Inlägg

Inlägg som noob007 har skrivit i forumet
Av noob007

Fråga om Burnout paradise!

Hej, jag har en kort fråga om burnout paradise ultimate box till PC, kommer man att få köra det där momentet när man ska skapa en massiv trafik kollision som i dom äldre spelen???

Av noob007

Såg att jag hade skrivit lite galet om nått med "tiden...". alltså ibland tänker jag nog inte när jag skriver... och sen kollar ja inte vad jag skrivit.

Av noob007

Lånar tråden lite. kan man dammsuga ett grafikkort utan att det skapas statisk elektricitet?

Av noob007

Fläkten har börjat läte konstigt!

Hej min grafikkorts fläkt har börjat läte lite konstit på senaste tiden, kan damm orsaka missljud i fläkten? isf hur rengör jag fläkten bäst? kan man använda damsugare bara man har en plastmunstycke, läste någonstans att det skulle göra att det inte uppstog statisk elektricitet.

Har ett Geforce xfx 8800 GT med orginal fläkt om det har nån betydelse.

Av noob007

CPUn blir aldrig högre än 55 Grader.. så det borde inte vara problemet, men kan ett processor överhuvudtaget göra så datorn hänger sig?

Av noob007

Alltså. Hela datorn hänger sig och det går inte att göra någonting, inte ens röra musen.

Av noob007

Kan CPU låsa datorn?

Hej var så att jag rätt nyligen köpte en ny cpu "intel q6600" och i samband med detta har datorn låst sig två gånger sedan ja köpte,och med min förra processor så låste den sig aldrig. Eller kan de va så att min hårddisk håller på att ge upp? för när ja spelade väldigt krävande spel (gta iv, crysis m.m). sist datorn låste sig var när jag installerade ett spel,zippade en stor rar fil och hade upp msn..

min hårddisk är en "Seagate Barracuda 320GB".

Av noob007

Datorn låser sig!?? hjälp

.

Av noob007

Speedstep - Bra elr Båligt?

Hej jag undrar vilket som är bäst, att köra med Speedstep på eller inte, om man kör med denna på, kan man få FPS drops för att den ändrar med mhz när det blir krävande?

Av noob007

skadligt hög volt på minnen?

Hej ja läste i en tråd här på sweclockers att har man högre volt än 1.65v så tar CPUn skada? och vad jag läst lite överallt här på forumet och komplett.se så om man sätter minnes volt på 1.8v så blir dom stabila och inte sett nått om att denna volt skulle skada CPUn.. så vilket stämmer egentligen?

Av noob007

wowowowow, nu hänger ja inte med riktigt, först har du INTE råd med nånting och måste byta mot platt skärm, sen ska du köpa ett grafikkort för 5k?.. och allt hänger inte på GPU i det spelet, du ska helst ha 4kärning prolle.

Av noob007

För hög temp på 8800 gt?

Hej är det så att mitt grafikkort ligger på för hög temp idle?
det ligger på ca 63~ grader med orginal fläkt 40%!

Av noob007

Hur är en "ostabil" processor?

Hej jag har säkert en väldigt dum fråga, men ställer den iaf. Hur är en "ostabil" processor, har nyss köpt en Q6600!

Av noob007

fråga ang. Kylpasta och ny processor!?

Hej det är så att jag införskaffat mig en ny processor och köpt mig även bra kylpasta, den stora frågan är bara när ja ska kludda dit kylpastan? jag vet att det är lite på fläkten man får med.. hur ska jag göra, ja ska lägga dit kylpastan direkt samtidigt som det finns det på fläkten.. hjälp

Av noob007

Geforce alpha dog 8800 GT elr GTS??

Hej vilket kort är bäst av

Geforce alpha dog 8800 GT 512mb

elr

Geforce alpha dog 8800 GTS 512mb

Hur stor blir skillnaden med temp i burken när grafikkortet har en fläkt som blåser ut all luft?

Av noob007

hjälp, val av processor!

Hej är så att ja ska införskaffa mig ny processor, och valen står mellan e8400 och q6600, vilken är rätt att köpa idag? hur bra fungerar q6600 till äldre spel jämfört med e8400, datorn ska användas till nya spel som ska komma spel men också var lite "framtids säker". Vilken processor ska jag köpa?

Av noob007

q6600 VS e8400 - värme skillnad?

Hej är så att jag står mellan val av processor, och har lite tight budget så valen står mellan q6600 och e8400, då har jag bara en fråga.. hur stor är värme skillnaden? då ena är 65nm och andra 45nm.. och om jag tänkt ha datorn ett tag och ska spela, vilken är bäst val, men vill helst bara ha svar hur stor värme skillnaden är =D

Av noob007

vad är smartast,att välja en stabil duo eller en halvt framtids säker quad? hjäääälp

Av noob007

Q8200 eller E8400?

Hej är så att jag tänkt uppgradera till en bättre processor från e2200, så jag undrar vilka av dessa processorer som lämpar sig bäst för spel? jag har kikat runt på lite recensioner och sett att e8400 presterar bättre än en 4kärning i spel, men har oxå funderat på att efter årsskiftet så kommer nog mer spel göras för fyr kärniga processorer, vilket är mest värt? att köpa en quad som kommer klara framtidens spel eller en duo som klarar alla lite äldre spel men som kanske inte kommer hänga med i utvecklingen, och jag ska använda datorn till att spela, så då är frågan om e8400 kommer hänga med i utvecklingen eller ska jag satsa på en quad direkt? =P

Av noob007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr Avalanche
Du ska skriva i textfilen å inte i mappen! Men jag har inte heller fått det att funka klockrent iaf...

Fast GTA 4 får nog ligga på is tills jag har råd med en bättre CPU...

Du kommer aldrig kunna spela spelet med mer än low, du får uppgradera mer än bara din processor, ungefär hela din dator.