Inlägg

Inlägg som MrBeardface har skrivit i forumet
Av MrBeardface
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tva
"We don't know how to make a $500 computer that's not a piece of junk, and our DNA won't let us do that."

Men det hindrar inte en förvuxen iPhone / iPod Touch…

" We’ll wait and see how that nascent [netbook] category evolves and we’ve got some pretty interesting ideas if it does evolve "

det tycker jag är svar nog på det där.

Av MrBeardface

för att?

Av MrBeardface

mm, jag tror att det ligger något på att det kommer vara bättre än en netbook medan den kommer att ligga mellan 5000-7000 kronor snittet.

frågan är om de kanske kommer gå till den nya dubbelkärniga atom-processorn eller om de kommer att använda typ tegra från nvidia. själv hoppas jag nog på intels dubbla atom och ett sjyst grafikkort som faktiskt kan köra HD-film i 720 typ.

Apple brukar ju kunna göra bra saker så jag hoppas verkligen på att de kommer göra en netbook. Men det känns inte direkt som att det är en fråga om det kommer att komma en netbook från apple utan rättare sagt en fråga om när, på grund av lågkonjunktur och färre köp så måste apple möta marknaden, ingen planekonomi här inte!

Av MrBeardface

shit, det var ju helt sjukt bra för en ganska sjyst dator!

Av MrBeardface

jo verkligen, men msi wind är ju..... ja.... wind är ju inte så najs. men jag säger såhär, om apple släpper en netbook så tror jag verkligen att den kommer vara bra, men det jag undrar då är om de kommer släppa en bantad/full version av leopard, eller om de kommer göra något splashtop os?

jag gillar i alla fall mac, det enda är att de är så sjukt overpriced så jag har inte någon direkt lust med att lägga 10.000 på en dator när man kan bygga en egen pc som är sjukt bra för lika mycket pengar.

hur kommer den vara designad då? ännu mindre macbook air eller mindre macbook? eller helt ny design? har ju snackats om en ipod touch version av en netbook också. men som du säger, rykten från apple går inte att tyda, vilket gör det galet spännande.

Av MrBeardface

Apple "netbook?"

Det har funnits massor med rykten under en lång tid om att apple skulle släppa en netbook, eller någon slags motsvarighet.

Jag hoppas som verkligen på det, har ingen mac men vill verkligen ha en mac fast i ett mindre format.

Men tror ni att de ligger något i ryktena? För helt seriöst, om de inte gör de så går de mot marknaden, undrar verkligen om inte apple ännu en gång vänder kappan efter vinden?