Inlägg

Inlägg som FaniSkogen har skrivit i forumet
Av FaniSkogen
Skrivet av AndImLikeWTF:

Tack, men crossfire hade jag tänkt mig lite i framtiden med 6990 (köper ett nu och en till senare).
Vill hellre satsa på ett grymt singelkort atm

Saken är tyvärr den att ett 6990 inte är ett singelkort. Det är två ihopbakade kort. Så du kommer att köra crossfire även med 6990.
Rätta mig gärna någon ifall jag är ute och cyklar här.

Edit: Leifson hann före mig här. Är det verkligen två stycken 6970? Tycker mig ha läst annat, ska ta en googlerunda!

Av FaniSkogen

Tänk också på att den riktiga versionen kommer att vara mer krävande på de högra inställningarna än betan.

Detta är vad jag har förstått det som.

Av FaniSkogen
Skrivet av TheDaemon:

Finns ju till och med gott om folk som klagar när en viss konkurrent kör 50% rea, de finns verkligen alltid.

Skrivet av Guldkrull:

Ja, det får ju en att undra...

Det finns alltid vresigt och själviskt folk som blir griniga. Även fast CDON nu här hade rabatter som gjorde att de knappt kunnat gå plus på några av de priserna som var, så kom det kommentarer om hur dåligt det ena och det andra var. Även fast cdon skulle gett bort produkter är jag nästan säker på att någon ändå hade klagat.

Nej, riktigt fin rea detta cdon.com! Detta var faktiskt första gången jag handlat hos er men fler gånger kommer det garanterat att bli!

Av FaniSkogen
Skrivet av Jeddan:

Hmm... varför skulle man vilja ha flera soldater?

Jag är lite inne på samma tankar här tror jag. Att tillåta fler soldater är ju lite som att göra det fritt fram för fuskare. Har man bara rent mjöl i påsen ska det väl inte vara några problem med en och samma soldat? Jag körde då inte på fler än en på bfbc2.

Av FaniSkogen

Låter riktigt kul det här! Jag är 22 och studerar på distans så har mycket flexibel planering. Har just investerat i ny dator inför releasen så jag är fruktansvärt uppspelt över detta. Vore även riktigt kul att göra något mer seriöst av spelandet än att bara spela för sig själv i dåliga squads hela tiden.
Slänger iväg ett pm imorgon då jag nu sitter på mobilen.

Av FaniSkogen
Skrivet av CDON.COM:

Hej

Det erbjudandet var bara till de första 10 kunderna tyvärr.

Mvh Edin

Det var ett ruskigt fint erbjudande, bara att gratulera de som hann med att beställa detta!

Själv får jag tacka för ett bra pris på ny processor och en extra hårddisk nu innan den förväntade prishöjningen på dessa! Fläktkontrollen var det ingen rabatt på men ni var ändå bland de billigaste på denna

Av FaniSkogen
Skrivet av Jögge75:

Hallå vad är det här för skit det går ju inte se rabatterna på något sätt har kollat sweclockers länken hela tiden har man blivit lurad nu igen ?

De verkar ännu inte lagt upp någon lista för vilka komponenter du kan köpa med rabatten. Det du får göra är att kika lite bakåt här i tråden på vilka komponenter folk har hittat, lägga till dessa i kassan och ange koden SWECOKT.

Av FaniSkogen
Skrivet av bl00keRs:

Denna fläktkontroller är bra och fungerar som den ska men rattarna är inte av den bästa kvaliten och du kan köra de bara mellan 5-11V men annars är den helt okej.

Det blev denna på cdon.com-rean. Dock var det ingen rabatt på denna men fick en i7 2600k för 2197 kr
Hoppas bara den fungerar bra nu, kändes lite dyr men det kan det ju vara värt så att man lätt kan styra fläktarna efter behov.

Av FaniSkogen
Skrivet av Nivity:

Jag fick bara rabatten om du tog MSI kortet utan BF3 bundlen.
Provade med bf3 bundlen men priset slutade på 4290 då, så ingen rabatt.

Vill ha upp deras sida dock så man kan se om de är något man missat

Ja jag hade också gärna sett alla erbjudanden :/ Dock vågade jag inte vänta längre eftersom någon tidigare skrev att det var begränsat antal beställningar det gällde.

Blev en processor, hårddisk samt fläktkontroll. Fläktkontrollen var det dock ingen rabatt på.

Av FaniSkogen
Skrivet av Hotcpu6:

Ser ut som det blir 15% på MSI GTX 580

Ja det var då ingen dålig rabatt för er som tänker köpa det kortet! Helt fantastiskt pris!

Av FaniSkogen

Vart ser ni vilka varor som är med? Eller sitter ni bara och testar?

Av FaniSkogen

Har ännu inte sett någon förändring, har även prövat tömma cachen. Ska det tydligt vara utmärkt med vilka varor erbjudandet innefattar eller är det lite av en rond kurragömma?

EDIT: Tackar svaret nedan för den informationen här med en edit istället för ett nytt inlägg. Då vet jag hur det ligger till. Ingen brådska för min del Edin, vill bara vara säker på att jag inte missar det hela.

Av FaniSkogen
Skrivet av Proxann:

Redan slut eller sitter jag o stirra på fel länk?

Skrivet av Nivity:

Hehe, hoppade till här i stolen när jag såg Edins inlägg! Men jag kan inte heller se något speciellt där på sidan som inte funnits där tidigare. Kanske inte riktigt hunnit få upp det på sidan ännu?

Väntar hur som spänt nu!

EDIT: någonting är nog på gång, för nu fick jag tekniskt fel när jag försökte gå in på sidan. Så snart är det nog uppdaterat!

Av FaniSkogen
Skrivet av Flugfarfar:

Vill bara tacka CDON, har min nya dator inköpt nu, fick både grafikkort och cpu för 15% och resten av komponenterna jag köpte från er var bra billiga också med 5%! Sparade säkert i alla fall en tusing i jämförelse med om jag hade handlat av en konkurrent.

Det enda trista var väl att det var ett stort hål i lådan med sakerna, SSD-förpackningen eller minnena hade lätt kunnat slinka igenom, lyckligtvis hade inget trillat ut och inget var heller skadat. Det var ju dessutom förstås inte CDONs fel utan Postens. Tummen upp!!

Hårligt!
Är rean igång nu alltså? Vart hittad jag i sådant fall denna?

Av FaniSkogen

Den har jag kikat lite på. Om det blir en separat fläktkontroller, är det då denna som är den att rekommendera?
Går det annars att koppla in flera fläktar på en kontakt på moderkortet? Eller finns det då riskrisk att något överbelasas och går sönder?

Av FaniSkogen

Fläktstyrning, hur löser jag detta bäst?

Jag styr i dagsläget 3 stycken fläktar på radiatorn via moderkortet. Dock finns det ytterligare fläktar i datorn jag skulle vilja styra men inga fler kontakter finns på moderkortet (asrock fatal1ty pro gen3).
Hur löser jag detta på bästa sätt? Är det säkert att skarva in flera fläktar på samma kontakt på moderkortet utan att något blir överbelastat? Eller är en hårdvarustyrning den bästa lösningen? och i sådant fall, vilken rekommenderar ni att jag ska köpa? Inte så viktigt hur den ser ut, bara den gör sitt jobb. Jag vill kunna ändra hastigheten lätt.

Av FaniSkogen
Skrivet av Rillepille:

[.IMG]123[./IMG]

Utan mina punker och 123.

Och "123" skall alltså ersättas med en direktlänk till din bild.

Av FaniSkogen

Satt och räknade lite på vad en uppgradering till min dator i sign skulle kosta.. men blev en komplett bättre begagnad istället! Vattenkylda hd5970 i CF, vertex 2 SSD, 16gb ddr3 vengeance samt en 2600k borde väl kunna fixa biffen.

Sedan tillkommer det även en hund i familjen under dagen före släppet!:) Blir en lång dag som kommer avslutas med att hämta spelet under nattöppet på gamestop.

Av FaniSkogen

Mja att det blir segt med alla dina flikar uppe samtidigt, det beror nog snarare på datorn det tror jag. Att chrome på något vis skulle vara segt om man öppnar ny flik eller inte reagerar rappt på knapptryck har jag då aldrig varit med om.

Något jag dock har märkt och som jag också fick bekräftat efter lite googlande är att chrome ibland kan visa färger i bilder lite knasigt. Det kan bli lite dassigt och färglöst.
Bilderna på min hemsida såg så mycket värre ut uppladdade än när de var på datorn. Prövade istället FF och där såg de bra ut. Lösningen var att spara med "save for web" i photoshop, efter det ser bilderna också bra ut i chrome. Om man bara sparar till jpeg, ser det skit ut.
Detta var dock några månader sedan så detta kan ju ha rättats till.

Av FaniSkogen
Skrivet av Broken-arrow:

jo, men testa om det är samma sak om du säker lite volten och drar ner klocken till 3,0Ghz ca.

Men inte borde väl det göra att datorn inte startar alls? TS verkar ju inte ha några stabilitétsproblem p.g.a överklockning utan mer någon hårdvara som det är ett fysiskt fel på.

Som någon skrev här, har du möjlighet att pröva med en annan PSU så skulle nog det vara det absolut bästa du kan göra i nuläget. Ledsen om jag missat något angående detta tidigare i tråden.