Permalänk

skumt 8800GTX prob.?

Jag har stött på ett ganska jobbigt och skumt problem med mitt grafikkort (?).

Det är som så hatt jag plötsligt började få blue screens utan arr jag direkt kan komma på varför. Jag trassla lite fram och till baka men förväntade mej att det skulle lösa sej om den ick vara avstängd en längre tid.

När jag efter ngn timmes väntan ska sätta på den emn det ända som händer är att graffets fläkt går upp på 100% direkt, tangentbordet får ingen ström och den reagerar inte på om man försöker stänga av den eller starta om den.

Jag har tyvärr inget annat grafikort att testa med. Tror ni att det är pajjko eller vad är grejjen?

Permalänk
Medlem

Testa nya drivrutiner då bluescreen ofta är relaterat med det.

Permalänk

Problemet är ju bara det att jag inte längre kan boota in i windows. Det enda som händer är att graffe fläkten går upp på 100%.

Permalänk

Fick samma problem igår kväll satt o surfade så hängde sig datorn, så jag stängade av o skulle boota upp igen, men inget händer, den går en stund sen startar den om..

Testade med polarns grafikkort och då startade datorn utanproblem.. till det sjukt sura för min del är att min garanti gick ut för 1vecka sen :s

hoppas du har garanti kvar på dina prylar

Permalänk

o fan, får försöka hitta ett graffe o testa med då. Tro nog att jag har garanti kvar.

Nu är det fixat, inte graffikkortet det var fel på. Mina minnen som strulade satan, var klantig o kollade inte dom ordäntligt.