Inlägg

Inlägg som fagerja har skrivit i forumet
Av fagerja

Du blir inte brun av jårn i vattnet. Men det blir dina vita plagg när du tvättar dem. Hög järnhalt är inte hälsovådligt, men ger problem med tvätt.

Av fagerja

Ett alternativ är att använda nfs. https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=329452

Av fagerja

Corvos de Lisboa branco 2017, Gott vittvin gjort på Arinto. På svenska: Lissabons korpar.

Av fagerja

En GT på Cannings gin med tangerin.. Cannings är en lokal gin från Ribeira Brava, Madeira. Baserad på alkohol fån sockerrör och äe smaksatt med bl.a passionfrukt och bärmyrten förutom enbär. En mycket god gin.
https://jornaleconomico.sapo.pt/noticias/gin-cannings-arrecada-medalha-de-ouro-no-international-wine-spirit-competition-337119

Av fagerja
Skrivet av jnsson:

Det stämmer inte. Endast filtabellen skrivs över och utrymmet markeras som ledigt. Men all annan information finns kvar och kan lätt återfås.

Av fagerja

Romeira 2014, vinho regional Alentejano, Caves velhas. Gott rödvin gjort av Aragonez, Trincadeira och Alicante Bouchet . En magnum butelj delat med frun vid middagen (Perna de frango no forno).

Av fagerja

Antagligen har din ISP ändrat inställningarna i sin router så att spegling inte stöds (d.v.s att inte kunna skicka tillbaka). Är du säker på att mobilen går via routern och inte 3G/4G?

Av fagerja

Sista skvätten First Gin.

Av fagerja

Poncha och Aquardente e mel. i Vennda do Nelson, lokal bar i Fontinhas, Câmara de Lobos, Madeira. Aquardente e mel är en typisk lokal drink. Ljus rom (= aquaedente de cana) och mel de cana (sockerrörssirp).

Av fagerja

Har du provat med en annan datakabel? Om inte så gör det.

Av fagerja

GT på Conning's gin,

Av fagerja

GT på Conning's gin. Canning's gin görs i Ribeira Brava, Madeira av sockerrör och smaksätts förutom enbär med bl.a. passionsfrukt.
https://photos.app.goo.gl/2rxWWgcpNdXtH6wY7

Av fagerja

GT på First Gin. First Gin är gjord i Câmara de Lobos, Madeira på alkohol från sockerrör.

Av fagerja
Av fagerja
Av fagerja

Du bör INTE försöka återskapa data direkt från den skadade hårddisken utan du skall först göra en avbild av disken med ddrescue. Sedan kör du dataräddningsprogrammet på avbilden.

Av fagerja

GT på First Gin

Av fagerja

Det bästa alternativet skulle vara att helt övergå till UTC. Redan nu så anväds UTC i internationell flyg- fartygs- och datatrafik.

Av fagerja

Landau Coleçao Privada 2016. Vinho regional Alentejano gjort på Trincadeira, Aragonez och Syrah.
Gott
www.ravasqueira.com

Av fagerja

Portal de São Bras Premium. Gott rödvin från Alentejo.