teleingångar på någon receiver? Hur löser man detta?

Jag skulle även kunna tänka mig en begagnad stärkare om det finns något som är vettigt att länga pengar på?
budgeten är max 2000kr.

Tips någon? Och lösning på det här med aktiva högtalare?

Av StrydeR

håller med ovanstående.. Alla som säger att det inte behövs mer än 60Hz i spel kan ju ta och förklara varför det är skillnad som dag och natt att spela det perfekta exemplet of all time, Quake 3 med 120fps om man jämför 60Hz och 120Hz. Det är sjuk skillnad när man jämför rörelser som man själv gör i ett spel eller rörelser som man ser på film där man inte själv interagerar med mediat.

Extremt snabba rörelser som man själv styr vill man ska flyta och då är 120Hz totalt överlägset 60Hz.. TFT eller inte, spelar ingen roll

skönt o slippa feta vga/DVI kontakter för övrigt!

Av StrydeR

Detta spelar som många säger inte någon större roll. Däremot sjunker förmodligen förtroendet hos köparna till nvidias nackdel.. Det gjorde det iallafall hos mig när jag såg detta. Dessutom är detta ett av fallen som folk faktiskt lyckats genomskåda, då kan man i sin tur fråga sig: hur många bluffar har dem gjort som publiken aldrig upptäckt? Hur mycket skitsnack, lurendrejeri mm har vi redan gått på? ..bara en liten tanke..

kasst av nvidia, när dem lika väl kunde sagt att dem inte hade kortet klart men kommer satsa på att ha det klart, datum.

Av StrydeR

Sedan finns ju alltid möjligheten att lägga in "underground-"roms med nyare OS än det som HTC själva supporterar.. Finns en hel djungel med färdiga installationer och programvara redo att flashas till dessa telefoner. Är själv på jakt efter en (som siktet är inställt nu) touch HD telefon då min X500 tyvärr fått en kass GPS... illa att behöva göra sig av med den pg a det men men..

WM6.5 inlagt på en 2-3 år gammal mobil säger väl en del om vilka möjligheter det finns.. X500'an kom med WM5 när den släpptes.

Av StrydeR
Av StrydeR

Tryck till dem jävlarna...

Av StrydeR

Grattis grabbs!

Hade varit kul o veta vad ni som foldar snabbast använder er av för pryttlar! Skriv gärna här!

Av StrydeR
Av StrydeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av urr
Rätt! (run 12cm)

Väldigt trevliga färger på alla tre! "birthday"-bilden var väldigt häftig, hur mycket redigering är gjord på den?

Har justerat samtliga bilder i Photoshop när dem togs in som RAW.. därefter tagit ut 3 exponeringar +2, 0 och -2 och sedan satt ihop dem till en HDR i programmet photomatrix.

Går på 5 minuter, kan bli mycket bra om ljuset är rätt

finns en bra guide på hur man gör HÄR

Av StrydeR
Av StrydeR

Well, utvecklingen går framåt. Vem har sagt att en mobil ska se ut och vara som en nokia 3310? Dessutom är det ju ingen mobil, det är en smartphone

Multifunktionspylar med kraft i is teh shiet!

Av StrydeR

formatera via cmd.exe? (kommandoprompten)

alla variabler med kommandot "format /?"

Av StrydeR

HTC Superstar

Snart kan man kanske börja fundera på att gå ifrån sin gamla X500

"Superstar skall bygga på Windows Mobile 6.5. Dessutom står det i specifikationerna att Superstar använder ett Nvidiachipset på 600 Mhz som kallas AP16.

Det handlar förmodligen om Nvidias APX Tegra-plattform som ska ge både inspelning och uppspelning av hd-material, låg strömförbrukning och göra det möjligt att stoppa in en 12 megapixelkamera med inbyggd bildstabilisering.

En WVGA-skärm på 3,7 tum med upplösning på 800x480 pixlar och dessutom en hdmi-utgång gör att det känns ganska säkert att det handlar om en mediamobil av det mer avancerade slaget, även om det fortfarande till stor del handlar om spekulationer. På pappret är det det i alla fall häftiga specifikationer.

I övrigt framgår det av listan att HTC satsar på flera modeller som bygger på Windows Mobile 6.1. Dessutom finns en modell med som kallas Thoth och ska ha en skärm på hela 4,8 tum och en processor på 1 Ghz."

http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2008/09/nvideadevice.j...

http://www.unwiredview.com/wp-content/uploads/2009/03/htc-smartp...

Är man prylbög så är man...

Av StrydeR

Det som jag stör mig på är att denna anmälan säkerligen aldrig hade kommit om the piratebay inte redan varit i hetluften.. Detta såg dem säkerligen som att, "vafan vi kan väl trycka till dem lite extra.. nu när dem ändå är igång" alla börjar genast gräva efter skit som kan sätta dit dem ännu mer.. Hur länge sedan var det filmen isåfall skulle ha stulits? Den ser ju inte direkt modern ut kan ja säga.. fast de hade inte förvånat mig om den faktiskt var ny.

Av StrydeR

diskussionen med Roger Wallis! herregud..

Wallis: "Är du bekymmrad?"

Advokat: "Jag är inte ett dugg bekymrad, det är du som borde vara det"

Ledande: Nej bryt! Nu har vi gått över gränsen för länge sedan! *avbrott/paus i sändningen*

Hahah, roger wallis som bara är en forskare som skulle komma med input från rapporter som gjorts under åren..

helt sjukt.. och istället för att ifrågasätta trovärdigheten i rapporterta (som ioförsig är helt meningslöst för där finns inget o hämta) så börjar han gräva i Rogers egen status och försöka få honom som oviktig, okompatibel.

Advoketen var förresten kanske inte advokat utan företrädare för sony mm.. minns ej nu..