Mycom inte så snabba alltid - kan jag avbeställa?

Permalänk
Avstängd

Mycom inte så snabba alltid - kan jag avbeställa?

Hejhej

Jag har en fråga, beställde en monitor 7/10. Var tvungen att ta den på avbetalning för jag råkade inte ha hela summan som den gick på vid tillfället. De ska då skicka ut en lapp som jag måste skriva på så de kan ta en kreditupplysning och anmäla mitt köp till Handelsbanken Finans. I onsdags så ringde jag Mycom och då hade de "glömt" att skicka ut denna blankett och lovade att de skulle göra det. Idag är det fredag och jag har fortfarande inte fått den. Skickar man ett brev ska det inte ta flera dagar att få det och nu är jag egentligen rätt trött på att vänta.

Kan jag som köpare ringa in och säga att jag inte längre vill ha skärmen? Att de har dragit ut på tiden och att jag nu väljer att häva köpet? Varan i fråga står fortfarande som "Under packning" hos dem. Något avtal med Handelsbanken Finans har inte inletts.

Mvh
Daniel

Permalänk
Medlem

Sålänge den inte skickats kan du avbeställa den.
Om den i värsta fall skickats får du returnera den på egen bekostnad.
Du har 14 dagars ångerrätt.

Permalänk
Avstängd

ah

nä den har inte ens packats än
Men då så, tack så möe!

Permalänk
Medlem

Mycom har strulat mycket på sista tiden. Beställde en helt vanlig 200GB HD, efter en månad avbeställde jag eftersom de fortfarande inte lyckats leverera min order. De har flyttat nyligen men det måste ju vara dålig planering från deras sida när allt slutar funka i en månads tid bara för att de ska flytta 200 meter. Beställde från komplett istället, no more mycom för mig i alla fall.

Visa signatur

I ask them why they never shower, and the usual response is something along the lines of "showering is like rebooting" and "I do n't want to lose my uptime."

Permalänk
Avstängd

näe det var ungefär så det kändes. Ok om leveransen drar ut lite, men om de inte ens kunde skicka ett brev så tar det emot lite. Visst, de har lite strul just nu, men det känns som om det får bli ett köp av dem någon annan gång iställt faktiskt.