Inlägg

Inlägg som Tony Clifton har skrivit i forumet
Av Tony Clifton

Säkert välförtjänt. Synd att de inte finns kvar i Göteborg.

Av Tony Clifton
Skrivet av Afra:

På vilket sätt är det kasst? Har du information som inte vi har om hur omfattande attacken är. Tror tyvärr inte det finns några enkla lösningar för sådana attacker. Dem är inte direkt nybörjare på detta.

Min åsikt.

Av Tony Clifton

Det står det på min launcher också. Men att inte lyckas lösa problemen efter så här många timmar är kasst.

Av Tony Clifton

Code 315306 sen imorse.

Av Tony Clifton

Bedrövligt att spelet är ospelbart en hel dag.

Av Tony Clifton
Skrivet av isbjoern:

Skippa Windows-licensen, det där är ockerpris. Vill inte direktlänka då jag är osäker på reglerna men Googla på "Windows 10 Pro Licens" och välj och vraka.

Tror du Inet kan installera Windows när de bygger datorn, även om man köpt Windows någon annanstans?

Av Tony Clifton

Slow horses har ingen nämnt. Den var bra.

Av Tony Clifton
Av Tony Clifton

Idag har det varit Biggie. T.ex:

Av Tony Clifton

Tack. Sorry att jag hann ta bort mitt senaste inlägg innan jag såg ditt svar.

Jag tog bort inlägget eftersom jag håller på att installera om ett spel i mitt befintliga Steam library på lagringsdisken och under installationen har Steam upptäckt befintliga filer. Så förhoppningsvis löser det sig genom att installera spelen i samma katalog de fanns tidigare utan att spelet upptar extra plats.

Av Tony Clifton

Ny systemdisk - återskapa länkar till lagringsdisk?

Min SSD där windows 10 fanns gick sönder. Den har bytts till en ny. På min lagringsdisk har jag alla mina spel (Steam och Blizzard). När systemdisken byttes försvann naturligtvis alla länkar till lagringsdisken. Går det att återskapa dem på något sätt så jag slipper radera alla spelkataloger och återinstallera allt?

En andra fundering jag har är savefiler. Brukar de ligga på systemdisken, samma disk där spelkatalogen finns eller i "molnet" för spel som startas via Steam och Blizzards launcher? Jag tänker t.ex. på Destiny 2 och Diablo 3.

Av Tony Clifton

Kul att få se bakom kulisserna men jag skulle också vilja se var min dator byggts. Kommer det i en tredje del?

Av Tony Clifton
Av Tony Clifton

Jag har samma problem. Klockan går rätt. Meddelandet i Firefox lyder:

"Din anslutning är inte säker

Ägaren av sweclockers.com har konfigurerat sin webbplats felaktigt. För att skydda din information från att bli stulen, har Firefox inte anslutit till denna webbplats.

Läs mer…

Rapportera fel som detta för att hjälpa Mozilla identifiera och blockera skadliga webbplatser"

Edit: En ominstallation verkade råda bot på problemen.

Av Tony Clifton
Skrivet av Vandroy:

Funderar själv på denna setup (1x Beam, 2x One) och skulle gärna höra vad du tycker. Skaffade du något annat får du gärna berätta om det!
Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Nej, jag köpte precis dessa tre; Beam + 2 Sonos: One och är jättenöjd. Allt har funkat hur smidigt som helst och ljudet är kanon. Så jag rekommenderar dem starkt. Plus att hemmet blir så mycket luftigare och mer stilrent jämfört med stora golvhögtalare och ett ormbo av sladdar.

Av Tony Clifton
Skrivet av perost:

Om du bara behöver få ut 1080p så fungerar så gott som vilken HDMI-kabel som helst ja, så länge du inte behöver någon jättelång kabel (säg 5m eller kortare, längre än så kan kräva en lite bättre kabel än de allra billigaste).

Däremot har NUC:en endast HDMI 1.4, så du kan inte få ut 4K@60Hz och 8-bitars RGB via den porten. Men DP-utgången på NUC:en klarar det, så du kan använda en DP-till-HDMI 2.0-adapter (t.ex. denna) om du vill kunna utnyttja TV:n fullt ut. Men nöjer du dig med 1080p så räcker det som sagt med en HDMI-kabel.

Stort tack för ett utförligt svar.

Av Tony Clifton

Finns det något särskilt man behöver tänka på för att koppla en Intel NUC ( https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=3130255 ) till samma TV? Jag behöver bara kunna surfa i 1080p. Kan man välja vilken HDMI-kabel som helst?

Av Tony Clifton

Jag funderar på Sonos Beam och ett par Sonos One. Fungerar de till allt eller finns de någon typ av begränsningar? Tanken är att jag ska koppla Xbox one x och en PC (Intel NUC) till TV:n. Kommer Sonos vara kompatibelt med dessa?

Tacksam för svar.

Av Tony Clifton
Skrivet av Kilrah:

Det kom en fet update för några månader sen på typ 35gb, är rätt säker på att Forsaken ingick där och sen låser man bara upp den när man köper dlc.t.

Forsaken kräver lvl 30

Det låter som en rimlig förklaring. Stort tack!

Av Tony Clifton

Om någon vet om det krävs något aktivt steg för att installera Forsaken så vore jag tacksam.

Och vet någon vid vilken level man kan börja ta del av expansionen? Är det när man spelat igenom grundstoryn?