iPhone 6 med mobilt bredband?

Permalänk
Medlem

iPhone 6 med mobilt bredband?

Hej!

Min fru var inne i en Tre-butik idag för att förlänga sitt abonnemang och på så sätt få iPhone 6. Abonnemanget vi hade kollat ut var 3Total 12GB för 569 kr i månaden och då ingår fria samtal och sms. Istället erbjöd dom henne 3Total 0,5GB för 399 kr i månaden och ett mobilt bredband (Huawei E3351) på 15GB för 169 kr i månaden.

Tydligen ska det gå att använda dessa 15GB i telefonen eller i vår iPad, detta var upp till oss och om vi inte ville behövde vi inte ens använda modemet.

Om det stämmer får hon då 15GB istället för 12GB för samma pris vilket såklart är jättebra men jag förstår inte hur dessa 15GB ska, som killen i butiken sa, "fungera både på sim-kortet i mobilen och om ni kopplar in stickan i iPaden" - speciellt när modemet är ett USB-modem och iPaden inte har ett USB-uttag.

Jag är lite osäker på om detta verkligen är fallet då jag inte har hört talas om det tidigare. Kommer självklart ringa Tre när det är öppet men jag tänkte kolla om nån av er har koll innan dess.

Nån som har har liknande upplägg eller som kan mer än mig om detta?

Tack på förhand!

Permalänk
Avstängd

Du kopplar inte in mobila bredbandet i iphone du använder tjänsten 3Dela Data

https://www.tre.se/privat/kundservice/abonnemang-faktura/tjan...

På så vis delar du på alla data på alla dina abb.

Permalänk
Medlem

Så om jag förstår det rätt så kostar det alltså 49 kr i månaden för att dela 15GB + 0,5GB mellan de två enheterna, eller tänker jag fel?

Permalänk
Avstängd

Nej du tänker helt rätt.