Inlägg

Inlägg som suhrim har skrivit i forumet
Av suhrim

http://www.msi.com/product/mb/B75MA-P45.html#/?div=Overview

Verkar som M-Flash borde fixa det.

- Avoid Unnecessary Repair Due to Accident Failures During The Upgrading Process

Av suhrim

Vilken version av SCCM kör ni med?

Av suhrim

Om det är en msata ssd så borde den gå att byta, på min Asus UX32VD verkar det dock sitta monterat direkt på moderkortet.

http://www.dustinhome.se/product/5010645898/a-data-sx300-256g...

Av suhrim
Skrivet av Zlagge:

Försökte detta i CD Art Display cover mappen med filnamnet folder.jpg men inget hände, hmm. förresten hur blir det senare efter ett tag då jag skaffat mig flera album i .flac, kommer den att kunna uppfatta vilken folder.jpg som ska visas till vilken låt eller kommer det bli knas då?

Du får nog tagga varje fil med omslag om du inte vill att alla i mappen ska ha samma.

Av suhrim

Tror det räcker att du lägger en folder.jpg i samma mapp för att foobar ska visa den.

Av suhrim

Jag beställde 4 hårddiskar från er idag och till min stora förvåning är de redan packade och skickade och går att spåra.

Bra jobbat, är det en ny trend hos er att det skickas så snabbt?

Av suhrim
Skrivet av vadhettehaaan:

Fick hem min Macbook Pro Retina igår och vill börja med att tacka för den snabba leveransen.

Men nu till själva "problemet"
Enligt er information om detta datorn så ska det finnas en dvd brännare (8x SuperDrive) ni visar även bilder på en dvd läsare och gör reklam "Bränn DVD-skivor på nolltid." Men när jag fick hem datorn igår så fanns det inte någon dvd i datorn...
Då jag är i stort behov av en dvdläsare så undrar jag nu hur vi ska lösa detta.

Det saknas även en internet anslutning direkt till datorn (kabelanslutning).

För enligt konsumentköplagen så är jag berättigad till att få ersättning, genom antingen prisavdrag eller ersättning för att rätta till felet.

Så hur ska vi nu lösa detta?

Har även läst på Apples webbsida idag och ser att detta inte ska ingå, men ni strider ändå mot konsumentköplagen för falsk marknadsföring.

Artikel: 5020824467

Du borde kunna få tillbehören till utan kostnad iaf

http://cdon.se/hemelektronik/apple_magsafe_%252f_magsafe_2-21...
http://cdon.se/hemelektronik/apple_usb_ethernet_adapter-13982...

edit: Fast om du köpte datorn för att du ville ha intern dvd och lan så borde du kunna få tillbehören plus ett prisavdrag kan man tycka.

Av suhrim
Skrivet av suhrim:

Det är samma skärm jag köpte men jag har inte skickat min än eftersom jag håller på att diskutera hur vi ska lösa det med cdon.

edit: Ärligt CDON det kanske är lika bra att ni hoppar över att sälja datordelar om ni inte kan hantera det.

Det hela löste sig till slut när jag fick prata med rätt person på CDON. De har skickat en ny skärm med fraktlapp precis som jag ville från början plus att de drog av på priset.

Jag känner mig rätt nöjd nu trots allt, hoppas bara att ni visar er bättre sida direkt om jag skulle behöva reklamera fler gånger till er.

Av suhrim
Skrivet av Wully:

Webhallens erbjudande är ju riktigt bra ju, en ny laptop som presterar bättre än den du köpte kostar 13790 (http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/152978-asus_g75vw-t10...) om man ska tro http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5870.2307...

Visst känns det skumt att du inte skulle få samma som asus sa men, enligt ska du bara få samma prestanda (aka motsvarande produkt)

Fast nu har ju Webhallen sagt att de ska betala tillbaka 100%.

Av suhrim
Skrivet av jonasforever:

Ja då är det mer problem med skit webbhallen. I min tråd (http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/1133066-asu...) beskrev jag mitt problem med att få rätt att få tillbaka mina pengar för deras problem att från början laga den, sedan ersätta den inom en rimlig tid. Efter flera månaders tjat fick jag tillslut ett OK från ASUS att jag skulle bli krediterad till 100%.

Men nu är det att Webbhallen vill minsann tjäna pengar med på absolut ingenting. Dom hänvisade mig att vända mig direkt till återförsäljaren efter första gången jag lämna in datorn på reparation vilket jag då gjorde. Och nu när jag fått ordna det på egen hand så säger ASUS att man krediteras genom sin återförsäljare.
Så när webbhallen fick detta ärende erbjuder dom mig;

"Hej jonasforever.

Du köpte din dator för 19990 kr 2010-08-28.

Det vi kan erbjuda är:

Om kund väljer tillgodo:
-10% Nyttjandeavdrag = -1999kr
Alltså 17991 kr

Om kund vill ha pengarna tillbaka:
-20% Nyttjandeavdrag= -3998 kr
Alltså 15992 kr i retur.

Ha en trevlig dag.

--

Best Regards / Med Vänliga Hälsningar
**** ****
Butikschef
Webhallen Göteborg"

Det dom gör är att hävda nyttjade avdrag, samma avdrag som ASUS gjorde till en början och som konsumentverket avfärdade i och med att det dragit ut så på tiden. När jag sedan påpekar omständigheterna för henne per telefon så ber hon att få återkomma och jag får detta mail idag;

"Hej jonasforever.

Jag måste tyvärr informera att nedanstående erbjudande kvarstår.

Att det tog lång tid då den skickades direkt till Asus utan att låta oss
hjälpa till att få allting ordnat smidigt är beklagligt, men då datorn
köptes 2010-08-28 så har vi rätt att dra nyttjandeavdrag .

--

Best Regards / Med Vänliga Hälsningar
**** ****
Butikschef
Webhallen Göteborg"

Så nästa steg blir att kontakta konsumentverket igen och få någon klarhet i varför Webbhallen ska tjänar pengar på ingenting eftersom ASUS ger 100% kreditering. Det är rent ut sagt förjävligt att dom ska vara så gnidna och inte se till det speciella fallet. Aldrig i mitt liv att jag kommer handla på deras skitföretag igen, jag ska dessutom se till att ingen jag vet eller känner någonsin gör det igen heller !

Etersom det är ASUS och inte Webhallen som lovat dig en 100% refund så kanske du ska förklara läget för dom också och inte bara för Webhallen (jag uppfattade det som du inte pratat med ASUS igen).

Av suhrim
Skrivet av Lan:

Om du gör det på SweClockers så är det Marknad som gäller, inte i forumet. Bra att du frågar.

Jag har en liten följdfråga på det där, är det ok att sälja items till spel på marknaden i de fall det strider om spelets TOU?

Av suhrim

Vad är det för typ av modem/upkoppling?

Av suhrim

WoW kräver inte så mycket så det borde funka.

Av suhrim
Skrivet av krolichka:

Hej,

vad är det för skärm och har du skickat tillbaks den och när gjorde du det iså fall?
Jag hämtade ut min skärm idag som jag beställt från CDON och det är en Fujitsu SL27T-1 och den ser ut så här.
Kan det vara så att du har fått en defekt skärm som nån annan har trasat sönder, du skickar in den och CDON skickar den vidare till mig?
Eller är det samma modell du hade?

EDIN, som kommenterar här från CDON, ska man behöva få skärmar som ser ut så här när man beställer nytt från er, är det seriöst?

Så fort jag öppnade paketet förstod jag att nån hade skickat in den till retur, frigoliten i kartongen var trasig på ett ställe o det låg massa vita lösa frigolitbitar överallt, även i handboken (som också var bläddrad i). Plastpåsarna som innehöll sladdar syntes vara öppnade och taskigt ihopklistrade och när man ser att uttagen på baksidan ser ut så här så kan man knappast tveka eller?

http://img502.imageshack.us/img502/4521/skrmbild1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Det är samma skärm jag köpte men jag har inte skickat min än eftersom jag håller på att diskutera hur vi ska lösa det med cdon.

edit: Ärligt CDON det kanske är lika bra att ni hoppar över att sälja datordelar om ni inte kan hantera det.

Av suhrim

http://bayimg.com/FaAjBAAEO

Jag beställde en skärm från CDON och så snygg var den när jag fick den, man kan ju undra hur pass dålig kontroll tillverkaren har när en sån defekt inte upptäcks innan de skeppar, det känns inte seriöst att behöva skicka en ny skärm med en så pass synlig defekt på lagning det första man gör.

Av suhrim

Datum

Så här sa Dell-säljaren jag har kontakt med ang datum.

Citat:

Vad jag kan se i våra papper så verkar det som att den kommer släppas i EMEA den 15 aug. Detta kan dock bli framskjutet.

Av suhrim
Skrivet av BEViking:

Sparar ungefär en femtiolapp i månaden på att ha ett agg med hög verkningsgrad.

Det låter mycket tycker jag, hur kom du fram till just 50kr?

Av suhrim

Lian Li PC-V354B & Hydro H80

Är det någon som vet om Hydro H80 passar i PC-V354B?

Av suhrim

ang annonsering av D3 guld och D3/wow/steam konton.

Jag har märkt att det börjat dyka en hel del såna annonser sen Diablo 3 släpptes, det känns inte helt seriöst på en sida som Sweclockers, de som köper blir bannade vid upptäckt dessutom. Är tanken att det ska vara tillåtet?

Av suhrim
Skrivet av Leifson:

Tjena,

Byggde nyligen en dator åt en vän, och den fungerar fint. Det finns dock ett problem: Han har en SSD-disk, samt en mekanisk disk. Windows installerade vi på SSD-disken, och startade datorn. Problemet är alltså att man inte kan komma åt den stora hårddisken (för att lägga filer på den osv) alls, trots att den går att se i Enhetshanteraren, samt att den finns synlig i UEFI.

Har provat att byta mellan IDE och AHCI utan något resultat.

Någon idé?

Syns den i diskhanteraren? Har du skapat en partition på den?