Inlägg

Inlägg som Selmalagerlöf har skrivit i forumet
Av Selmalagerlöf

Internet stänger av sig var 20'e min

tjenare!

Jag har en stort problem med min nuvarande internet uppkoppling. Den låser sig var 20'e min när jag börjar att ladda något.
När detta väl sker så lyser alla lampor på modemet som om det inte vore något fel men när en sida uppdateras (Med google chrome)
så får jag error meddelande att DNS server inte kan nås etc etc. Vi har mer än 4 datorer i vårat nätverk så vi har kopplat modemet till en switch
som sedan är kopplat till alla datorer.

Modem: Thomson TG784 (version 8.6.H.1)
Hastighet: 10.4/0.8 Mb/s
ISP: BBB

Har haft dessa problem innan och varje gång som jag har ringt till supporten så visar dom mej fingret och påstår att felet är på min sida.
Gjort alla tester som dom har velat att jag skulle göra men dom framkommer felfria.
Någon som har en idé om vad som kan vara fel?

Av Selmalagerlöf

tack!

Skrivet av CCWarlock:

Fractal Design R3 eller XL, beroende på storlek och hur många diskar som egentligen behövs. Där har du sjyssta chassin som följer dina krav.

Tackar, Verkar som bra alternativ med det speccet jag har. enda frågan jag missade att skriva är.. är det bra ljud isolering som följer med eller borde jag införskaffa mig ny isolering???

Av Selmalagerlöf

Jag tycker att du avstår ifrån att köpa steelseries headset.. varje artikel som jag har haft ifrån steelseries (headset inkluderat) har gått sönder p.g.a fabriks fel (dålig kvalité + de var pedantiskt skötta). Jag bytte istället till ett par Razer Chimaera (har hållt längre än steelseries headsetet, bättre ljud, bättre mic, enda nackdelen är att dom kostar 800:-. Men än så länge så har dom varit prisvärda imo.

Av Selmalagerlöf

Nytt chassi [Hjälp snälla]

Tjenare!

Som rubriken säger så behöver jag hjälp med att hitta ett nytt chassi till min pärla :).
Problemet är ju då att jag är lika bra på att välja chassi som en schimpans är på att räkna linjär algebra..
Skulle jätte gärna vilja ha lite hjälp.

Chassit skall användas till en dator med många lagrings hårddiskar (5+)
Bra luft flöde.
Lätt att byta ut/lägga till hdds
Sladdar skall vara gömda för förbättrad cirkulation etc etc ni proffs vet vad man skall ha.

Det skall också finnas plats för att använda dubbla grafikkort och eventuella pci-kort. (hällst ett midi tower chassi men big tower går bra det med )
Har just nu ett NZXT Apollo.. (rofla inte....)

Lämna gärna tips!

Av Selmalagerlöf

vill bara veta villket som är bäst utav dom 3 sen priset bryr jag mig inte om...

Av Selmalagerlöf

tack för att någon äntligen gick rakt på sak:D

blev Hightech kortet:D tack för hjälpen alla:D

Av Selmalagerlöf

....:( verkar som ni inte läser.. lr kanske ni inte kan läsa men jag sa: UTAV DOM 3 gfx korten så undrar jag villket som är bäst... pris spelar ingen roll.. vill bara villket som är bäst utav dom 3 jag nämde i det första inlägget så snälla håll er till det och blanda inte in massa annat sk*t

Av Selmalagerlöf

Hur kommer det sej att ni har valt just detta kortet:P hehe vill gjärna bli övertygad:P om man jämför dessa korten så är ju Hightech Radeon HD3870 IceQ 3 Turbo bättre:D så undrar varför det andra??:P

Av Selmalagerlöf

Svårt att bestämma mig..

Hallå alla.. Som ni säkert läste i rubriken så har jag svårt att bestämma mig imellan villket/villka grafikkort jag skall ha i min nya dator... Nackdelen är att jag har ett 450W nätagg och vet ej om grafikkorten kommer att kunna köra på 100% av sin kapacitet.. och det är här jag behöver hjälp...
Jag skall köpa Ati kort för att moderkortet jag har nu är CF kompatibelt.
Korten jag kollar på:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=256092

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=225052

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=250443

mhm.. här är dessa gfx kort jag skall välja imellan men är osäker villket som är bäst... så jag behöver järna eran hjälp..:D Tack i förväg om ni kollar..