Inlägg

Inlägg som Robster1986 har skrivit i forumet
Av Robster1986

Jag har undrat en längre del av min speltid i witcher 3 nu om det är en mening med att utforska världen även där det inte finns poi/? På kartan, kan där finnas quest, gömda grottoe Osv?

Jag tar god tid på mig och har nog spelat 50 timmar och är kvar i velen och novigrad men undrar är det värt att utforska tomma delar på kartan och små hus långt ut eller är det bara utfyllnadsområde?

Red runt långt ut på höger sida av kartan idag och hade en flygande grej som cirkulerade i luften över ett område men jag kunde inte locka den till marken? Bugg eller händer något senare i spelet som gör att man ska döda den? Alla andra flygfä har attackerat mig när man är under dom

Skickades från m.sweclockers.com

Av Robster1986
Skrivet av Dennisen:

Stort sett ingen skillnad vafan.. och sen ingen tessellation på byggnader iheller, hoppas verkligen det går att aktivera på nåt sätt

Bra optimerat om det inte är så stor skillnad ju då kan alla njuta av ungefär samma grafik.

Vill du ha snyggast grafik så gå och titta på grafikdemos istället. Spela spelet och njut

Av Robster1986

gör jag något fel eller?

tycker det är skittråkigt att man blir inzone:ad till en solozone när det är dags för darkness zone eller vad det heter..när det är som svårast och man skulle vilja spela med andra så tvingar spelet en till att köra solo?

Jag inser att jag kan bjuda in vänner till dessa event men jag har inga vänner som spelar destiny ....

Av Robster1986
Skrivet av Pusher:

Hur mycket Rob?

1.5 bil

Av Robster1986

säljer ring med stats
26-53 damage
100 dex
58 int
58 all ress
8% attack speed
32% crit hit dmg
4.5% crit chance

Av Robster1986
Skrivet av dysenteri:

Någon skillnad på "destruction" med de senaste patcherna? Det vill säga mer som går att skjuta sönder.

Nej det är inget man kan patcha in

Av Robster1986

en sak är ju jävligt säker iaf..det är inte hälften så snyggt som på officiella "gameplay" videos och screenshots. hade iofs inte förväntat mig något annat men det är tråkigt att se ändå.

dessutom är det ju katastrof att folk redan har klarat spelet innan det ens är släppt..jag som trodde detta skulle innehålla underhållning i minst ett antal veckor...

Av Robster1986
Skrivet av Mögel:

Har du prövat ladda hem original firmware och flashad via Odin? Såg par stycken trådar där de på något vänster fått tillbaka sin IMEI bara genom att flasha stock firmware igen. Personligen ser jag inte riktigt hur det ska vara möjligt om nu EFS filen är borta/korrupt men värt ett försök kanske.

Jag ska testa att flasha till den som jag tror är stock firmware, jag har testat en gång men då hade jag fått tag i en 3-firmware och det gjorde ingen skillnad, tror inte heller det kommer göra det nu.

Edit:
Annars ser ju detta rätt lovande ut, förutsatt att det är en 4G (i9305) det rör sig om = http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1946915 (delen längst ner)

och följer man första länken i den tråden kommer man till ett program där man kan skriva IMEI till enheten, har bara läst som hastigast och vet inte riktigt hur det fungerar. Har lite brådis då jag ska iväg i ett ärende men kan kika sen

Jag har laddat ner och testat EFS Professional om det är det du pratar om? det gör ingen nytt.

Har även testat något NV read write program där man ska ansluta till telefonen genom att välja en com port men enligt min enhethanterare har jag bara en sak under portar och det är (COM1) kommunikationsport. I guider jag läst får dom upp någon samsungpryl på en annan port, det jag testade då är att ange samma com port som det poppar upp i odin men det hjälper inte för när jag ska skriva till telefonen svarar den inte.

jag upptäckte att jag jag raderar EFS mappen så skapas en ny automatiskt och det är så jag får ett IMEI som dock är "falsk/inte mitt riktiga" men det hjälper inte så mycket mer än innan förutom att jag får upp en täckningsmätare istället för en cirkel med ett sträck i ungefär.

EDIT: Har nu flashat om till "stock" firmware och nollställt den så att jag kan lämna in den på service, har ett problem kvar dock - en ruta med gul text är över halva skärmen nu där det står saker som PDA:I9300XXEMD3 Phone:: I9300XXEMB6 osv...vill gärna har bort det

Av Robster1986

trodde jag också men en mapp som heter EFS inhåller tydligen en fil där IMEI finns i. Jag har läst något om generic IMEI, Det kan vara så att den som har försvunnit är "filbunden" och att det finns nån hårdvaru IMEI också, Det är dock filerna som är problemet.

Jag lyckades på något sätt få telefonen till att få ett fake IMEI - siffrorna är samma för många..det är någon förprogrammerad grej eller nåt..och då kunde man se i APN att det är inställt på telia o så men det gick ändå inte att ringa eller använda "datanätet" och när jag startade om telefonen så blev det IMEI Okänd igen..

Av Robster1986

ja där finns massa guider men jag får inte dom till att fungera som jag vill.. det verkar som dom flesta är till för de som redan har en backup på EFS mappen ( som verkar vara problemet )

Av Robster1986

du tror inte jag har letat? har suttit i 20+ timmar med detta men inget verkar funka..antingen gör jag fel eller så finns det inget sätt, därför frågar jag om någon har gjort det förr och kan guida mig

Av Robster1986

Samsung galaxy s3 / android försvunnen imei

Hej!

Jag undrar om det går och hur man isåfall hur man gör för att återfå sin imei efter att den har försvunnit när jag roota/flasha telefonen?

kan gå in på detaljer om det verkligen finns någon som har koll

tack på förhand

Av Robster1986

Jag älskar verkligen Battlefield men jag är ganska övertygad om att BF4 blir BF3 med commander, bättre grafik och några nya vapen o fordon. Helt för lite ändringar för att vara ett nytt spel i en serie. Dom måste verkligen komma med något extra för att det ska kännas bra för min del. Nåt som verkligen påverkar MP delen.

Av Robster1986

Köpte en corsair force gs 128gb idag, fick ett helt oväntat problem när jag startar datorn. mitt nätagg har börjat tjuta eller slira lite då och då..skit störigt ljud

Av Robster1986
Skrivet av bullen181:

Samsungs 840 serie har riktigt bra recensioner, och kostar inte mycket!
Köpte själv en 120GB iförrigår, och jag är sjukt nöjd över prestandan, och jag spelar och har den som speldisk, samt Win7, men det rullar på fint fint, och jag är nöjd. Jag rekommenderar den.

Vad jag även vill få ut är att du inte skall lura dig själv på priset. Vissa dyrare varianter kan faktiskt vara sämre gentemot billigare varianter. Att t.ex. Samsung gör billigare beror väl mest troligtvis på att det är ett riktigt stort företag som tjänar mycket på alla de områden de håller på med, och som har råd att göra billiga, men kvalitets produkter.

Hmm, blev sugen på en Sasmsung 840 basic för 809 kr nu men om man jämför skrivhastighet så har ju samsung ca 400mb/s lägre hastighet jämfört med corsairdisken?? dom flesta verkar ligga på 300-400+ men samsung ligger på 130? hur kan det vara bra?

Av Robster1986

Är SSD så instabila som dom verkar?

Jag är ute efter en SSD runt 1000kr på +120GB men dom jag har läst om verkar vara väldigt instabila och ha problem med firmware och bluescreen m.m

Hur orolig behöver jag vara för sådant?

har kollat på Corsair SSD Force Series GT för ca 970kr. Bra pris men jag vill ju inte köpa grisen i säcken.

Av Robster1986

Europe by 5pm PDT/midnight GMT on Thursday, March 21.

Av Robster1986
Skrivet av TiasE:

Återvinningscentralen buggar för en del och måste placeras om.
Har själv inte råkat ut för den buggen men lösningen som skrivits på många ställen är att ta bort den nuvarande och bygga en ny. Kan vara lite surt om man har tajt med pengar då den kostar en slant men förhoppningsvis fixas det snart.

Hjälper tyvärr inte för mig..byggt om återvinningscentralen 4 ggr nu och ingen skillnad.

Så tröttsamt när stora företag släpper spel som inte går att spela pga serverstrul och när det väl går att spela så är spelen halvfärdiga..

Av Robster1986
Skrivet av thexps:

Tänkte starta en stor region nu. Gärna seriösa spelare, dvs. specialiserar sin stad.

invitea mig: Menude på origin

Av Robster1986
Skrivet av Orici:

Jag har ju en soptipp med 8 sopbilar samtidigt som gör sitt jobb. Det är återvinningen som är buggad och efter ett tag blir staden rejält sjuk