Test: Syntetiska tester

Förutom spel har redaktionen laddat upp med ett par syntetiska tester – favoriten Fire Strike, Time Spy och Superposition från Unigine. Sett till gränssnitt används DirectX 11 till Fire Strike och Superposition, medan Time Spy använder det nyare DirectX 12.

Först ut i syntetiska Fire Strike hamnar Geforce GTX 1660 Super från Asus och Gigabyte konsekvent över GTX 1660 Ti, även om det är ganska liten marginal. Strax under den sistnämnda hamnar referensutförandet av nykomlingen, med några fåtal poäng mindre än storebror.

Samma tema syns även när gränssnittet sadlar om till DirectX 12 i Time Spy. Tredjepartsmodellerna från Asus och Gigabyte hamnar även före Radeon Vega 56 i första Time Spy-passet, men håller inte riktigt hela vägen till Time Spy Extreme. Återigen är referensutförandet av GTX 1660 Super strax bakom ett GTX 1660 Ti.

Slutligen i Unigine Superposition är ställningen oförändrad med tredjepartskorten strax före Geforce GTX 1660 Ti, som följs tätt av referensutförandet av GTX 1660 Super.