Inlägg

Inlägg som copyguy har skrivit i forumet
Av copyguy

Uppgradera för runt 5k

Så nu ska jag äntligen köpa mig lite delar till min dator. Detta är vad som sitter i den nu förutom ett extra ramminne men det spelar ingen roll iallafall. http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e399c101b57d_Sk%E4rmklipp.... Det enda vettiga att ha kvar är ju hårdisken, chassit och dvdbrännaren så mer köpa nytt än att behålla. Så vad rekommenderas för att få en så bra dator egentligen det jag vet är en i5a men mer vet jag egentligen inte. Jag spelar lite allt möjligt men det måste inte gå att köra de nyaste spelen på max.

Av copyguy

Har inte autotuning i turbov

Hejsan!
Jag tänkte överklocka min dator med turbov för att se hur snabbt jag kan komma upp i med det. Men när jag startade det hade jag ingen flik med autotuning i bara manuelt. Jag har uppdaterat det till senaste och startat om men funkar ändå inte. Jag har ett asus P6T SE och en intel i7 950. Jag kör windows7.

Av copyguy
Skrivet av illya_:

Håller på och försöker hitta lösningar, min windows 7 dator visade sig dock ha defekt minne så kan inte göra så himla mycket på det på ett tag.

Skönt att det löste sig

Låter rätt konstigt, man tycker ju att antingen ska båda gå att byta ut eller ingen utav dem (men sedan vet jag ju inte heller varför det inte går att byta ut via programmet för vissa, så kanske är MS som spökar). Utgår från att du använt programmet korrekt och följt alla anvisningar, men testa att göra om det hela steg för steg (tex använda restart_explorer.cmd när du bytt ut).
Om inte det fungerar så kan du testa att byta ut startknappen manuellt. Tror det ska vara Explorerframe.dll (som alltid, ha en linux livecd redo och gör en backup, ifall något går fel) och ska nog inte behövas något mer verktyg än reshacker.

Kan du skriva lite utförligare hur jag kan fixa problemet, förstår inte riktigt hur man använder reshacker.

Av copyguy

Jag har problem med att byta fram och bak knapparna. Det står att jag inte får åtkomst till det men jag kan byta fram och tillbaka startknappen. Så hur fixar jag det problemet?