Inlägg

Inlägg som perihelion har skrivit i forumet
Av perihelion

Well, jag är ju kraftigt influerad av spelmusik då jag har varit gamer sedan 1982 så om det inte på något sätt speglat sig i min musik så hade det varit underligt. Tack för att ni lyssnade (om ni nu orkade plåga er igenom hela)

Tror inte jag kommer lägga till något i den här låten. Den är som jag vill ha den. Men jag tar med mig den konstruktiva kritiken till nästa låt.

/M

Av perihelion

Mörk elektronisk musik

Tjena!

Jag har en ny låt ute nu. Om någon är intresserad så kan ni kolla in:
http://perihelion.bandcamp.com/

Följ gärna på Facebook om det mot förmodan är något som faller i smaken.
http://www.facebook.com/pages/Perihelion/250073038356836

/M

Av perihelion

MS packar/packade inte heller så bra.

Bästa jag varit med om var när jag typ 97-98 köpte ett natural keyboard från Microsoft. Förpackningen såg ut så här:

1. Kartongen omhöljdes av tunn genomskinlig plats
2. Under plasten var "omslaget" med bilder etc.
3. Sedan kom en brun pappkartong
4. Ny genomskinlig plast
5.Här låg tangentbordet. Kabeln var inplastad.
6. Det låg även en brun pappkartong bredvid tangentbordet
7. I pappkartongen ett lager med plast
8. I plasten en diskett med drivrutiner
9. Det låg även licensavtal, manual etc i...... en separat pappkartong.

Jag reagerade på det redan på den tiden. Sjukt dåligt.

/M

Av perihelion

Jag lirade så jag klarade andra Vietnambanan. Efter det så klagade spelet på att det saknades en fil. Sedan kom en mellansekvens men efter det kom jag till huvudmenyn. Där gick det inte att fortsätta spela utan bara valet "new game" så inga saves fanns kvar. Någon som upplevt samma problem?

Jag har köpt via Steam. Grymt spel för övrigt.

/M

Av perihelion

Hmmmm, tack för bilden. Det var ju faktiskt inte så stor skillnad precis som du säger. Mycket intressant. Verkar ha bra färgdjup också. Stort tack, skall kolla lite närmare på den. Kanske blir en sådan i julklapp till mig själv

/M

Av perihelion

Ah det var en 27" are. Jag trodde det var 24...

Av perihelion

Hmmmm.... Det där sistnämnda svaret var intressant. Jag har insett att högre upplösning kanske är min grej ändå. Om ytan är densamma är bara bra. Vill ha högre pixeldensitet. Perfekt för mina musikprogram. Tack för tipset! Gillar ju Dells skärmar dessutom (antar att det är Samsung i grund och botten? Någon som vet?)

Av perihelion

Har en polare som sitter på i stort sett samma prylar som jag. Spelet flyter inte på alls lika bra på hans. Det enda som skiljer är att han sitter med en 930 och 6 gig minne istället för 12. Vid release av spelet gjorde det ingen skillnad om man körde SLI. Kan ju ändrat sig nu dock i och med att det kommit nyare drivisar etc.

Hur som helst, allt jag ville veta var om det över huvud taget går att stänga av anti-aliasing. För min del kvittar det med anti-aliasing. Hade gärna kört utan för att få lite bättre fps men det verkar ju inte som det går. Jag lyckas inte i alla fall. Märkligt val av utvecklarna med tanke på att spelet är så krävande.

/M

Av perihelion

HDMI för att jag även vill ha en xbox 360 kopplad till den.

Av perihelion

Jag har en rätt ok burk. Core i7 970 (sex kärnor/12 trådar). 12Gb minne och Geforce Geforce 480. Intel SSD.

/M

Av perihelion

Visst, men jag vill köra på högsta och det borde ju flyta på betydligt bättre om man bara kunde stänga av anti aliasing. För mig är det helt obegripligt varför man inte kan disabla bara det direkt inifrån spelet. Men men...

Av perihelion

Jo jag kan också Google och såg också att om man kör utan very high så slipper man anti aliasing. Men vem vill köra på något annat än very high?

/M

Av perihelion

Metro 2033 anti aliasing?

Tjena!

Går det inte att disabla anti aliasing i Metro 2033?

/M

Av perihelion

Upplevde du någon skillnad då när du bytte fläktar?

Av perihelion

Går det att byta ut fläktarna i chassit mot något bättre typ Noctua? Tycker de låter lite väl.

/M

Av perihelion

Den där HP skärmen verkar inte ha HDMI. Det vill jag nog ha. Fan också, den verkade grym annars.

Av perihelion

Huh!?

Av perihelion

Hmmm verkade ha jäkligt bra färgdjup. Men 7ms, är det ok? Någon som vet vad skärmen jag har idag har för fördröjning? Dell 2405FPW

Av perihelion

Tack för tipset. Verkar schysst. Finns det någon annan modell med samma egenskaper fast mindre features? Den verkade ha rätt mycket prylar som jag inte har något behov av.

Av perihelion

Behöver tips om vass 24" men bra färgdjup och låg fördröjning

Tjena!

Jag har en Dell 2405FPW. En skärm som var jäkligt dyr då det begav sig men med dagens mått antar jag att den inte står sig speciellt bra mot konkurrensen. Någon som har ett bra tips på en skärm som är en vettig och bra uppgradering mot just 2405FPW. Den skall ha bättre färgdjup då jag gör mycket grafiska jobb men den måste även vara snabb då jag spelar en hel del. Det skall vara värt att uppgradera.

PS
Jag är intresserad av förslag i alla prisklasser. Dock så ser jag ju helst att skärmen är så billig som möjligt. Jag är inte sugen på att köpa en skärm som kostar lika mycket den här gången (sist fick jag pynta över 10 papp). Men är det enda alternativet så får det väl bli så.

mvh
/Mats